aniluc24 11.01.07, 22:10 Czy nad naszym morzem jest hotel typu "Gołębiewski" - czyli: dobry, wysoki standard, cos w rodzaju małego aquaparku (w razie złej pogody), basen zewnątrzny, brodzik?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zabkamiki Re: dobry hotel nad Bałtykiem 12.01.07, 09:42 Tak polecam gorąco ośrodek Sandra w Pogorzelicy. Wybieram się tam w lato na dwutygodniowy urlop. Odpowiedz Link Zgłoś
aniab_24 Re: dobry hotel nad Bałtykiem 12.01.07, 19:42 Czy ta Sandra ma jakąś stronę www? Odpowiedz Link Zgłoś
mamapelka Re: dobry hotel nad Bałtykiem 12.01.07, 09:48 wlaśnie znalazłam Hotel Jan Darłówko, myslimy o tym.. Odpowiedz Link Zgłoś
justyna.bia Re: dobry hotel nad Bałtykiem 20.01.07, 00:03 W Pobierowie GRYF ma basen niekryty, mozna tam spokojnie się wybrac. W Łebie hotel Łeba, ale z krytym basenem - tu pokój 2 os za dobę kosztuje ok 500 zł Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: dobry hotel nad Bałtykiem 20.01.07, 19:17 fajny hotel w mojej ulubionej Jastarni ! www.zdrojowy.com.pl/pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
aga024 Re: dobry hotel nad Bałtykiem 14.05.07, 11:39 Gorąco polecam Sandrę w Pogorzelicy. Warta swojej ceny. Raj dla dzieci !!! Odpowiedz Link Zgłoś
bogna71 Re: dobry hotel nad Bałtykiem 14.05.07, 17:04 Potwierdzam - Sandra jest bardziej niż OK, ale o tej porze roku może być już problem z rezerwacjami na miesiące letnie. Ja rezerwowałam tegoroczny pobyt w lipcu pod koniec stycznia... Odpowiedz Link Zgłoś
cynamonowy_kot Re: dobry hotel nad Bałtykiem 14.05.07, 17:12 np. zdrojowy - jastarnia albo bryza w juracie Odpowiedz Link Zgłoś
martinkau Re: dobry hotel nad Bałtykiem 15.05.07, 14:06 Byłam w Sandrze na długi weekend majowy. ósrodek jest ok ale co mnie zdziwiło to brak pokoju zabaw dla dzieci - faktycznie jest plac zabaw na zewnątrz, baseny ale przy braku pogody w samym ośrodku nic specjalnego dla dzieci nie ma! Widziałam dzieciaki biegające wokół akwarium w holu lub siedzące z rodzicami w pubie. Być może w trakcie sezonu to się zmienia ale narazie tak to wygląda i nie jest to za fajna sytuacja bo przecież nie sposób siedzieć cały czas na basenie ( chociaż fajnym) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bogna71 Re: dobry hotel nad Bałtykiem 15.05.07, 16:49 W czasie wakacji jest pokój zabaw - na ostatnim piętrze. Przerabiają na niego salę konferencyjną - przynajmniej tak było w zeszłym roku. Odbywały się tam też różne teatrzyki, występy magika itp. Odpowiedz Link Zgłoś