Dodaj do ulubionych

ośrodek IBIS w Stegnie. Zna ktoś?

17.01.07, 07:46
Jeśli tak, to proszę o opinie.Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • mamaanieli Re: ośrodek IBIS w Stegnie. Zna ktoś? 20.01.07, 12:31
      Niiikt? sad
      • annaparzonka Re: ośrodek IBIS w Stegnie. Zna ktoś? 20.01.07, 16:31
        Ja byłam w Stegnie 3 lata temu ale tego osrodka nie znam.
        • zeberka5 Re: ośrodek IBIS w Stegnie. Zna ktoś? 23.01.07, 14:17
          Znam, byłam rok temu. Są tam domki drewniane i takie murowane. My byliśmy w
          tych murowanych, warunki takie sobie, ale podobno część z tych domków jest po
          remoncie. Ale ogólnie ośrodek fajny, spokój, dużo placów zabaw dla dzieci,
          basen z podgrzewaną wodą, blisko do plaży. Wtedy była pogoda więc było ok ale
          nie wyobrażam sobie jak nie ma pogody poprostu nie ma co robić w Stegnie. Z
          ośrodka bardzo daleko do miasta. Jedzenie ok.
          • zoneo Re: ośrodek IBIS w Stegnie. Zna ktoś? 23.01.07, 20:58
            ja znam z widzenia smile bylismy rok temu w stegnie i wstapilismy tam ale tylko
            kawaleczek tak na zwiady smile wyglada nawet ok. w necie z tego co pamietam domki
            wygladaja jak porownac z innymi osrodkami ekluzywnie. My bylismy 2 lata temu w
            kazimierzowce w stegnie bardzo blisko morza chyba najblizszy osrodek.Domki ...
            da sie przezyc ale wygladu nie maja . .
          • mamaanieli Re: ośrodek IBIS w Stegnie. Zna ktoś? 25.01.07, 19:10
            dzięki Zeberko, już myślałam że nikogo kto był w Ibisie nie znajdę. Czy możesz
            napisać mi coś więcej na temat jedzenia - czy przyzwoite, urozmaicone i w
            sensownej ilości? A brodzik dla dzieci? Na zdjęciach nie widać dobrze. I
            rzeczywiście 350 m do morza? Pozdrawiam.
            • mawo84 Mamaanieli ! 26.01.07, 23:03
              sprawdz poczte gazetową - dawna sprawa ale może Ci się przyda / pzdr. Marzena
    • kamila.tr Re: ośrodek IBIS w Stegnie. Zna ktoś? 27.01.07, 16:41
      Byłam z rodzinką w tym ośrodku latem 2006. Generalnie ośrodek OK, pokoje nie są
      ekskluzywne, ale da się wytrzymać. Za to jedzenie bardzo dobre. Ponadto dobra
      opieka nad dziećmi (codzienne kilkugodzinne przedszkole dla dzieci, sala zabaw
      z ładnymi zabawkami), tak więc dla osób z dziećmi miejsce godne polecenia. Jak
      to zwykle w Stegnie kawałek drogi do morza, ale przez las nawet dość szybko się
      szło (nawet z 2-latkami).
    • kontakt.pk Re: ośrodek IBIS w Stegnie. Zna ktoś? 13.03.07, 11:28
      Ktoś napisał,że z IBISa jest blisko do morza!!?????????
      Prostuję. Jest d a l e k o. Albo nawet d a l e k o.
      I to nie "po płaskim", ale "góry i doliny".
      Odległość po prostu straszna.
      Plaża brudna, często zupa z sinic.
      Ciekawostka co do posiłków w IBISie:
      śniadanie na 3 tury (matko...), zastawa myta i sterylizowana tak szybko, że
      kolejna tura dostaje gorące naczynia.
      Bez zastrzeżeń - obsługa ośrodka - szybka i sprawna.
      Podsumowując: posocjalistyczny obiekt na dorobku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka