dorek3 22.01.07, 08:29 Wszystkich którzy byli bardzo prosze o opinie o tym ośrodku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna_mrozi Re: Łazy-ośrodek Solaris 23.01.07, 09:21 Byliśy rok temu, na weekend majowy (więc krótko); poza pogodą - super Bez wyżywienia, więc o tym się nie wypowiem, ale warunki - bez zastrzeżeń; szkoda, ze było troszkę zimno a ogrzewanie (włączone) dopiero się rozkręcało; blisko plaża, zejście - piaszczyste (da się zjechać wózkiem z dala od "centrum", więc (w maju tym bardziej) - spokój; Odpowiedz Link Zgłoś
pks-tour Re: Łazy-ośrodek Solaris 24.01.07, 14:29 a ja polecam osrodek zlota plaza również w Łazach. Byłam tam pod koniec kwietnia, mimo deszczowej pogody w domkach bylo ciepło i sucho, wyżywienie super, woda w basenie juz sie grzała na weekend majowy. pozdrawiam, Magda www.pks-tour.com.pl info@pks-tour.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tymona Re: Łazy-ośrodek Solaris 30.06.07, 09:49 Śniadania i kolacje robiliśmy sami (w domkach jest lodówka, czajnik, a sztudźce pani przynosi na wasze życzenie). Warto wziąść kuchenny nóż. Obiady jadalismy w smażalni bliżej plaży (są tam dwie, jedna przypomina wyglądem stołówkę, ale mają tam dobre obiady, druga obak wygląda jak smażalnia i tam polecam rybę). Można też wykupić żywienie w okolicznych ośrodkach. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jmtor1 Re: Łazy-ośrodek Solaris 24.01.07, 16:41 Ja też polecam Złotą Plaże byliśmy z wyżywieniem super!!!! Mają basen z podgrzewaną wodą dzieciaki miały super zabawę Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_gk Re: Łazy-ośrodek Solaris 25.01.07, 15:24 Mieszkając w Solarisie, chodziłam czasem na obiady do Złotej Plaży i 2 razy skorzystałam tam też z brodzika dla dzieci. Jedzenie i brodzik OK, ale cały osrodek moim zdaniem prezentuje się słabiej niż Solaris - domki raczej niższego standardu, plac zabaw bardzo kiepski, teren słabo zagodpodarowany, mało przestrzeni i taki chaotyczny, zwłaszcza w porównaniu z pięknie wypielęgnowana trawą i scieżkami w Solarisie. GDybym miała jeszcze raz wybierać, wybrałabym ponownie Solaris. Odpowiedz Link Zgłoś
anetkost Re: Łazy-ośrodek Solaris 27.02.07, 10:47 Ja też prosiłabym o jakieś informacje na temat osrodka Solaris, ponieważ wybieram sie tam razem z rodziną i znajomymi w lipcu. Czy zdjecia faktycznie odzwierciedlają standard osrodka? I czy faktycznie jet tam tak spokojnie? pozdr Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
enilka Re: Łazy-ośrodek Solaris 27.02.07, 14:59 W Łazach byłam 2 lata temu, mieszkałam gdzie indziej, ale Solaris odwiedziliśmy z ciekawości, bo były reklamy a ja jakoś niestety się na niego w necie nie natknęłam. Ośrodek wg mnie jest nawet jeszcze ładniejszy niż na zdjęciach, standard pokoi b.wysoki. Jest cicho i spokojnie. Łazy są OK poza notorycznym widokiem szambiar. Solaris jest na końcu ulicy i tam one nie dojeżdżają - kolejny, duuuży plus. Odpowiedz Link Zgłoś
akwa7 Re: Łazy-nie polecam złotej plaży 28.02.07, 13:18 wody w basenie nie podgrzewali -koniec sierpnia(od 20) -było chłodno zajęć dla dzieci nie było bowling cały czas zepsuty-żadnych starań o naprawę jedzenie dobre, pokoje ok Nie lubięjak ktoś nie wywiazuje się z deklaracji Odpowiedz Link Zgłoś
gami13 Re: Solaris tak ale nie w tym roku - trwa budowa 01.03.07, 20:06 Solaris jest swietny ale w tym porku nie polcem gdyz trwa tam budowa i pewnie jeszcze troche potrwa bo podnosza standard i rozbudowuja obiekt, w tym roku bedzie czynna tylko mala czesc obiektu wiec nie polecam - chyba ze ktos chce odpoczywac na placu budowy obok jest OW Fala1 - tez fajny obiekt,duzy ogrodzony teren, atrakcje w postaci imprez, ognisk, dyskotek, podobno w ubieglym roku byly tez lekcje tanca dla dzieci i doroslych, obiekt jest po remoncie -www.fala1.pl Odpowiedz Link Zgłoś
anetkost Re: Solaris tak ale nie w tym roku - trwa budowa 02.03.07, 19:10 Tak, słyszalam ze buduja tam hotel, ale z informacji wynika ze ma byc wstrzymana w okresie wakacji, no chyba ze tak teraz tylko mowia, a potem okaze sie lipa. Hmm, dzieki za info, musze to wszystko przemyslec. Odpowiedz Link Zgłoś
aniarurka Re: Solaris tak ale nie w tym roku - trwa budowa 02.03.07, 21:27 z tego co wiem to i tak na lipiec i sierpień nie ma wolnych miejsc Odpowiedz Link Zgłoś
martinkau Re: Solaris tak ale nie w tym roku - trwa budowa 06.03.07, 08:41 Są wolne miejsca, niedawno dostałam ofertę od nich. tylko mały problem bo faktycznie jest budowa hotelu i basenu więc w okresie letnim nie ma wyżywienia a z tego co się doczytałam na stronie www to w mniejszych apartamentach jest ankes ale bez kuchenki więc my zrezygnowaliśmy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agawalek Re: Solaris tak ale nie w tym roku - trwa budowa 07.03.07, 09:51 my jedziemy do ośrodka Universal w Łazach. Nie drogo, z wyzywieniem, 50 m od plaży. Kedziemy pierwszy raz - mam nadzieje ze sie nie zawiedziemy. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Universal w Łazach 07.03.07, 13:33 Jakie tam sa ceny? Jak liczone sa dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
agawalek Re: Universal w Łazach 07.03.07, 18:11 informacje sa na ich str www.universal.pl My jedziemy na przelomie czerwca i lipca - my (mamy - bo jedzie nas chyba 5 - same z dziecmi) placimy cos ponad 500 zl z wyzywieniem za tydzien (a jedziemy na dwa tyg). Dzieci do lat 3 chyba 10 zl dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
anetkost Re: Ośrodek Solaris -Łazy 25.06.07, 12:38 Mam pytanie, czy ktoś juz był w tym sezonie w Solarisie, bo słyszałam ze prace budowlane trwają i ze teren budowy jest nie ogrodzony. I musze przyznac ze troszku mnie to martwi bo za tydzien wyjazd....Prosze o wszystkie opinie, z g góry wielkie dzieki Pozdr Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
tymona2 Re: Łazy-ośrodek Solaris 26.06.07, 12:50 Byłam w Solarisie w tym sezonie (tydz. w maju i tydz. w czerwcu). To bardzo fajny ośrodek. Mam 2 małych dzieci (1,5 roczku i 3 lata). Budowa, owszem jest, i w niczym nam nie przeszkadzała. Będziecie mieli z nią kontakt jedynie na parkingu. Dzieciom nic sie nie stanie, bo będziecie ich pilnować. Prace budowlane nie przeszkadzały nam ani w spaniu, ani w leniuchowaniu na trawie czy też zabawach na placu zabaw, boiskach. Będziecie mieszkać domkach studio czy apartamentach? Odpowiedz Link Zgłoś
ines44 Re: Łazy-ośrodek Solaris 28.06.07, 20:37 Za tydzień wybieram sie z rodzinką do Solarisa. Gdzie najlepiej chodzić na obiadki - swieże rybki?Czy śniadania sami robiliście czy gdzieś wykupywaliście? Ines Odpowiedz Link Zgłoś
tymona Re: Łazy-ośrodek Solaris 02.07.07, 14:33 Śniadania i kolacje robiliśmy sami. Na obiady chodziliśmy do smażalni (jedna z nich, blisko plaży, przypomina stołówkę, ale mają tam dobre obiady, niekoniecznie ryby). Można też wykupić wyżywienie w okolicznych ośrodkach. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ines44 Re: Łazy-ośrodek Solaris 03.07.07, 11:41 ok, dzięki. Planujemy chodzić codziennie na rybkę. Odpowiedz Link Zgłoś