Dodaj do ulubionych

Łazy-ośrodek Solaris

22.01.07, 08:29
Wszystkich którzy byli bardzo prosze o opinie o tym ośrodku.
Obserwuj wątek
    • anna_mrozi Re: Łazy-ośrodek Solaris 23.01.07, 09:21
      Byliśy rok temu, na weekend majowy (więc krótko); poza pogodą - super smile
      Bez wyżywienia, więc o tym się nie wypowiem, ale warunki - bez zastrzeżeń;
      szkoda, ze było troszkę zimno a ogrzewanie (włączone) dopiero się rozkręcało;
      blisko plaża, zejście - piaszczyste (da się zjechać wózkiemsmile
      z dala od "centrum", więc (w maju tym bardziej) - spokój;
      • pks-tour Re: Łazy-ośrodek Solaris 24.01.07, 14:29
        a ja polecam osrodek zlota plaza również w Łazach.
        Byłam tam pod koniec kwietnia, mimo deszczowej pogody w domkach bylo ciepło i
        sucho, wyżywienie super, woda w basenie juz sie grzała na weekend majowy.
        pozdrawiam,
        Magda
        www.pks-tour.com.pl
        info@pks-tour.com.pl
      • tymona Re: Łazy-ośrodek Solaris 30.06.07, 09:49
        Śniadania i kolacje robiliśmy sami (w domkach jest lodówka, czajnik, a sztudźce
        pani przynosi na wasze życzenie). Warto wziąść kuchenny nóż. Obiady jadalismy w
        smażalni bliżej plaży (są tam dwie, jedna przypomina wyglądem stołówkę, ale
        mają tam dobre obiady, druga obak wygląda jak smażalnia i tam polecam rybę).
        Można też wykupić żywienie w okolicznych ośrodkach.
        pozdrawiam
    • jmtor1 Re: Łazy-ośrodek Solaris 24.01.07, 16:41
      Ja też polecam Złotą Plaże byliśmy z wyżywieniem super!!!!
      Mają basen z podgrzewaną wodą dzieciaki miały super zabawę
      • agnieszka_gk Re: Łazy-ośrodek Solaris 25.01.07, 15:24
        Mieszkając w Solarisie, chodziłam czasem na obiady do Złotej Plaży i 2 razy
        skorzystałam tam też z brodzika dla dzieci. Jedzenie i brodzik OK, ale cały
        osrodek moim zdaniem prezentuje się słabiej niż Solaris - domki raczej niższego
        standardu, plac zabaw bardzo kiepski, teren słabo zagodpodarowany, mało
        przestrzeni i taki chaotyczny, zwłaszcza w porównaniu z pięknie wypielęgnowana
        trawą i scieżkami w Solarisie. GDybym miała jeszcze raz wybierać, wybrałabym
        ponownie Solaris.
        • anetkost Re: Łazy-ośrodek Solaris 27.02.07, 10:47
          Ja też prosiłabym o jakieś informacje na temat osrodka Solaris, ponieważ
          wybieram sie tam razem z rodziną i znajomymi w lipcu. Czy zdjecia faktycznie
          odzwierciedlają standard osrodka? I czy faktycznie jet tam tak spokojnie?
          pozdr
          Aneta
          • enilka Re: Łazy-ośrodek Solaris 27.02.07, 14:59
            W Łazach byłam 2 lata temu, mieszkałam gdzie indziej, ale Solaris odwiedziliśmy
            z ciekawości, bo były reklamy a ja jakoś niestety się na niego w necie nie
            natknęłam. Ośrodek wg mnie jest nawet jeszcze ładniejszy niż na zdjęciach,
            standard pokoi b.wysoki. Jest cicho i spokojnie. Łazy są OK poza notorycznym
            widokiem szambiar. Solaris jest na końcu ulicy i tam one nie dojeżdżają -
            kolejny, duuuży plus.
    • akwa7 Re: Łazy-nie polecam złotej plaży 28.02.07, 13:18
      wody w basenie nie podgrzewali -koniec sierpnia(od 20) -było chłodno
      zajęć dla dzieci nie było
      bowling cały czas zepsuty-żadnych starań o naprawę
      jedzenie dobre, pokoje ok
      Nie lubięjak ktoś nie wywiazuje się z deklaracji
      • gami13 Re: Solaris tak ale nie w tym roku - trwa budowa 01.03.07, 20:06
        Solaris jest swietny ale w tym porku nie polcem gdyz trwa tam budowa i pewnie
        jeszcze troche potrwa bo podnosza standard i rozbudowuja obiekt, w tym roku
        bedzie czynna tylko mala czesc obiektu wiec nie polecam - chyba ze ktos chce
        odpoczywac na placu budowy smile obok jest OW Fala1 - tez fajny obiekt,duzy
        ogrodzony teren, atrakcje w postaci imprez, ognisk, dyskotek, podobno w
        ubieglym roku byly tez lekcje tanca dla dzieci i doroslych, obiekt jest po
        remoncie -www.fala1.pl
        • anetkost Re: Solaris tak ale nie w tym roku - trwa budowa 02.03.07, 19:10
          Tak, słyszalam ze buduja tam hotel, ale z informacji wynika ze ma byc
          wstrzymana w okresie wakacji, no chyba ze tak teraz tylko mowia, a potem okaze
          sie lipa. Hmm, dzieki za info, musze to wszystko przemyslec.
          • aniarurka Re: Solaris tak ale nie w tym roku - trwa budowa 02.03.07, 21:27
            z tego co wiem to i tak na lipiec i sierpień nie ma wolnych miejsc
            • martinkau Re: Solaris tak ale nie w tym roku - trwa budowa 06.03.07, 08:41
              Są wolne miejsca, niedawno dostałam ofertę od nich.
              tylko mały problem bo faktycznie jest budowa hotelu i basenu więc w okresie
              letnim nie ma wyżywienia a z tego co się doczytałam na stronie www to w
              mniejszych apartamentach jest ankes ale bez kuchenki sad więc my
              zrezygnowaliśmy. pozdrawiam
              • agawalek Re: Solaris tak ale nie w tym roku - trwa budowa 07.03.07, 09:51
                my jedziemy do ośrodka Universal w Łazach. Nie drogo, z wyzywieniem, 50 m od
                plaży. Kedziemy pierwszy raz - mam nadzieje ze sie nie zawiedziemy.
                • alfa36 Universal w Łazach 07.03.07, 13:33
                  Jakie tam sa ceny? Jak liczone sa dzieci?
                  • agawalek Re: Universal w Łazach 07.03.07, 18:11
                    informacje sa na ich str www.universal.pl
                    My jedziemy na przelomie czerwca i lipca - my (mamy - bo jedzie nas chyba 5 -
                    same z dziecmi) placimy cos ponad 500 zl z wyzywieniem za tydzien (a jedziemy
                    na dwa tyg). Dzieci do lat 3 chyba 10 zl dziennie.
                    • anetkost Re: Ośrodek Solaris -Łazy 25.06.07, 12:38
                      Mam pytanie, czy ktoś juz był w tym sezonie w Solarisie, bo słyszałam ze prace
                      budowlane trwają i ze teren budowy jest nie ogrodzony. I musze przyznac ze
                      troszku mnie to martwi bo za tydzien wyjazd....Prosze o wszystkie opinie, z g
                      góry wielkie dzieki
                      Pozdr
                      Aneta
    • tymona2 Re: Łazy-ośrodek Solaris 26.06.07, 12:50
      Byłam w Solarisie w tym sezonie (tydz. w maju i tydz. w czerwcu). To bardzo
      fajny ośrodek. Mam 2 małych dzieci (1,5 roczku i 3 lata). Budowa, owszem jest,
      i w niczym nam nie przeszkadzała. Będziecie mieli z nią kontakt jedynie na
      parkingu. Dzieciom nic sie nie stanie, bo będziecie ich pilnować. Prace
      budowlane nie przeszkadzały nam ani w spaniu, ani w leniuchowaniu na trawie czy
      też zabawach na placu zabaw, boiskach. Będziecie mieszkać domkach studio czy
      apartamentach?
      • ines44 Re: Łazy-ośrodek Solaris 28.06.07, 20:37
        Za tydzień wybieram sie z rodzinką do Solarisa.
        Gdzie najlepiej chodzić na obiadki - swieże rybki?Czy śniadania sami robiliście
        czy gdzieś wykupywaliście?
        Ines
    • tymona Re: Łazy-ośrodek Solaris 02.07.07, 14:33
      Śniadania i kolacje robiliśmy sami. Na obiady chodziliśmy do smażalni (jedna z
      nich, blisko plaży, przypomina stołówkę, ale mają tam dobre obiady,
      niekoniecznie ryby). Można też wykupić wyżywienie w okolicznych ośrodkach.
      pozdrawiam
      • ines44 Re: Łazy-ośrodek Solaris 03.07.07, 11:41
        ok, dzięki.
        Planujemy chodzić codziennie na rybkę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka