Dodaj do ulubionych

Mrzeżyno Laguna

26.01.07, 13:35
Kto był niech coś napisze....Czy warto!!!
Obserwuj wątek
    • szpulakasia Re: Mrzeżyno Laguna 01.02.07, 11:03
      nikt nie był??
      • edyta.pan Re: Mrzeżyno Laguna 01.02.07, 11:43
        cześć!
        Ja nie byłam ale jadę. Czytałam o tym ośrodku dwie opinie na forum (tylko tyle
        znalazłam)- obie były bardzo pozytywne, koleżanki rodzice byli w Mrzeżynie i
        oglądali ośrodek co prawda tylko z zewnątrz ale bardzo im się podobał. Jadę w
        lipcu 7-21, zarezerwowałam domek nr 10, nasz synek nie będzie iał jeszcze 4 lat
        więc płacimy za dwie osoby plus ryczałt 150 zł .
        Pozdrawiam Edyta
        • aga_mama_zuzy Re: Mrzeżyno Laguna 01.02.07, 12:21
          Mieszkałam w domku nr 10 dwa ubiegłe sezony podczas pobytu w Lagunie -
          gwarantuję, że będziecie zadowoleni. Nie wiem, czy to moją opinię czytałaś, ale
          gdybyś coś chciała więcej wiedzieć to śmiało pytaj. My w tym roku będziemy w
          Lagunie najprawdopodobniej też na poczatku lipca. Nasza Zuzia będzie miała już
          skończone 4 lata więc chyba w tym roku ze względu na opłaty weźmiemy pokój.
          A Wasz synek ile ma lat?
          Mam nadzieję, że do lipca aquapark bedzie gotowy i będzie można skorzystać z
          tej nowej atrakcji.
          Pozdrawiam, Agnieszka
          agnes19741@wp.pl
          • edyta.pan Re: Mrzeżyno Laguna 01.02.07, 16:27
            To super, może się spotkamy?
            Nasz Marcin we wrześniu skończy 4 lata.
            Pozdrawiam
            • aga_mama_zuzy Re: Mrzeżyno Laguna 02.02.07, 11:46
              To bardzo prawdopodobne - jeśli nasze plany (i finanse!) się nie zmienią to
              bedziemy w Lagunie chyba od 5 lipca. Zuzia bardzo by się ucieszyła z nowej
              znajomości - jest trochę starsza od Waszego synka, 4 lata kończy w kwietniu.
              A skąd jesteście? My z Jeleniej Góry.
              Pozdrawiam, Agnieszka
              • edyta.pan Re: Mrzeżyno Laguna 02.02.07, 19:52
                My jesteśmy z Wrocławia, całkiem blisko smile
    • szpulakasia Re: Mrzeżyno Laguna 01.02.07, 21:12
      To fajnie że ktoś odpowiedział...Niestety nie spotkamy się bo jedziemy 7-25
      czerwca.Ja mam niepełną 4 latkę więc też mi się opłacało.Jest to jeden z
      nielicznych ośrodków gdzie dzieci do lat 4 mają ryczałt.Mam nadzieje że będzie
      fajnie i że my też już się załapiemy na te nowe atrakcje....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka