walczakowa3 30.03.07, 18:45 Wybieramy sie z nasza 4 miesiećzną córą do Łeby na Majówke. Poleccie prosze jakies fajne kwtery. NIe jesteśmy wymagający. Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stodwudziestysiodmy Re: ŁEBA-fajne kwatery-polececie jakieś???-PILNE! 01.04.07, 20:54 weekend majowy 2007 Odpowiedz Link Zgłoś
antonii2 ŁEBA 10.04.07, 14:46 eturystyka.org/oferta/ziarenko_piasku_leba.html to jest fajne na wyjazd z dziecmi. Odpowiedz Link Zgłoś
greti Re: ŁEBA-fajne kwatery-polececie jakieś???-PILNE! 03.04.07, 15:18 www.leba-linc.eu Odpowiedz Link Zgłoś
walczakowa3 Re: do Greti 03.04.07, 21:35 czy może pani napisac cos więcej o tym ośrodku. Wydaje mi się że warunki sa o.k. Jedynym minusem jest położenie-daleko od centrum Odpowiedz Link Zgłoś
greti Re: do Greti 04.04.07, 12:58 Do centrum mamy 5 minut specerkiem, troche dalej nad morze. Pensjonat nasz jest nowy (drugi rok działalności). Staramy się, zeby naszym gościom nic nie brakowało, zwłaszcza gościom z małymi dziećmi. Istnieje u nas możliwość wypozyczenia łóżeczka dla dziecka, mamy podgrzewacz do butelek w kuchni, wanienki do kapieli. Jest również możliwość skorzystania z pralki. Wózek można zostawić na parterze. Inne udogodnienia są raczej dla starszych dzieci, więc nie będę o nich pisała. Co do położenia naszego pensjonatu, to jest on usytuowany w willowej dzielnicy Łeby, gdzie nie ma dużego ruchu ulicznego. W okolicy nie ma tez dyskotek, ani pubów. Jest natomiast bardzo dużo spokojnych uliczek, gdzie można z dzieckiem iść na spacer. Zadaszona altana znajduje się w głębi posesji i własciwie nie dochodzą tam ewentualne odgłosy z ulicy, więc dziecko może spokojnie spać pod altaną, nawet wtedy, gdy pogoda nie dopisuje. Mam nadzieję, że Panią zachęciłąm do przyjazdu do nas Jeżeli ma Pani jeszcze jakieś wątpliwości, to chętnie odpowiem na wszystkie pytania. Proszę o maila, który jest podany na naszej stronie. Pozdrawiam i być może do zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
walczakowa3 Re: do Greti 04.04.07, 21:36 A czy sa jeszcze wolne miejsca na majówke?Jaka byłaby cena za osobe?Czy za dzieci tez pobierana jest opłata? Musze porozmawiać z mężem. Teraz przed świetami mamy mnóstwo spraw na głowie ale jutro wyjeżdzamy do rodziny więc w czasie drogi na pewno omówimy szczegóły wyjazdu.Odezwe się do Pani po świętach. Prosze o maila z odpowiedzia na moje pytania. Życze Wesołych Świąt. Pozdrawiam J. W Odpowiedz Link Zgłoś
greti Re: do Greti 05.04.07, 15:26 Mam jeszcze wolne miejsca na weekend majowy. Cena za osobę, za noc wynosi 40 zl. Dzieci, które nie potrzebują dostawki gratis. Czekam na maila od Pani i życzę wesołych świąt. Odpowiedz Link Zgłoś