aniawroclaw1 04.04.07, 10:22 wylot z W-wy. Czy ktoś jedzie z dzieckiem ? Szukam osób które były - opinie. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikasara Re: Cypr / Nissana / 21 sierpień 20.04.07, 22:29 byliśmy w zeszłym roku w dwie rodziny. nasz wyjazd był w połowie maja. początkowo pogoda była fajna, ale w drugim tygodniu zaczęło robić się coraz goręcej. odczuwalne to było z dnia na dzień. sam hotel jest bardzo fajny. mają pyszne jedzenie. baseny też są ok. mieliśmy zastrzeżenia jedynie do opiekunki dla dzieci. nie była doświadczona, ale w tym roku może to wyglądać zupełnie inaczej. mieliśmy domki za ulicą, ale były dużo lepsze niż pokoje hotelowe. domki składały się z dużego pokoju dziennego z kuchnią, dużej łazienki i sypialni. do tego jeszcze taras i trawnik przed domkiem. mieszkania w domkach na piętrze miały balkon. pokoje hotelowe, jak to pokoje były dużo mniejsze, więc będąc z małymi dziećmi lepiej było przechodzić przez mało uczęszczaną ulicę, niż gnieździc się w pokoju hotelowym. do plaży nie było zbyt daleko, ale też hotel nie mieści się przy plaży. z pobytu wróciliśmy bardzo zadowoleni. mogłabym jeszcze raz pojechać w to samo miejsce. w razie jakichś pytań pisz na priva. odpowiem, może nie od razu, ale na pewno. życzę miłego pobytu. Odpowiedz Link Zgłoś
7venezia Re: Cypr / Nissana / 21 sierpień 26.04.07, 14:23 Ja rowniez bylam w tym hotelu, ale na poczatku pazdziernika - temperatury dochodzily wtedy do 31 stC - mysle, ze w sierpniu bedzie duzo cieplej. Hotel przyjemny. Do plazy doslownie 5 minu spacerem. Jak masz pytania to pisz. Odpowiedz Link Zgłoś
ssz2 Re: Cypr / Nissana / 21 sierpień 26.04.07, 20:49 Byłam na Cyprze parę lat temu, ale w innym hotelu, położonym niedaleko Nissiana. Pod koniec maja jadę do Nissiana, jak wrócę dam znać jak było. Jedno wiem na pewno, hotel ten jest położony w pobliżu najładniejszej plaży na wyspie. W tym roku szukając hotelu głównym priorytetem było to by hotel znajdował się w pobliżu tej plaży - jest naprawdę ładna, nie ma wulkanicznego piasku tylko taki jak u nas, no i ta woda z jej kolorem i temperaturą! Poprzednio byłam z dzieckiem, tym razem jadę bez, ale zwrócę uwagę na atrakcje dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś