Dodaj do ulubionych

Gdzie do Chorwacji z maluchem

10.04.07, 18:17

Obserwuj wątek
    • nocek1 Re: Gdzie do Chorwacji z maluchem 10.04.07, 18:37
      sorry – Mała mi klepie klawiaturę i wysłała wink bez tekstu
      Szukam fajnego miejsca w Chorwacji, dla pięciu osób - 2 dorosłych + 3 dzieci (8
      lat, 5 lat i 1 rok) – tak żeby był podział na dwa pokoje (bo najmłodsze budzi
      każdy szelest), aneks kuchenny i łazienka w pokoju w pobliżu piaszczystej plaży,
      najlepiej nie za duża, cicha miejscowość – przekopuję internet i nie mogę trafić
      na coś sensownego – może możecie coś polecić (wolelibyśmy coś „sprawdzonego”wink -
      będę bardzo wdzięczna za namiary – pozdrawiam – N.
      • reqc Re: Gdzie do Chorwacji z maluchem 21.04.07, 19:27
        Tu znajdziesz ofertę na camping / wioskę wypoczynkową Zaton Holiday Village:
        www.selectcamp.com.pl/index.php?page=camping&id=46 . Piaszczysta plaża,
        domki z 2 sypialniami, łazienką, wc i aneksem kuchennym - pewnie ten Cottage Lux
        by Ci pasował. Zaznaczam, że tam nie byłam, ale chętnie bym się wybrała.
        Pozdrawiam. brigid_reqc
        • mysiam Re: Gdzie do Chorwacji z maluchem 22.04.07, 16:15
          hm...jesli chodzi o Zaton ,to dla mnie osobiscie to kombinat turystycznywink)
          my nie lubimy takich miejsc,ale doslownie rzut beretem od Zatonu jest maleńka
          miejscowosc NIN-fajne miejsce dla maluszkow.Piaszczyste plaze ,zatoczki ,gdzie
          głebokosc wody na odległosci 100-200 metrów w głab morza ,wynosi jakies 10-15
          cm...
          bylismy tam z 16 miesieczniakiem i spokojnie sobie siedzielismy na plazy
          podczas gdy nasze dziecie łazikowało w morzu
          polecam,jesli nie zalezy wam na szumie ,gwarze i tysiącach turystówwink)
      • czaga3 Re: Gdzie do Chorwacji z maluchem 22.04.07, 18:27
        w zeszłym roku byłam z 15 miesięczniakiem w "dzielnicy" miasteczka Trogir w
        środkowej dalmacji. POLECAM Mieliśmy ze znajomymi wynajęty samodzielny domek.
        Blisoko do palży żwirkowej, ok 2 km do piaszczystej. Cisza spokój, a do
        bardziej gwarnego centrum ok 4 km. Jak chcesz wiedzieć więcej pisz na
        aaga8@wp.pl. Dam namiary i ew.zdjęcia
    • dorcia1234 Re: Gdzie do Chorwacji z maluchem 10.04.07, 19:44
      polecam forum
      : chorwacja
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=201

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka