Dodaj do ulubionych

zoo w Dvur Kralowe

27.04.07, 20:24

Obserwuj wątek
    • annamarta6 Re: zoo w Dvur Kralowe 27.04.07, 20:44
      www.zoodk.cz/hotel_pl.php
      tu masz link do wiadomosci
    • pawel_zet Re: zoo w Dvur Kralowe 27.04.07, 22:16
      Bardzo ładne, w rzeczy samej. W samym Dvur Kralove nigdy nie nocowałem.
      Nocowałem natomiast niedaleko w Opocznie, gdzie jest ładny zamek. Inne ładne
      zamki w okolicy są w Nowym Mieście nad Metują i w Nachodzie. W Kuksie, tuż obok
      Dvur Kralove, jest zabytkowy szpital-sanatorium. Z innych okolicznych atrakcji
      jest jeszcze klasztor w Broumovie i miasto-koszary w Josefuv Dul (jeśli dobrze
      pamiętam nazwę).
      • pawel_zet Re: zoo w Dvur Kralowe 27.04.07, 22:21
        Nocleg w Opocznie:
        www.hotel-opocno.cz/
        • dorcia1234 Re: zoo w Dvur Kralowe 28.04.07, 12:45
          dzieki za namiary na opoczno, stronke hotelu i zoo ogladalam, ale wiadomo ze
          zawsze opinie tych co juz byli sa bardziej wiarygodne
          • sylaluk Re: zoo w Dvur Kralowe 30.04.07, 15:05
            Hej
            ja byłam tam 4 lata temu(jeszcze jak byłam w ciąży), zoo bardzo fajne, dużo
            zwierzaków, safari itp.Bardzo zadbane, na miejscu toalety i kilka barów gdzie
            mozna coś przekąsić.Pod koniec maja jedziemy tam znowu tym razem juz z naszym
            synkiem, mam nadzieje ze mu sie spodoba.
            pozdrawiam
            Sylwia i Hubi(24.09.2003)
            • dorcia1234 Re: zoo w Dvur Kralowe 30.04.07, 19:49
              obejrzałam sobie ich stronke w necie i naprawde fajne to zoo. A masz moze jakas
              sprawdzona kwatere - probowalismy zabukowac 2 noce w ich hotelu ale juz nie ma
              miejsc, w okolicy maja akurat obchody wielkiej bitwy.....
              • kfcja Re: zoo w Dvur Kralowe 30.04.07, 20:36
                Witam, my jedziemy jutro na 3 dni (na tyle udało się załatwić rezerwację)to po
                powrocie zdam relację. A co dp rezerwacji próbuj bo nam początkowo powiedziano
                że nie ma miejsc a jak się spytałam to jakie mają wolny termin to nam
                zaproponowano 1 - 3.05 (chcieliśmy jechać 30.04 - 02.05 i nie było miejsc).
                Pozdawiam
              • mast1 Re: zoo w Dvur Kralowe 30.04.07, 22:07
                A musi być koniecznie nocleg w tej miejscowości? My sobie zrobiliśmy jednodniową
                wycieczkę, podczas wypoczynku wakacyjnego pod czeską granicą w okolicy Lubawki.
                • dorcia1234 Re: zoo w Dvur Kralowe 01.05.07, 09:33

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka