Dodaj do ulubionych

pensjonat Syrena Mielno vs Metalowiec Rowy

29.05.03, 21:22
Czy ktoś z Was był w tym osrodku? Wybieram się w sierpniu z trzyletnim
dzieckiem, do pokoju na drugim piętrze w glownym budunku (to pietro tuż pod
basenem ..., mam nadzieje, że nie jest tam głośno ...). Będę wdzięczna za
jakiekolwiek informacje.

Ze swojej strony polecam ośrodek Metalowiec w Rowach: byłam w zeszłym roku i
było bardzo fajnie: ośrodek składa się z oddzielnych domków (średni standard)
na dużym ogrodzonym zielonym terenie, w środku plac zabaw, ośrodek tuż przy
samym morzu).
Pozdrawiam
Grażyna
Obserwuj wątek
    • gugusiaczek Re: pensjonat Syrena Mielno vs Metalowiec Rowy 01.06.03, 08:20
      Witaj
      osrodek Syrena jest fajny,bylam tam z dzieckiem 3 razy i 1 raz w ciazy.Ogromna
      wygoda z wyjsciem nad morze(blisko zejscie na plaze),jak nie ma pogody to jest
      basen.Ja wolalam pokoje w domku blzej plazy(jednopietrowy).Plac zabaw
      ok,ognisko.... jednak musisz pamietac ze samo Mielno jest glosne wiec super
      ciszy tam nie bedzie(ale i trzylatek to juz nie bobo).Pewlno straganow,grajacej
      muzyki,wesole miasteczko,wszelkie atrakcje(wez worek pieniedzy wink).
      Ja mam teraz dwojke dzieci(5,5 lat i 15 miesiecy)dlatego przenioslam sie do
      spokojniejszego uniescia.
      Jesli masz jeszcze jakies pytania pisz,wlasnie wrocilam wczoraj z Uniescia.
      Aha jedzenie zawsze bylo dobre i dosc duzo.
      pozdrawiam Gosia
    • monika.grazyna Re: pensjonat Syrena Mielno vs Metalowiec Rowy 04.06.03, 10:14
      Dziękuję bardzo za informację: myślę, że warto spróbować. Nigdy nie byłam w
      Mielnie, jadę sama z dzieckiem, więc dodatkowe atrakcje mogą się przydać ...
      (:
      A z ciekawości, co polecasz w Unieściu?

G.
      • agasz3 Re: pensjonat Syrena Mielno vs Metalowiec Rowy 05.06.03, 09:00
        Czy moge was poprosić o kontakt do tych ośrodków . Wybieramy się w lipcu z 6
        letnia córką i 1,5 rocznym synkiem. Chciałabym szybko zarezerwowac miejsca w
        przyzwoitym ośrodku, koniecznie ze stołówką. Czy możecie napisać ile kosztuje
        turnus?dziękuje z góry Agnieszka
        • gugusiaczek Re: pensjonat Syrena Mielno vs Metalowiec Rowy 08.06.03, 11:06
          Witaj
          pytalas co polecam w Uniesciu,to najlepiej wejdz na strone
          www.horyzont@mielno.info
          Osrodek Horyzont odwiedzalam juz 2 razy i zawsze bylam zadowolona.Blisko
          zejscia na plaze,blisko do smazalni(przy plazy),stolowka na miejscu(pyszne
          jedzenie i duzo!),2 place zabaw,ognisko,mila obsluga i przede wszystkim nie tak
          gwarnie jak w Mielnie!!
          meczaca jest tylko droga do Mielna
          Pozdrawiam Gosia
          • agasz3 Re: Mielno-horyzonto-pytanie do gugusiaczka 09.06.03, 11:22
            Zachęcona wstępnie zarezerwowałam tydzień w ośrodku Horyzont. Bardzo Cie prosze
            o dodatkowe informacje. Pisałaś, że jedzenia jest dużo. Tzn. te 2 pozsiłki
            śniadanie i obiadokolacja wystarczają? czy musieliście się dożywiać? Czy
            posiłki sąsmaczne? i czy nadają się dla dzieciaków?
            Bardzo Cie prosze o te dodatkowe informacje , może jeszcze coś Ci sie przypomni.
            Agnieszka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka