aniarurka 02.06.07, 19:36 bardzo proszę o opinie o tym ośrodku. wymagaja uiszczenia pełnej kwoty jeszcze przed przyjazdem.Moze ktos był w yym miejscu i upewni mnie ,że nie kupuję kota w worku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumadegie Re: Jantar w Łazach 03.06.07, 13:28 ja bym nie płąciła całości, dla mnie to dziwne, nawet jak zrezygnujesz to znajda kogoś w sezonie na twoje miejsce, Łazy to nieduża a fajna miejscowość. w tym ośrodku byłam parę lat temu, napisże na priva za moment to co pamiętam przy założeniu że mogło się cos zmienić Odpowiedz Link Zgłoś
mama_natalci Re: Jantar w Łazach 04.06.07, 09:21 Witam, Bardzo prosze o wrazenia z osrodka Jantar a takze info odnosnie miejscowosci Łazy. Dziekuje, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
forumadegie Re: Jantar w Łazach 04.06.07, 13:29 napisałam na priva, wrażenia sprzed jakiś 6 lat Odpowiedz Link Zgłoś
annett26 Re: Jantar w Łazach 10.06.07, 13:50 Hej.Ja jade do tego ośrodka i mi powiedzeli że musze wpłacic 30% . Dowiedziałaś sie już czegoś na temat tego ośrodka? byłabym wdzięczna za opinie. Ja jade tam od 1 lipca.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś