grazynarosa 22.06.07, 20:00 ...Wladyslawowo lub cos na mierzei helskiej dla 3 osob,do 30zl za os.ale warunki normalne nie spartanskie ,ok.15 lipca na ok tydz. slyszal ktos cos?chodzi mi o sprawdzone kwatery.... pozdrowki GRAZKA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
3xmama Re: Szukam noclegu-Chlapowo....... 23.06.07, 15:19 Sprawdź w pensjonacie ANTALYA w Chłapowie. Jeździłam tam z dziećmi kilka lat. Świetne warunki, mnóstwo rodzin z dziećmi. Szukaj przez wyszukiwarkę. Odpowiedz Link Zgłoś
pcimport Re: Szukam noclegu-Chlapowo....... 23.06.07, 16:02 Hm za 30 zł od osoby to chyba nie znajdziesz nic porządnego (o ile wogóle takie ceny funkcjonują)Ja obdzwoniłam chyba z 50 miejsc inajnizsza cena jaką spotkałam to 45 zł, ale może miałam pecha.Zarezerwowałam w końcu pokój 2- osobowy w Karwi za 50 zł od osoby(ale za to bardzo blisko plaży) Powodzenia w poszukiwaniach. pozdrawiam Sylwia i Hubi(24.09.2003) Odpowiedz Link Zgłoś
edzia.79 Re: Szukam noclegu-Chlapowo....... 24.06.07, 14:09 poszukaj na stronie www.letnik.pl w zeszlym roku bylismy u pani Bohemke (jakos tak nie pamietam dokladnie ale oglasza sie na letniku),na majowce w Maksmarze ale tam pewnie w sezonie sa wyzsze ceny Odpowiedz Link Zgłoś