morgen_stern 09.09.07, 10:34 Liczę na waszą pomoc. Szukam jakiejś małej, w miarę cichej miejscowości nadmorskiej, w Polsce oczywiście z ładną plażą i bez dudniących dyskotek, gdzie można odetchnąć jodem poza sezonem. Czekam na propozycje, wszystkie sprawdzę i z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aluc Re: Mała miejscowość nadmorska - pomóżcie! 09.09.07, 10:39 Poddąbie między Ustką i Rowami Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: Mała miejscowość nadmorska - pomóżcie! 09.09.07, 10:47 Niechorze - raj dla rodzin z dziecmi i najpiekniejsza plaza nad Bałtykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mor_lena Re: Mała miejscowość nadmorska - pomóżcie! 09.09.07, 11:17 Też Niechorze Odpowiedz Link Zgłoś
polaola Re: Mała miejscowość nadmorska - pomóżcie! 09.09.07, 10:59 Ja jezdze poza sezonem do Swinoujscia. Swinoujscie ma piekna plaze i uzdrowiskowy mikroklimat. Nie jest to co prawda malutka miejscowosc, ale po sezonie jest cicho i spokojnie.Za to gdy pogoda nie dopisuje mozna skozystac z basenow, placu zabaw dla dzieci w centrum handlowym, zrobic wycieczke do Niemiec itp. Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Mała miejscowość nadmorska - pomóżcie! 09.09.07, 11:04 Jeżeli szukasz naprawdę cichego miejsca-bez knajpek i wszechobecnego dudnienia to polecam Podczele pod Kołobrzegiem. Zreszta o tej porze roku większośc miejscowości nadmorskich jest z lekka wyludniona) Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 link 09.09.07, 11:08 www.holtur.com.pl/index?Act=show_doc&id_doc=&id_dir=1 sama tam nie byłam ale wyglądało bardzo zacnie....szeroka plaża -odwrotnie niż w Kołobrzegu. Cicho, spokojnie. W sytuacji nudy do Kołobrzegu blisku-a sam Kołobrzeg piękny nadzwyczaj Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: Mała miejscowość nadmorska - pomóżcie! 09.09.07, 11:07 Sianozety k.Kolobrzegu.W sezonie w miare cicho,teraz to nie wiem czy gofra tam kupiszSpedzamy tam urlop od kilku lat w osrodku Wrzos.Poza sezonem nigdy nie bylismy,ale podobno totalne pustkowie.Nie wiem czy az o taka cisze Ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Mała miejscowość nadmorska - pomóżcie! 09.09.07, 11:11 Zdecydowanie tak! Bo my odludki jesteśmy Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: Mała miejscowość nadmorska - pomóżcie! 09.09.07, 11:19 Tylko ostrzegam;nie wiem czy tam w ogole cokolwiek jest otwarte-mam na mysli sklepy i knajpy.Blisko Ustronie Morskie,a to juz metropolia w porownaniu z Sianozetami10 km do Kolobrzegu.Plaza dosyc waska,ale przejsc sie da.Poza tym podobno psa trudno spotkac. Odpowiedz Link Zgłoś
olinka2007 Re: Mała miejscowość nadmorska - pomóżcie! 27.11.07, 20:04 Moi teściowie mieszkają w Sianożętach (prowadzą własny ośrodek). Kilka razy odwiedzaliśmy ich poza sezonem. Sklep otwarty, ale z knajpkami gorzej. Zesztą już we wrześniu jak byliśmy ostatnio to było kiepsko i na gofry jeździliśmy do Ustronia. Poza tym pustki. Wiatr hula i nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
aska90 Re: Mała miejscowość nadmorska - pomóżcie! 09.09.07, 11:17 Tak jak Palaola, polecam Świnoujście. Cisza, spokój i bursztyny obok falochronu) Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: Mała miejscowość nadmorska - pomóżcie! 09.09.07, 11:20 jantar- lesniczowka: dzika plaza, las, cisza- polecam Odpowiedz Link Zgłoś
magdagl Re: Mała miejscowość nadmorska - pomóżcie! 09.09.07, 11:22 My polecamy Rewal poza sezonem. Blisko Niechorze,Swinoujście też nedaleko,a poza wakacjami spokój i cisza... Odpowiedz Link Zgłoś
anyaa Re: Mała miejscowość nadmorska - pomóżcie! 09.09.07, 11:54 Gorąco polecam Sianożęty albo Mrzezyno. To drugie trochę większe, ale poza sezonem również wyludnione. Odpowiedz Link Zgłoś
agula111 Re: Mała miejscowość nadmorska - pomóżcie! 09.09.07, 12:00 miedzywodzie, bylam pod koniec lipca a dzikich tłumów nie bylo. teraz to pewnie jeszcze spokojniej Odpowiedz Link Zgłoś
cora73 Re: Mała miejscowość nadmorska - pomóżcie! 09.09.07, 12:25 polecam Wicie , mala wioska pomiedzy Jaroslawcem a Darlowkiem.... lasy, jozioro no i super plaza nawet w sezonie nie ma tloku! Odpowiedz Link Zgłoś
gosika78 Re: Mała miejscowość nadmorska - pomóżcie! 09.09.07, 12:28 Jarosławiec. A co chcesz robić nad morzem o tej porze roku? Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Mała miejscowość nadmorska - pomóżcie! 09.09.07, 13:16 gosika78 napisała: > Jarosławiec. > A co chcesz robić nad morzem o tej porze roku? Wiesz, dla niektórych pobyt nad morzem nie musi równać się tylko i wyłącznie smażenie się na plaży.. Teraz cię dobiję - byliśmy dwa lata temu zimą we Władysławowie - bosko - pusto i malowniczo ) Odpowiedz Link Zgłoś
tyssia morgen 09.09.07, 15:08 tez wolałabym jechać poza sezoem.. cisza i spokój ..super Odpowiedz Link Zgłoś
gosika78 Re: Mała miejscowość nadmorska - pomóżcie! 09.09.07, 18:53 Heh, potrafię docenić uroki bycia nad morzem o każdej porze roku (od urodzenia mieszkam nad morzem), ale w taką pogodę jak teraz jest totalnie do bani Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: Mała miejscowość nadmorska - pomóżcie! 09.09.07, 14:54 Tak sobie mysle i ja bym jednak wybrala wieksza miejscowosc.Pusto to raczej wszedzie teraz jest.Polwysep Helski caly jest piekny i tam gdzies uderzylabym Odpowiedz Link Zgłoś
inna.kobieta Re: Mała miejscowość nadmorska - pomóżcie! 09.09.07, 15:02 poza sezonem nad morzem to wlasciwie wszedzie pusto jest, szczególnie przy takiej pogodzie.. najbardziej zablacharowana Jastrzebia czy Łeba staja sie oaza spokoju.. Tyle, że w Jastrzębiej jest beznadziejna plaża.. W Karwii jest piękna Odpowiedz Link Zgłoś
zonazona Re: Mała miejscowość nadmorska - pomóżcie! 09.09.07, 16:04 Tylko Rogowo Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: Mała miejscowość nadmorska - pomóżcie! 09.09.07, 16:09 polecam Jastarnie Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Grzybowo :) Zadupie straszne :) 09.09.07, 16:12 Ale bliziutko Kolobrzeg, w razie braku atrakcji Odpowiedz Link Zgłoś
ulka13 Re: morgen? 10.09.07, 09:40 Grzybowo - cisza i przepiekna szeroka plaża z drobniutkim piaseczkiem. Zero kamieni. Odpowiedz Link Zgłoś
nelka00 Re: morgen? 11.09.07, 17:51 Najwięcej jodu znajduję się ponoć w Świnoujściu. Byłam tam w październiku i polecam. Jest dużo do zwiedzania czysta ładna plaża (Świnoujście zalicza się do jednych z najczyściejszych polskich plaż!) i naprawdę warto tam pojechać na pewno się wypocznie i zwiedzi! Odpowiedz Link Zgłoś
joasiek1 Re: Mała miejscowość nadmorska - pomóżcie! 13.09.07, 07:53 Zdecydowanie PODDĄBIE, piękne, urokliwe miejsce w środku lasu. Jeżdżę tam co roku od czasów swojego dzieciństwa, czyli prawie 30 lat i w przyszłym roku tez na pewno tam pojade z synkiem . Jedynym mankamentem są wysokie schody prowadzące na plaże, ale da się przeżyć... Odpowiedz Link Zgłoś
kol32 Re: Mała miejscowość nadmorska - pomóżcie! 13.09.07, 15:11 Ja tez uwielbiam Poddąbie. Tylko te kamienie przy wejsciu do morza... Odpowiedz Link Zgłoś
2.gagam Re: Mała miejscowość nadmorska - pomóżcie! 16.10.07, 21:22 morgen_stern napisała: > Liczę na waszą pomoc. Szukam jakiejś małej, w miarę cichej > miejscowości nadmorskiej, w Polsce oczywiście z ładną plażą i > bez dudniących dyskotek, gdzie można odetchnąć jodem poza sezonem. > Czekam na propozycje, wszystkie sprawdzę i z góry dziękuję > proponuję Wicie koo Jarosawca: byliśmy tam 2 lata temu z naszym wtedy 2,5 latkim, a w sierpniu b.r dolączyla do nas córcia 11 m-cy. naprawdę super! Odpowiedz Link Zgłoś
majka28.only Re: Mała miejscowość nadmorska - pomóżcie! 20.10.07, 12:43 Z całą odpowiedzialnością polecam Ci Panoramę Morskę w Jarosławcu. Tydzień temu stamtąd wróciłam. Miejscowość opustoszała, cicha. Ale jaki ośrodek... Nie ma takiej opcji żebyś nie była zadowolowana. To jest raj dla maluchów (nie wspominając o dorosłych). Sama się przekonaj, wejdź na ich stronkę www.sanatorium-panorama.pl Ciekawa jestem Twoich wrażeń Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zosinamama1 Re: Mała miejscowość nadmorska - pomóżcie! 22.10.07, 13:05 Chałupy, cicho i spokojnie, blisko do Władysławowa, polecam pensjonat Polaris, wnajdziesz go w googlu, duże pokoje i nowe łazienki, standard dobry, ale nie luksus, łazienki o dużo wyższym standardzie niż sam dom. Pokoje w widokiem na Zatokę. Plus - jak za mocno wieje po stronie morza, możesz pospacerować po stronie Zatoki, bardzo blisko od Zatoki do morza. Odpowiedz Link Zgłoś
jolcia590 Grzybowo 13.11.07, 08:14 Naprawdę polecam.Piękna plaża,wszędzie blisko i spokój.... Odpowiedz Link Zgłoś
happybogna Mała miejscowość nadmorska - pomóżcie! 21.11.07, 16:33 My byliśmy w Kopalinie, ale to jest 2 kilometry od plaży. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
mescherin Re: Mała miejscowość nadmorska - pomóżcie! 23.11.07, 12:09 Polecam Pobierowo. Ja spałem tutaj: bed24.pl/nocleg,40 Odpowiedz Link Zgłoś
mirella216 Re: Mała miejscowość nadmorska - pomóżcie! 19.05.15, 09:12 polecam pokoje u Pani Gosi www.gosi-grzybowo.pl Odpowiedz Link Zgłoś