Dodaj do ulubionych

polecam Ostrowo

04.08.03, 07:56
wróciłam z Ostrowa i polecam wszystkim, którzy chcą wyjechać z małym
dzieckiem, cisza, spokój, luz na plaży..... bajka, a 3 km dalej szturm na
Jestrzębią - koszmar.

Obserwuj wątek
    • tamara10 Re: polecam Ostrowo 04.08.03, 10:03
      Witam!

Wybieram sie tam za dwa tygodnie z półtoraroczną córeczka i jestem pełna obaw.
      Jeśli możesz to napisz mi coś więcej na priv na temat tej miejscowości i
      ośrodka w którym byłaś (jak daleko jest do morza itp, itd).
      Z góry dziękuję.
      Tamara.
      • basha Re: polecam Ostrowo 05.08.03, 13:21
        Dziewczyny!
        Podajcie mi jakiś adres i nr tel na kwatery w Ostrowie. Chcę jechać nad morze
        ale najpierw muszę coś zarezerwować
        Basia
        • kowcia Re: polecam Ostrowo 06.08.03, 07:45
          jak chcesz moge ci dac nr tel do kwatery gdzie mieszkalam, z tym że ona jest
          daleko od morza, samochodem wychodziło nam 2,7 km, plus jest taki ze kwatera
          jest w lesie - cisza, spokój...
          Namiary na ostrowo znajdziesz tez w internecie na www.polwysep.pl
    • urszk Re: polecam Ostrowo 07.08.03, 12:47
      Nie wiem, kiedy byłaś w Ostrowie, bo ja właśnie wróciłam, ale moje odczucia są
      inne. W słoneczne dni na plaży nawet szpilki wsadzić nie było gdzie, tłumy!
      Wprawdzie nad morzem byłam jeszcze tylko w okolicach Lubiatowa koło Łeby, ale
      tam to dopiero przestrzeń! Ale także mogę potwierdzić, że jeśli do Ostrowa to z
      dzieckiem! W przyszłym roku wybiorę inną miejscowość.
      Pozdrawiam
      Ulka
      • kowcia Re: polecam Ostrowo 07.08.03, 13:08
        w ostrowie byłam od 19 do końca lipca i było super, plaża w okolicach rzeczki
        wcale nie była przeludniona, chyba ze ty siedzialas w okolicach baru i budy
        ratowników - tam faktycznie bywalo ciasno.
        • anlenki Re: polecam Ostrowo 22.08.03, 09:35
          Właśnie wróciłam z Ostrowa dwa tygodnie temu,miałam super kwaterę dla rodziny z
          dzieckiem, znalazłam dobre jedzenie - mój dwulatek się zajadał, spokój i
          cisza.Mieliśmy kwatery pod lasem. Plaża jak plaża, ale fakt że mój maluch
          najlepiej się bawił w okolicach rzeczki. W sumie dla rodziny z dzieckiem,
          której nie zależy na jakiś balangach(knajpy zamykane o 22,00) polecam to
          miejsce.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka