milena.borkowska 11.12.07, 09:22 Czy warto wybrać się na Dominikanę w marcu ? Czy może gdzieś są piękniejsze tereny w tamtych rajonach godne polecenia (w tej granicy cenowej) ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiktorka99 Re: Dominikana ? 11.12.07, 15:00 Na Domikane warto w marcu, jest wtedy pora sucha i cieplutko.W podobnej grupie cenowej sa tez malediwy.Wszystko zalezy czego oczekujesz, czy chcesz pozwiedzac czy odpoczywac. Odpowiedz Link Zgłoś
rajskiewakacje Re: Dominikana ? 11.12.07, 16:33 Polecam Tajlandię, byłem w kwietniu`07, pogoda super, bajkowe krajobrazy, można i pozwiedzać i odpocząć 2w1 byłem bardzo zadowolony z wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś
tark Re: Dominikana ? 13.12.07, 12:06 ja bylam dwa razy na dominikanie tyle ze w sierpniu, polecam!!!!!! moglabym tam co roku jezdzic. przemili ludzie, przesliczne plaze....raj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wiktorka99 Re: Dominikana ? 13.12.07, 13:22 W sierpniu wystepuje często pora deszczowa,najlepszy okres na wyjazd to okresy zimowe u nas.Moi znajomi w sierpniu na 14 dni, 12 dni padalo, krótko ale intensywnie. Odpowiedz Link Zgłoś