justyna_28 28.01.08, 10:13 Czy ktoś z Was zna te hotele? Wybrałam 3 fajnie wyglądające hotele tej sieci i nie wiem na który się zdecydować. Moje typy to: Joy Pegasos World Joy Pegasos Planet Sarigerme joy Pegasos Planet Incekum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zocha72 Re: Hotele Joy Pegasos w Turcji 28.01.08, 12:41 cześć, ja jade 8.09.08 do Joy Planet w Sarigerme, dlatego, że jest super położony (wyb.likijskie), ma złota plażę, jest nowy (2005), a w okolicach Alanii i Side już byłam. Jadę z 4-letnim dzieckiem i myślę, że tam będzie najlepiej. Poza tym hotel jest położony z dala od cywilizacji, a mi o to chodzi. pozdrawiam zocha Odpowiedz Link Zgłoś
justyna_28 Re: Hotele Joy Pegasos w Turcji 28.01.08, 13:03 Właśnie ja też w okolicach Side juz byłam. Czy znalazłaś w necie jakieś opinie o tym hotelu w Sarigerme? Odpowiedz Link Zgłoś
zocha72 Re: Hotele Joy Pegasos w Turcji 28.01.08, 13:23 znalazłam opinie tylko na zagranicznych forach i były bardzo dobre. Poza tym jeżeli hotel jest nowy, 5 gwiazdkowy, to nie może byc zły, a w Turcji dobre hotele naprawdę są ok. www.joyhotels.com - mozesz sobie zobaczyc strone tych hoteli, raczej zachecajaca. No i ja zdecydownie chciałam na wybrzeże egejskie. pozdrawiam zocha Odpowiedz Link Zgłoś
justyna_28 Re: Hotele Joy Pegasos w Turcji 28.01.08, 13:40 Dzięki. Ja znalazłam kilka opinii o Incekum. To też hotel 5 gwiazdkowy, ale opinie słabe. Mam rezerwację w World, ale zapytam czy są jeszcze miejsca w Sarigerme. Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Hotele Joy Pegasos w Turcji 29.01.08, 16:06 My jedziemy do Incekum w sierpniu, na zagranicznych stronach ma dużo dobrych opinii, koleżanka z BP powiedzidziała, że lepszy niż ten w którym bylismy w zeszłym roku (też w Turcji, a był super) to zarezerwowalismy. Zastanawiałam się nad tym w Sarigerme ale ciężko było znaleźć opinie właśnie dlatego, że nowy. No i ma tylko dwie zjedżalnie więc córka zdecydowała - Incekum. Odpowiedz Link Zgłoś
justyna_28 Re: Hotele Joy Pegasos w Turcji 30.01.08, 13:52 W Sarigerme nie ma już miejsc, bierzemy Incekum. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
kaskada4 Re: Hotele Joy Pegasos w Turcji 23.02.08, 00:23 no w końcu znalazlam kogos kto się wybiera do sarigerme! Tez tam jade ze swoją rodziną (4 i 10 lat córki) oraz znajomymi (10 lat córka i 13 lat syn). Rzeczywiscie opinii jest malutko i równiez zywie nadzieje, że to kwestia faktu ze hotel jest nowy i Polaków tam jeszcze nie było...jak się coś dowiecie piszcie prosze na forum!! Odpowiedz Link Zgłoś
jokojoko Re: Hotele Joy Pegasos w Turcji 23.02.08, 19:49 Witam. Co prawda nie byłam ale dość szczegółowo rozpracowałam tą ofertę z Itaki i zrezygnowałam ze względu na wielkość obiektów. Opinie są różne i bardzo skrajne więc nie ryzykuję z dwójką dzieci (2i13). Byłam w Turcji 2razy polecam Iberotel Palm Garden w Manavgat, byliśmy tam w zeszłym roku lecz przed sezonem!!W czerwcu.!Dużo Zieleni i wielkość hotelu wystarczająca.Pani z biura podróży sugerowała inne hotele.! Odpowiedz Link Zgłoś