anmawo 06.05.08, 21:12 Witam! Czy ktoś z Was może polecić dobrą i tanią kwaterę blisko Tatralandii- zależy mi na pokoju z łazienką. Z góry dziękuję. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikaa13 Re: Kwatera/pensjonat blisko aqua parku 06.05.08, 21:15 Blisko Tatralandii tzn. jak blisko? Czy interesuje cię nocleg w samym obiekcie (zaznaczam drogo) czy 5-10km dalej też będzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
cesarus Re: Kwatera/pensjonat blisko aqua parku 07.05.08, 09:44 polecam to miejsce, chociaż nie wiem czy są jeszcze jakieś wolne miejsca. Byłam tam dwa razy i nie mam żadnych zastrzeżeń! Czysto, fajnie, wygodnie. Właścicielem jest młody chłopak, z którym naprawdę można się dogadać. Nawet można próbować po polsku www.liptov.sk/apartmiro/#pol ale na piechotę do Tatralandii, to słabo to widzę. Przede wszystkim dlatego, że tatralandia leży na uboczu miasta, więc trzeba iść wzdłuż drogi, co prawda wyznaczone jest miejsce dla rowerzystów, ale idzie się drogą, a nie specjalną alejką. Odpowiedz Link Zgłoś
jonaska do monika13 09.05.08, 07:48 zarezerwowalam pokoj w polecanym przez Ciebie miejscu. Ale mam teraz glupie chyba pytanie, nigdy nie roiłam przelewow zagranicznych, poza numerem konta mam tam jeszcze jakies inne IBAN i SWIFT. jenyyyy, co to za dane? Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: do monika13 09.05.08, 10:21 tzn. w Marii??? Cieszę się, mam nadzieję że będzie ci się podobało IBAN = międzynarodowy numer konta bankowego SWIFT = międzynarodowy numer banku potrzebny do przelewów SWIFT w nowych przelewach powinno wystarczyć tylko IBAN przelew swift to przelew przy wykorzystaniu numeru SWIFT i numeru konta ale IBAN jest nowym standardem i powinno wystarczyć jakby co pytaj? Odpowiedz Link Zgłoś
jonaska Re: do monika13 10.05.08, 07:45 dzieki bardzo, juz wszystko załatwione)) Odpowiedz Link Zgłoś