lilu27 06.05.08, 21:20 Wybieramy sie na wakacje z corka 2 lata 4 mies Jakie zabawki polecacie do samolotu? mam zestaw lekarski (nowosc dostanie dopiero w samolocie) i ksiazke z obracajacymi sie klockami Co jeszcze? Chce kupic jeszcze maly znikopis Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akado Re: 6 godz samolotem 07.05.08, 08:49 Książeczki oczywiście - może z wierszykami żebyś mogła jej poczytać. Moaj córa uwielbia jak czytam jej wierszyki Brzechwy albo Tuwima a zwłaszcza "Idzie Grześ przez Wieś" ) Polecam też album z naklejkami, wystarczy tylko coś twardego podłożyć i zajęcie na pół godziny murowane! Odpowiedz Link Zgłoś
aloiw1985 Re: 6 godz samolotem 07.05.08, 11:21 jesli beda na pokladzie dzieci to raczej nie musisz sie martwic o ten czas puscisz ja miedzi siedzeniami i ona juz kolego sobie znajdzie- albo znajda ja- ja robie tak z moim synkiem- 17 mies - czeskto podrozujemy i lot w ten sposob mija blyskawicznie Odpowiedz Link Zgłoś
asieksza Re: 6 godz samolotem 07.05.08, 13:40 My w styczniu lecimy na kilka dni do Irlandii z dwójkę , będą miały wtedy ponad dwa lata , druga ponad roczek.Ja sama jeszcze nie leciałam samolotem i zastanawiam się jak to będzie i szczerze mówiąc o zabawkach nawet nie pomyślałam. Fajnie że pojawił się taki wątek, przyda się i mi. Odpowiedz Link Zgłoś