Dodaj do ulubionych

podróż autokarem

30.05.08, 10:26
jedziemy na urlop autokarem, ze śląska nad morze, mój syn ma 17
miesięcy, zastanawiam się czy zastosować jakieś lekarstwo na to żeby
zniósł dobrze podróż, jak jeździmy autem nie ma problemów z podróżą,
jest to nasza pierwsza tak daleka podróż. Czy Wy stosujecie jakieś
lekarstwa?
Obserwuj wątek
    • coronella Re: podróż autokarem 30.05.08, 11:16
      nie.
      jedyne lekarstwo jakie stosuję to totalne wymęczenie dzień wczesniej, położenie późno spac i wczesna pobódka. Wtedy mam gwarancje, że przespią przynajmniej część drogi.
      Starszej córce kupuje lokomotiv, to takie tabletko-cukierki z imbirem, super
    • serrgio20 Re: podróż autokarem 26.04.24, 09:22
      Chciałbym podzielić się moim doświadczeniem z podróży z Iławy do Danii z dzieckiem. Od lat korzystam z usług firmy przewozowej, która oferuje bezproblemowe i wygodne przejazdy z Polski do Danii. Ostatnio podróżowałem z Iławy prosto do Kopenhagi, bez konieczności przesiadek. Kierowcy są bardzo profesjonalni, a ceny przystępne. Najlepsze jest to, że zawsze dotarłem na czas!

Jeśli ktoś z Was szuka niezawodnego transportu do Danii, polecam zajrzeć na stronę Busy do Danii z Iławy. Z pewnością znajdziecie tam wszystkie potrzebne informacje!

mazurlinetravel.pl/busy-do-danii-polska-dania/z-warminsko-mazurskie/ilawa/

Pozdrawiam serdecznie smile
    • kolorowastyloweczka Re: podróż autokarem 04.07.24, 10:38
      Polecam zajrzeć na moja stronkę z odzieżą dziecięcą Modnie i Stylowo dla dzieci i Młodzieży
      kolorowastyloweczka.pl/
    • amelia.majowa Re: podróż autokarem 19.11.24, 08:37
      bezpieczeństwo takiego malucha w podróży to podstawa, zarówno w drodze jak i na drodze comfortcar.pl/blog/aktualnosci/zadbaj-o-bezpieczenstwo-dziecka-na-drodze/, o leki najlepiej pytać lekarza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka