mo1717 11.07.08, 09:38 znacie jakieś miejsca godne polecenia, w których mozna miło spedzić czas - oczywiście z dziećmi wpisujcie je tutaj, wklejajcie linki. Może uda nam się wspólnie stworzyć bazę fajnych miejsc/ośrodków dla rodzin z dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
4269m Re: Zielony Dom - Dąbki 11.07.08, 10:06 www.zielonydom.dabki.pl/ Bardzo fajne warunki na pobyt z dziećmi. POlecam. Odpowiedz Link Zgłoś
4269m Re: Jutrzenka- Gołąbki 11.07.08, 10:08 www.golabki.pl/ Ośrodek, do którego jeździłam jeszcze jako dziecko, a teraz zabieramy tam często naszego syna. Odpowiedz Link Zgłoś
andy810 Re: Jutrzenka- Gołąbki 14.07.08, 14:38 A jakie tam ceny bo nie podają na stronie? Odpowiedz Link Zgłoś
4269m Re: Villa Sabbia - Łeba 11.07.08, 10:20 www.villasabbia.pl/ duży plus za kryty basen Odpowiedz Link Zgłoś
mniemanologia Re: Dokąd w Polsce z dzieckiem? 11.07.08, 12:10 My wychodzimy z założenia, że z dzieckiem można pojechać własciwie wszędzie Tak więc najpierw ustalamy, w jaki region jedziemy, a potem rezerwujemy sobie miejsca informując jednocześnie, że będziemy z małym dzieckiem. Jeszcze tylko pod namiotem nie spaliśmy z Młodym, ale to pewnie kwestia czasu, a tak to hotele, kwatery, pensjonaty i schroniska sa nam niestraszne Odpowiedz Link Zgłoś
annajam Re: Dokąd w Polsce z dzieckiem? 11.07.08, 17:37 We wrzesniu kiedy beda kolorowe liscie na drzewach jedziemy w Bieszczady do naszej gazdziny ..bylam tam tylko raz a prawie sie poplakalam jak wyjezdzalismy..Bieszczady i Tatry do regiony w Polsce ktore kocham.. Odpowiedz Link Zgłoś
morepig Re: Dokąd w Polsce z dzieckiem? 14.07.08, 23:08 wszedzie mozna pojechac z dzieckiem, tylko trzeba znalezc odpowiednie miejsce. ja nie lubię łagrów z placami zabaw i masą obcych dzieci bo ich nie lubię, wybieram więc raczej kwatery bezdzietne ale przyjmujące z dziecmi (suseł jest grzeczniutki, nie placze i nie przeszkadza) i czasem tez z psami... ja jak wiesz kocham mierzeję wiślaną i jest mi ganz egal gdzie tam nocuję byle to było sztutowo, kąty rybackie i piaski, a nie krynica czy stegna gdzie pełno ludzi. we wrzesniu mam nadzieję pojechac do wysowej (bo wiem juz ze hiszpania i tunezja odpadają) i ogladac pieknie jesienne liscie, pic zdrową wodę, korzystac z masazy i lazic wzdluz strumyka )) Odpowiedz Link Zgłoś
arkac123 Lądek Zdrój 21.07.08, 09:46 Byłam tam w zeszłym roku z dziewczynkami 8 i 7 lat, oraz 3-miesięczną córeczką - wszystkie dziewczyny były zachwycone. Przestrzeń, dużo zwierząt, mnóstwo dzieci, i basen w ogrodzie (czyli to, co moje dziewczyny lubią najbardziej). Trzeba rezerwować dużow wcześniej, i brać o wiele więcej rzeczy na zmianę)). www.podbukiem.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś