mo1717 15.07.08, 09:24 tzn wasze dzieci Cyprian jeździ w małym podróżniku - Deltim (fotelik jeszcze po Adasiu ) Adam ma teraz zibos-a /taki se/ niby wygodny ale już ma "uszczerbki na zdrowiu" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izunia_milo Re: jaki macie fotelik samochodowy??? 15.07.08, 09:26 Maxi Cosi Priori do 18 kg. Jestem bardzo zadowolona, bo wygodny i dla dziecka i do obsługi dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pa_yo Re: jaki macie fotelik samochodowy??? 15.07.08, 10:01 Po Maxi Cosi Priori skusilismy sie na Roamera KidFix - Igor bardzo zadowolony bo sam sie zapina i odpina, a i my zadowoleni bo fotelik dobry jakościowo a isofix gwarantuje dobre trzymanie fotelika w ryzach Tylko brak tej pozycji leżącej do spania z niższego zakresu wagowego, ale cóz cos za cos Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_i_dzieci Re: jaki macie fotelik samochodowy??? 15.07.08, 10:15 Oba 9-36 kg. Jeden concord trimax (bardzo sobie chwalimy), a drugi nie pamiętam jaki (chyba euro kids)- świetny, można położyć trochę... Odpowiedz Link Zgłoś
sprezynka77 Re: Maxi cosi Tobi 15.07.08, 12:55 i jest super Welurowy, wiec dziecko sie mniej poci. Wszechstronnie regulowany i wysoko oceniany w testach bezpieczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: bebe confort 15.07.08, 15:45 iseos tt i wszyscy jestesmy zadowoleni. rozklada sie calkiem sporo i babel potrafi w nim przespac cala noc, kiedy jedziemy do polski. w ogole chyba podoba mu sie ten fotelik, bo bardzo chetnie do niego wsiada i w ogole uwielbia jezdzic samochodem. dla nas glownym argumentem za kupnem tego wlasnie fotelika (oprocz bezpieczenstwa oczywiscie) bylo to, ze mozna regulowac szerokosc siedziska. babel jest dlugi (w 0-13 nie miescil sie juz w wieku 8 miesiecy), ale chudy i w niemal wszystkich fotelikach na szerokosc zmiescil by sie dwa razy. ten mozemy regulowac tak, ze zawsze jest idealnie dopasowany do babla. podoba mi sie tez to, ze boczne zabezpieczenie jest takie duze i tak blisko glowy, dzieki temu jak zasnie, to glowka mu sie nigdzie nie majta, tylko jest oparta o fotelik i nawet poduszki-rogalika nie uzywamy, choc kupilismy. w testach te wlasnie ceche opisano jako wade, bo dziecko ma ograniczona widocznosc, ale z mojego punktu widzenia to zaleta. Odpowiedz Link Zgłoś
morepig Re: jaki macie fotelik samochodowy??? 15.07.08, 16:50 drugiego z rzedu roamera, kid fixa więc stabilny w aucie dzieki isofixowi. suseł go bardzo lubi, nie był jeszcze prany mimo ze ma ok roku a jest jasnobeżowy. nie poci sie. Odpowiedz Link Zgłoś
anneczka78 Re: jaki macie fotelik samochodowy??? 16.07.08, 22:16 maxi cosi tobi, Oliwier jest bardzo zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś