nena22 Re: Majątek Giże zimą? 06.09.08, 19:14 Zadzwoń do właścicieli do Leszka Marczaka i dopytaj. Górki są, dziecku wystarczy, tylko trzeba pamiętać, że to raczej Mazury niż Góry sanki zapewne mają. Wiem ,ze w zeszlym roku było sporo śniegu. Odpowiedz Link Zgłoś
poldecor Re: Majątek Giże zimą? 10.09.08, 20:29 juleg napisała: > Witam. Zimą również trudno tam się nudzić. Jest górka z której można zjeżdżać na sankach, jest sala kominkowa gdzie można się rozgrzać przy płomykach ognia. Wieczorami są dyskoteki dla dzieci. Ponadto gdy przyjedzie większa grupa gości to gospodarz organizuje kulig. Dla mnie osobiście największą atrakcją zimą jest sauna i skok do przerębla. Kiedyś było tak zimno że między jednym a drugim wyściem z sauny trzeba było z przerębla usuwać cieniutką warstwę świeżego lodu. Sauna jest tak fajna, że nawet niejeden Fin byłby pod wrażeniem. Wielu gości jedzie zwiedzić Litwę, można tam dojechać w godzinę. W Druskiennikach jest nowoczesny park wodny. Następny tak duży park jest dopiero w Berlinie. Szczerze polecam, byłem tam już 30 razy i w przyszłym tygodniu ponownie jadę. Służę informacją i zdjęciami. Mam zdjęcia z kuligu i zimowej sauny, oczywiście z pozostałych pór roku też mam kilkaset zdjęć. Grzegorz 0602 29 44 96, poldecor@poldecor.com Odpowiedz Link Zgłoś
lolopiekny Re: Majątek Giże zimą? 28.12.08, 15:53 Cześć, Namiar na majątek Giże znalazłem właśnie czytając forum gazety. Szczególnie interesował mnie wątek dzieci ( mam dwoje w wieku 6 lat ) no i zima. Nie ukrywam, że lubię zmiany więc Zakopane poraz xxx mnie już nie interesowało, Mazury, Suwalszczyzna czyli trochę górek , las , spacerek i Wigilia w bajkowym nastroju jakiś kulig, ognicho... powiem krótko byliśmy na święta i się nie oszukałem, gospodarze są przemili, żarcie super można wybrzydzać , śnieg trochę nie dopisał na kulig ale było go na tyle wystarczajaco żeby z górki na deskach pod pupe pozjeżdżać, z resztą atrakcji jest wiele dzieciaki skakały na trampolinie, są małe autka na pedały a najważniejsze to różne oswojone zwierzaki Mikołaj wręczał prezenty no i super atrakcja sami wycinaliśmy i ubieraliśmy choinkę. To tyle o warunkach nie piszę bo widać na stronie, że są ok pokoje schludne i ciepłe, na wieczór jest TV i bajka sie też znajdzie, jeśli ktoś chciałby zobaczyć nasze zdjęcia lub więcej info to proszę na maila.... ( co by nikt nie pomyślał, ze jeszcze na zamówienie to piszę ) Odpowiedz Link Zgłoś
potwor43 Re: Majątek Giże zimą? 11.01.09, 15:48 A myśmy w styczniu śnieg fajny mieli. Na biegówkach z moją córka zjeździliśmy całą okolicę. Wymarzone na ten cel okolice. Śnieg puszysty, nawet duży mróz nie przeszkadzał zupełnie. Było pięknie. Dla mnie też suana z kąpielą w przeręblu to było to. Lech Odpowiedz Link Zgłoś