m_sl 14.10.08, 19:26 Witam Możecie mi polecić sprawdzony obóz narciarski dla 11-latka? (z Warszawy, najlepiej z Ursynowa) Zawsze jeździliśmy na Miko-tur, ale w tym roku zamiast obozu narciarskiego organizują kolonie wikliniarsko-hafciarsko-kulinarne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polka2008 Re: Obóz narciarski 16.10.08, 11:33 Witaj. Również chciałam wysłać dziecko z Miko Turem na narty. No ale tak jak pisałaś, w tym roku nie organizują obozów narciarskich. Czytałam niezłe opinie nt biura podróży Chris. Zastanawiam się nad nimi. Tylko, że drodzy są . Słyszałaś cos może na ich temat??? Odpowiedz Link Zgłoś
mami7 Re: Obóz narciarski 16.10.08, 11:53 www.sportiwakacje.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=16&Itemid=30 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
patyk.od.zosi Re: Obóz narciarski 29.10.08, 15:23 kolezanka co rok wywyla na obozy dzieciaki wlasnie z Chrisem, ale podobno trzeba tam wczesnie rezerwowac... no i dobre obozy narciarskie to organizuje wkn... _______ pozdr., patyk+2 Odpowiedz Link Zgłoś
polka2008 Re: Obóz narciarski 30.10.08, 13:50 Patyku, podejrzewam, że skoro koleżanka po raz kolejny dzieci wysyła - to jest zadowolona? Moglabyś podpytać, jaka tam jest opieka, jacy wychowawcy? Czy szkolenie narciarskie na dobrym poziomie? Czy jeżdzą tam dzieci z jednych klas? zaprzyjaźnieni? czy dziecko "spoza" by się odnalazło? Odpowiedz Link Zgłoś
patyk.od.zosi Re: Obóz narciarski 30.10.08, 14:06 moi znajomi sa zadowoleni - dlatego wysylaja po raz kolejny - wg nich wszystko jest na dobrym poziomie: wychowawcy, opieka, zajecia sportowe i dodatkowe... zwykle na te obozy jezdza dzieci, ktore wyjezdzaja juz kolejny raz - w zwiazku z tym sie znaja trudno mi powiedziec czy "nowe" dziecko odnajdzie sie w grupie, ale pewnie tak , bo przeciez bedzie wiecej niz jedno "nowe" _______ pozdr., patyk+2 Odpowiedz Link Zgłoś
polka2008 Re: Obóz narciarski 30.10.08, 15:09 Chyba się zdecydujemy na ten obóz. Chociaż drogi ale już kilka pozytywnych opinii o nich słyszałam. Dzięki Patyku. Odpowiedz Link Zgłoś
sportkidstravel Re: Obóz narciarski 31.10.08, 18:33 Witam! Fajny obóz organizuje firma Sport Kids Travel www.e-kolonie.pl Odpowiedz Link Zgłoś
m_sl Re: Obóz narciarski 12.11.08, 12:59 Hej W Chrisie nie ma miejsc, jestem na liście rezerwowej, ale podobno nie ma szans, żebym sie załapała na wyjazd. WKN nie przyjmuje, jeśli nie chodzi się tam na zajęcia. Dalej jestem w korpce. POMOCY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
patyk.od.zosi Re: Obóz narciarski 13.11.08, 16:00 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=595&w=71428638&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś