sanpja 13.12.08, 17:02 Bo się chcemy wybrać i ciekawi mnie kilka rzeczy? Np jak wyglądają dostawki, czy jest bar na plaży? W jakich godzinach czynny jest aquapark? Chętnie pooglądała bym zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
colin1974 Re: Był ktoś w hotelu Turunc w Turcji? 13.12.08, 20:08 Wejdz na forum o Turcji i masz ok 300 postów z hotelu ,a zdjęcia :www.holidaycheck.pl,Picassa,google itp. Masz internet więc go użyj !!! Odpowiedz Link Zgłoś
colin1974 Re: Był ktoś w hotelu Turunc w Turcji? 13.12.08, 20:12 TU masz linka jak byś miała problemy ze znalezieniem forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=660&w=73020086 Odpowiedz Link Zgłoś
sanpja Re: Był ktoś w hotelu Turunc w Turcji? 13.12.08, 23:53 Bywam tam na bieżąco. Jednak informacje które wyczytałam, nie wystarczają mi. Odpowiedz Link Zgłoś
colin1974 Re: Był ktoś w hotelu Turunc w Turcji? 14.12.08, 09:43 Z tego co pamiętam rok temu hotel był bardzo poularny wśród naszych rodaków i miał ***+,a teraz po dobudowaniu nowego budynku i zjezdzalni ma już ****+ .Jeśli lecisz z Itaki(tak zakładam) rezydentki są fatalne ,a i skracanie pobytu o 1 dzień to już ich normalna praktyka. Sam hotelik jest cudnie położony też nas kusiło ,może napiszesz coś więcej po powrocie-pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sanpja Re: Był ktoś w hotelu Turunc w Turcji? 14.12.08, 18:57 Właśnie w tym roku pierwszy raz jedziemy z Itaką. Co masz na myśli pisząc, że skaracaja pobyt. Niestety inne biura podróży robią to samo. Nawet u Neckermanna kupiliśmy wczasy od 1 do 15 lipca a wylot mieliśmy 2 lipca o 3 nad ranem. Do hotelu dotarliśmy o 9 rano a doba kończyła się o 10, więc przez godzinę byliśmy całą dobę Natomiast 15 lipca kazano nam się wymeldować o 10 rano a wylot mieliśmy o 22.30. Ja na dodatek złamałam nogę i wypadało nam siedzieć na walizkach do 21.00 . Na szczęście właścicielce hotelu zrobiło się nas żal i pozwoliła nam zostać gratis do wieczora. I tak pewnie dopłacilibyśmy za tą dobę bo nie było by wyjścia. Rezydentka cały pobyt też miała nas kompletnie w 4 literach. Jak widać taka bywa też taktyka innych biur. Tylko ze Scanem nie miałam takich numerów. Jak wrócę to na pewno podzielę się informacjami. Odpowiedz Link Zgłoś
colin1974 Re: Był ktoś w hotelu Turunc w Turcji? 14.12.08, 19:27 Skoro już to przeżyłaś z Neckermanem no to nie powinno być innych niespodzianek.Ale powiem że jeszcze nie byłem z Neckermanem na urlopie i spodziewałem się że stosują takie metody za takie ceny jekie oferują .W tym roku lece z BP xxx 2+1 za 7,300 gdzie Itaka za to samo kasuje 8,400 , a Neckerman 12,300 więc myślałem że nie stosują takich praktyk za taką kase. Odpowiedz Link Zgłoś
sanpja Re: Był ktoś w hotelu Turunc w Turcji? 14.12.08, 19:54 Szkoda, że wcześniej na ciebie nie wpadłam, może też bym zaoszczędziła a tak już niestety wpłaciłam zaliczkę. Na temat Neck-a mam swoje zdanie a już po tamtego rocznych wakacjach nigdy nie popatrzę w ich stronę, skracanie o jeden dzień to pikuś w porównaniu z tym co mi wycieli. Ale nie będę się rozpisywać bo nie ma sensu. Dlatego stwierdziłam, że droższe biura nie są wcale lepsze Nawet u Scana zapłaciłam za 4 łóżka a dostałam 3 - ale oni szybko wpadli na pomysł żeby zwrócić mi różnicę, nawet reklamacji nie musiałam pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
colin1974 Re: Był ktoś w hotelu Turunc w Turcji? 14.12.08, 20:00 Jest ryzyko jest zabawa ja się pokusiłem w tym roku na Kopernika choć opinie są różne ale wszystkiego trzeba w życiu spróbować . Ale cena była konkurencyjna ten sam hotel w Neckermanie prawie 12 tys ,a my płacimy 7,300 mam nadzieje że trafimy do wybranego hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
sanpja Re: Był ktoś w hotelu Turunc w Turcji? 15.12.08, 09:36 Napisz koniecznie jak było gdy wrócisz. Miłych wakacji i nie przejmuj się opiniami. Odpowiedz Link Zgłoś
desi.desi Re: Był ktoś w hotelu Turunc w Turcji? 15.12.08, 20:53 Dostawka to lozko pietrowe, a zatem pokoj 4-osobowy (2+2). Baru na plazy nie ma. Jest Pool Bar przy duzym basenie i Snack Bar przy basenie mniejszym - wszystko jest tak blisko plazy, ze bar tam nie mialby poprostu sensu. Aquapark czynny w godz. 11:00 - 13:00 i 14:00 - 17:00. Przynajmniej tak bylo we wrzesniu br. Odpowiedz Link Zgłoś
sanpja Re: Był ktoś w hotelu Turunc w Turcji? 17.12.08, 11:37 Dzięki serdeczne. jakie ogólnie wrażenie zrobił na tobie hotel? Zadowolona jesteś z wakacji? Dużo złych opinii naczytałam się , że woda na plaży glonowata, że syf w pokojach itd... Czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
desi.desi Re: Był ktoś w hotelu Turunc w Turcji? 18.12.08, 13:26 Ogolne wrazenie - bardzo dobre i naprawde wrocilam bardzo zadowolona. Nie sluchaj prosze tych negatywnych opinii, bo bardzo mijaja sie z prawda. Sama powiedz, jak woda moze byc glonowata, skoro zatoka i plaza otrzymaly Niebieska Flage UE za czystosc?! Pokoje byly codziennie sprzatane i codziennie byly wymieniane reczniki, ja nie mam zadnych zastrzezen. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina781201 Re: Był ktoś w hotelu Turunc w Turcji? 28.12.08, 12:41 MAM PYTANIE JAK DŁUGO TRWA TRANSFER Z LOTNISKA DALAMAN DO HOTELU TURUNC? Odpowiedz Link Zgłoś
desi.desi Re: Był ktoś w hotelu Turunc w Turcji? 13.01.09, 11:25 Z tego co pamietam, to ok 2h. Transfer busami, bo gdzies od Marmaris do Turunc wiedzie waska droga w gorach. Mala predkosc, przepascie i ostre zakrety - autokar by sie tu nie zmiescil... Odpowiedz Link Zgłoś
bba75 Re: desi 02.01.09, 18:42 Napisz proszę jeszcze, w którym budynku są te pokoje z dwoma dostawkami i czy wiesz może, czy to zawsze będzie łóżko piętrowe? Odpowiedz Link Zgłoś
desi.desi Re: desi 13.01.09, 11:17 Ja bylam w budynku 4, ale nie gwarantuje, ze we wszystkich pokojach sa lozka pietrowe... Odpowiedz Link Zgłoś