Dodaj do ulubionych

Fajne miejsce w Polsce

11.02.09, 08:55
co proponujecie? miała być Grecja albo Chorwacja ale kurs eur
powala, a Chorwacja jednak za daleko autem, jak dla nas oczywiscie.
myslalam o jeziorze ale niekoniecznie na Mazurach, dziecko 2 lata,
raczej cos urokliwego, niekomercyjnego. Absolutnie nie morze.
Będe wdzieczna za sugestie
Obserwuj wątek
    • sanna2009 Re: Fajne miejsce w Polsce 11.02.09, 09:16
      Pomyśl o Kaszubach. Przepiękne tereny, malownicze jeziora i o wiele mniej ludzi niż na Mazurach.
      ------
      www.wakacjezdzieckiem.pl
      • mila_do_nieba Re: Fajne miejsce w Polsce 11.02.09, 09:29
        a polecasz coś konretnego?
      • mila_do_nieba Re: Fajne miejsce w Polsce 11.02.09, 09:37
        Kaszuby to pomorskie, za daleko wiec. Jestem z południa i dopuszczam
        max 400 km
    • arkac123 Re: Fajne miejsce w Polsce 11.02.09, 09:25
      Moje 2 córeczki uwielbiają zwierzątka, więc co roku jeździmy na agroturystykę. Polecam Góry Stołowe, Roztocze - sporo łatwych i ciekawych tras (labirynt Błędnych Skał), dużo atrakcji dla maluszków.
    • ana119 Re: Fajne miejsce w Polsce 25.02.09, 11:49
      może Chata Cyborga www.sudety.info.pl/chata_cyborga/
      w ubiegłym roku byli tam znajomi i zachwalali
      dla mnie za daleko...
    • agroturystyka_zamojszczyzna Re: Fajne miejsce w Polsce 17.05.17, 18:41
      polecam wyjazd na roztocze!! i pobyt w siedlisku łozowica.

cyt "w ramach ceny:
      otrzymujecie państwo do dyspozycji dom z pełnym wyposażeniem, działkę z urządzeniami,drewno na ogniska, akcesoria do grillowania, ekologiczne warzywa prosto z warzywniaka, poczęstunek.
      co najważniejsze!!!!!!!!!: nieskrępowany, dyskretny pobyt na lubelszczyźnie w pięknym miejscu.
      dla chętnych wycieczka do zamościa, po roztoczu i przejażdżka uaz -em po okolicy."

jeśli chodzi o ceny to:
      cena za pobyt dobowy w jednym siedlisku wynosi 200 zł - bez względu na liczbę osób.
      a przy dłuższych pobytach rabat do 50% tylko na miesiąc czerwiec.
      może komuś się przyda agroturystyka.zamojszczyzna.com/
    • dzieckowdrodze.com Re: Fajne miejsce w Polsce 12.06.17, 20:30
      Od czterech lat intensywnie jeździmy z dzieckiem po Polsce. Odkryliśmy wiele świetnych miejsc i podpowiadamy jak więcej zobaczyć i gdzie jest odpowiednia infrastruktura dla rodzin z dziećmi. dzieckowdrodze.com/category/dziecko-w-podrozy/odkrywamy-polske/
      • tamari15 Re: Fajne miejsce w Polsce 14.06.17, 12:40
        a może Beskidy? Muszyna? łagodne górki, więc idealne na podróże z dziećmi, oprócz tego bardzo ładna przyroda i okolica, no i mega spokojnie, a też fajne atrakcje naokoło- ogród sensoryczny czy pijalnia wód mineralnych, ja byłam z mężem i dziećmi w hoteu klimek, w Muszynie właśnie, mają spa dodatkowo i pyszne jedzenie smile
    • dyziog Re: Fajne miejsce w Polsce 18.06.17, 21:40
      Ja mogę z całą pewnością polecić wam dla całych rodzin Park makiet Mikroskala w Koninie (woj. Wielkopolskie) smile Nie ma kolejek, a miejsce cudowne! Super obsługa, mnóstwo fantastycznych makiet o różnej tematyce! Coś dla każdego, dzieciaki mają dużo frajdy, a dodatkowo czeka na nie super tor kulkowy, kino 6D czy plac zabaw. Dorośli mogą przysiąść i odpocząć w kawiarni. Super miejsce! smile Koniecznie zaplanuj je na swojej trasie! smile Nie zawiedziesz się wink
    • intopassion.com Re: Fajne miejsce w Polsce 15.07.17, 17:35
      my wybraliśmy się do Iławy = nie wiem na ile to niekomercyhne ale natalka ma roczek i mega jej się podobało - tu macie plusy pod kątem dziecka i dorosłego intopassion.pl/rodzinne-wakacje-na-mazurach/
    • dzieckowdrodze.com Re: Fajne miejsce w Polsce 18.04.18, 20:46
      Naszym wiosennym odkryciem był skansen w Sierpcu. Baliśmy się, że czterolatek będzie się nudził. Skąd! Było super! Opisaliśmy to zresztą na blogu: dzieckowdrodze.com/skansen-sierpcu-przeszlosc-przyszlosc/
    • agnieszka.sii Re: Fajne miejsce w Polsce 20.04.18, 13:10
      Bardzo polecam Kartuzy w tzw. Szwajcarii Kaszubskiej - masa urokliwych jezior, świetne i łatwe trasy spacerowe / rowerowe, smaczna kuchnia ze świeżymi rybami. Cisza, spokój, brak komercji smile
      • magda_podroze Re: Fajne miejsce w Polsce 03.05.18, 11:29
        Kaszuby koniecznie. Z dzieckiem nie będziesz się tam nudzić. Masa atrakcji. Ot, choćby takie
        www.soshe.pl/2018/05/kaszuby-top-10-miejsc-ktorych-nie-mozna.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka