Dodaj do ulubionych

ŁEBA....pomóżcie wybrać

20.04.09, 11:18
Bardzo proszę o pomoc osoby które były w Łebie i cos mogą
powiedzieć o wymienionych ośrodkach, będę wdzięczna za pomoc
Ośrodki które mnie interesują to - Sternik, Bałtyckie Marzenia,
Star,Horyzont, Caro oraz Fonica. Bardzo dziekuje, interesuje mnie
opinia obiektywna tych obiektów, jadę z czteroletnim dzieckiem !
Obserwuj wątek
    • gralux1979 Re: ŁEBA....pomóżcie wybrać 20.04.09, 21:09
      Dlaczego Łeba?? Nie polecam na wakacje z dzieckiem. Ogromna ilość ludzi na plaży
      i w mieście!! Korki na każdym kroku, ceny jak w Warszawie. Byliśmy w zeszłym
      roku tydzień w Łebie i jak wróciliśmy do domu to musieliśmy odpocząć po
      urlopie. Poszukaj coś mniejszego - Chłapowo, Karwię, Jastrzębią Górę, Rowy...
      • ttominex Re: ŁEBA....pomóżcie wybrać 20.04.09, 23:56
        ...dzięki za radę ale....cóż każdy jest inny i chyba to dobrze gdyz
        iaczej Chłapowo, Jastrzebia, Karwia nie byłyby juz takie spokojne.
        Niestety dla mnie to " wioski " nie lubię ciszy na wakacjach smile
        oczywiście zawsze wybieram ośrodek, lub domek nie w samym centrum,
        gdzie zawsze można odpocząć na leżaczku, ważny jest dla mnie plac
        zabaw na ośrodku itp. jednak równie ważne jest by sama miejscowość
        tętniła życiem, by sie dużo działo smile uważam ze po to są wakacje, i
        moje dziecko tez to lubi albo sie przyzwyczaiło smile Byłam w Chłapowie
        jak córka miała 1,5 roku i wówczas faktycznie tak musiało być, bo
        była malutka, potem byłam tez w Sianożętach gdzie nudzilismy się
        wszyscy, w zeszłym roku było Dźwirzyno niestety jak dla nas pomyłka,
        jedna droga, nie ma co zwidzać, a że pogoda była raczej kiepska,
        wszyscy byli niezadowoleni. W tym roku Łeba i tylko Łeba, prosze
        tylko o opinię ośrodków !
    • asik57 Re: ŁEBA....pomóżcie wybrać 21.04.09, 17:06
      Ośrodków tych nie znam, bo jeździłam na kwatery prywatne. Teraz już nie jeżdżę z
      powodu tłoku i wiecznego hałasu (24h na dobę). Skoro Wam to nie przeszkadza to
      jedyna rada jaka mogę dać, to to, że warto wybrać się na plażę położoną dalej od
      centrum miasta. Np w stronę Nowęcina. Jest kawał do przejścia, ale warto, bo
      ludzi tam mało, a plaża szeroka. Na miejskiej w sezonie nie ma gdzie szpilki
      wetknąć, a i dziecko w tym tłoku trudno upilnować. W Łebie atrakcji zawsze sporo
      było, ale cóż z tego skoro do wszystkiego trzeba stać w kolejce, o wolne miejsca
      w gastronomi trudno (trzeba swoje odczekać) no i drożyzna straszliwa. Może
      lepiej wybrać małą miejscowość, ale z dobrym dojazdem do większej?
      • andy810 Re: ŁEBA....pomóżcie wybrać 21.04.09, 22:47
        Ja w tym roku razem z rodzinką również wybieram się do Łeby jak każda nadmorska
        miejscowość ma swoich zwolenników i przeciwników,każdy musi sam się przekonać co
        mu najbardziej na wczasach odpowiada.Jeśli chodzi o ośrodki które pytasz to wiem
        że Bałtyckie Marzenie to dawny Hutnik sama tam zresztą dzwoniłam z pytaniem,jako
        Hutnik miał dobre opinie w archiwum można odczytać.Ja jadę do Chemara czyli po
        sąsiedzku z Bałtyckim Marzeniem z Nadmorskiej na plażę najbliżej i ja kierowałam
        się głownie tym.Pozdrawiam
    • monia_x Re: ŁEBA....pomóżcie wybrać 26.10.16, 22:26
      Nie polecam "OŚRODKA CARO" w Łebie. Jedynym atutem tego miejsca jest bliskość plaży i odległość od miastowego zgiełku. Warunki pobytowe pamiętają głęboką komunę niestety, łazienka przedstawiona na zdjęciu - widmo. Brak warunków do przygotowania sobie chociażby kanapek, na wyposażeniu kubki i łyżeczki. A posiłki w pobliskim barze polecane przez właścicieli droższe niż w miejskim zgiełku.
      Cena za pobyt kosmos, a oferowane warunki wołają o pomstę do nieba. Aż dziw, że to jeszcze funkcjonuje. Sama Łeba godna polecenia, ma klimat smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka