brandywina 22.06.09, 08:58 Hej, chcemy z naszymi dziećmi (3 i 8 lat) pojechać do jakiegoś fajnego aquaparku. Takiego naprawdę super. Co polecicie? Brandywina Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patyk.od.zosi Re: gdzie z dzieckiem do aquaparku 22.06.09, 09:15 na jakims konkretnym kontynencie ma byc ten aquapark? w europie moze? jest tego mnostwo, wec moze doprecyzuj, dokad dasz rade dojechac... ______ pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka Re: gdzie z dzieckiem do aquaparku 22.06.09, 09:37 Naprawdę super jest tropikalna wyspa pod Berlinem. Odpowiedz Link Zgłoś
brandywina Re: gdzie z dzieckiem do aquaparku 22.06.09, 12:31 Sorry, nie sprecyzowałam. Chodzi o Polskę. Wypad na weekend... Brandywina Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka Re: gdzie z dzieckiem do aquaparku 24.06.09, 22:58 Skoro na weekend to też powinnaś określić w jakim regionie mieszkasz... Odpowiedz Link Zgłoś
aga379 Re: gdzie z dzieckiem do aquaparku 22.06.09, 12:34 my byliśmy tydz temu we Wrocławiu z synami (7 lat a drugi 20 miesiecy). byli zachwyceni, dawno ich tak wesołych nie widziałam . polecam Odpowiedz Link Zgłoś
montegeo Re: gdzie z dzieckiem do aquaparku 24.06.09, 18:38 w pomorskim są dwa: Chojnice i Sopot. Pierwszy bardziej kameralny, z placem zabaw także , ten drugi ma większe zaplecze w postaci Trójmiasta, które dla dzieci ma też inne atrakcje...TUTAJ Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka Re: gdzie z dzieckiem do aquaparku 24.06.09, 23:02 Wrocław ma wreszcie park wodny? Jak my tam byliśmy parę lat temu to bardzo sie zdziwiliśmy kiedy mieszkańcy tego miasta wysyłali nas do Polkowic, twierdząc że tam jest najbliższy aquapark... Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_zet Re: gdzie z dzieckiem do aquaparku 03.08.09, 22:36 Mamy dynamicznego prezydenta Rafała Dutkiewicza, który dynamicznie likwidował przedszkola i żłobki i na akwapark już nie starczyło dynamizmu. Tak, w końcu wybudowali, chociaż z przebojami. Ciężko tam się dostać, bo kolejki są gigantyczne i ogólnie jest tłok, zwłaszcza teraz latem, bo miasto dynamicznie polikwidowało baseny otwarte. Lepiej wybrać się tam zimą. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_36 Re: gdzie z dzieckiem do aquaparku 22.06.09, 15:25 Zależy gdzie mieszkasz - fajny jest aqua w Zakopanym, Bukowinie Tatrzańskiej, Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
meg.26 Re: gdzie z dzieckiem do aquaparku 24.06.09, 23:18 A na Mazurach Warmia Park. Słyszałam o nim od znajomych i wybieram się tam w lipcu. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: gdzie z dzieckiem do aquaparku 24.06.09, 23:37 A czemu w Polsce??? Jak mieszkasz w górach to polecam wypad na weekend do Tatralandii. To jest dopiero aquapak! Odpowiedz Link Zgłoś
hazel7 Re: gdzie z dzieckiem do aquaparku 03.08.09, 20:59 Ja polecam aquapark w Krakowie, jest ogromny, dzieciaki są zawsze zachwycone, a przy okazji można znaleźć wiele innych atrakcji, również dla rodziców i pokazać dzieciakom kawałek historii. W Krakowie polecam, www.mieszkaniedowynajecia.pl , każdy kto choć raz sie tam zatrzymał, ma ochotę jeszcze wrócić. Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka Re: gdzie z dzieckiem do aquaparku 06.08.09, 14:39 Można tez się zatrzymać w akademikach, tanio i blisko do Rynku. Park wodny w Krakowie fajny, ale imponujące rury nie są niestety dla dzieci. Moje chłopaki były mocno rozczarowane, ze ich nie wpuszczono, mimo że z rurami obeznane i świetnie pływają. Brakuje basenu na zewnątrz. Odpowiedz Link Zgłoś
mozynka Re: gdzie z dzieckiem do aquaparku 06.08.09, 13:25 byłam teraz w lipcu z 3,5 letnią córą w Warmia Park w Pluskach koło Olsztynka- super pod każdym względem. Jak chcesz cos więcej wiedzieć napisz na priva opiszę w szczegółach Odpowiedz Link Zgłoś
gami13 Tropical Island pod Berlinem 07.08.09, 16:27 Tropical Island pod Berlinem Rewelacja, nic podobnego nie znajdziesz w Polsce. http://www.tropical- islands.de/pl Odpowiedz Link Zgłoś
enoia Re: gdzie z dzieckiem do aquaparku 07.08.09, 21:58 ja polecam titanic aquapark byłem z rodzina z dziećmi w tym roku w czerwcu kupowałem we wro w traveliada.pl i cieszę się bo dobrze mi doradzili poza tym bardzo się bałem jechac do egiptu, ale teraz zupełnie nie żałujemy jakiś czas temu bylismy sami w sea gull w hurgadzie, chyba jestem zwolennikiem hurghady pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś