Dodaj do ulubionych

bicom w lublinie

IP: *.* 13.08.02, 03:14
Cześć Dziewczyny. Zgodnie z obietnicą na spotkaniu podaję namiary.www.mmonadith.com.pl tu nadole trzeba pominąć bodajże jakąś pierwszą stronę i gotowe. Na dole adres i tel i mail.można też coś poczytać po ang na www.bicom2000.de jest tam ikonka z ang. wersją.Ja mogę polecić gabinet na Lawendowej 16/3 tel. 742 63 21Spokojnie bez pośpiechu i rutyny. Test robi młoda mama mająca alegicznego 2 latka. Testy na ul. Szczecińskiej polecam dla mam dzieci oglądających bajki, czyli większych -ul .Szczecińska 14 tel. 526 88 92, odczulania akurat tam nie polecam, ale to jedynie moje zdanie.Pozdrawiam, Elik
Obserwuj wątek
    • Gość: dorcia:)) Re: bicom w lublinie IP: *.* 13.08.02, 20:40
      Dzieki Elik za namiary....Jak tylko wroce z Mazur(wybieram sie jutro na kilka dni) to chyba sie wybiore na te testy...pa dorcia :hello:
    • Gość: UrszulaZ Re: bicom w lublinie IP: *.* 19.08.02, 15:40
      Witam, czy na ulicy Lawendowej to tez jest bicom? Ja slyszalam tylko o tym na ul. Szczecinskiej i czy na Lawendowej stosuja metody opisane na stronie www.bicom.prv.pl? Pozdrawiam.
    • Gość: Elik Re: bicom w lublinie IP: *.* 10.09.02, 20:36
      W gabinecie na Lawendowej, dziewczyna (przeszłyśmy na ty stąd nie piszę proszę Pani)robi to dokladniej i wiecej czasu poświęca dla "pacjenta". Wszystko lepiej i dokładniej wyjaśnia.Nie jest lekarzem ale to nie jest wymóg, na Szczcińskiej pracują co prawda lekarze przy odczulaniu,ale nie miałam miłych wspomnień( byliśmy raz na odczlaniu). Odczulania mają ustalone co 15 minut i człek się czuje jak w maszynce do robienia pieniędzy. Ponadto Ola dostała histerii a pani nas pouczać, że jak dziecko będzie miało 4 lata to sobie nie damy rady ,ble, ble, ble.Przypomniało mi się jak zadzwoniłam zdaje się na ulicę Dzieci Zamojszczyzny i rozmawiałam z lekarką która miała robić test( pracuje zdaje się na Jaczewskiego) . Ta zaczęła mnie instrułować ile relanium powinnam podać dziecku aby było spokojne podczas badania bo oni przecież nie będą uspokajać każdego dziecka, podziękowałam. Niech sobie sama bieże relanium.Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka