kawka30 20.01.06, 12:50 Dobrego ginekologa, najlepiej kobietę, szukam w Gorzowie.Kogo polecacie i czy wiecie ile kosztuje wizyta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia_michas Re: ginekolog w Gorzowie 20.01.06, 15:32 Cześć! Nie chdzę co prawda do kobiety, ale dr Paszyński cieszy się moim zaufaniem, prowadził moją ciąże i teraz też do niego chodzę, w sumie znamy się 2,5 roku. To zależy też jaki typ lekarza praferujesz, on zleca niezbędne badania, kontroluje i nie bagatelizuje, ale też nie robi tragedii z byle czego, czyli niepotrzebnie nie stresuje, mnie to akurat odpowiada. Podobno też mężczyźni są lepszymi ginekologami. Przyjmuje w wt.śr.pt. na Piłsudskiego 47, rejestracja telefoniczna 0957258601. Wizyta kosztuje 40zł, to taki standard chyba , chociaż są tacy co biorą więcej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
femmka Re: ginekolog w Gorzowie 21.01.06, 21:49 w sumie nie poleciłabym chyba żadnej kobiety z tych, z którymi miałam do czynienia, przychylam się do zdania o Paszyńskim, naprawdę sympatyczny facet i dobry fachowiec. Jesli bierze 40 zł to dość mało, mój gin bierze więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
monique222 Re: ginekolog w Gorzowie 22.01.06, 23:03 witam, ja prowadziłam ciąże również u dr. Paszyńskiego dla mnie rewelacja! tak jak mówiły poprzedniczki.. tylko z tego co pamiętam to ja płaciłam 45.. P.S rodziłam z nim razem tzn był przy porodzie rewelacja! bardzo mi pomógł Odpowiedz Link Zgłoś
kawka30 Re: ginekolog w Gorzowie 23.01.06, 08:27 Dziekuję za odpopwiedź. Chyba się przełamię i pojdą do tego lekarza. A czy on robi też takie zabiegi jak "wypalanka" lub wymrażanie? I czy nie wiecie ile taki zabieg może kosztować? Odpowiedz Link Zgłoś
asia_michas Re: ginekolog w Gorzowie 23.01.06, 20:28 Witam i widzę że musimy stworzyć klub wielbicielek doktora Piotra. A tak poważnie to mnie robił usuwanie nadżerki, ale nie wiem ile się płaci prywatnie bo sprawę załatwiliśmy w szpitalu. Można też zawsze na niego liczyć dzwoniąc i prosząc o poradę, gdy coś się dzieje. Pozdrawiam Asia i Michaś(21.02.2004) Odpowiedz Link Zgłoś
monique222 Re: ginekolog w Gorzowie 24.01.06, 23:01 zgadzam się z przedmówczynią, będąc w ciąży dzwoniłam kilka razy i zawsze mogłam na niego liczyć, a gdy chodziłam do szpitala przed porodem na ktg zawsze prosił bym zadzwoniła bo on chce osobiście wynik zobaczyć... a jak rodziłam to był co pół godziny i pytał sie o wszytko jak się czuje.. itd a jak nie mógł raz przyjść w czasie porodu to dzwonił do mnie .. z tego co widziałam leżąc w szpitalu to on miał najlepszy kontakt ze swoimi pacjentkami Odpowiedz Link Zgłoś
lutic Re: ginekolog w Gorzowie 23.04.06, 11:27 Polecam panią dr Turos - Dejnowicz, fantastyczna babka. Jstem w 2 mcu ciąży i od samego początku chodzę właśnie do niej. Przyjmuje prywatnie w poniedziałki, wtorki i czwartki od 16-18 (ale najlepiej być już po 15) na Drzymały - jest duża kolejka ale warto poczekać Wizyta kosztuje 70 zł i obejmuje badanie ginekologiczne, USG i badanie piersi, również odpowie na wszystkie pytania. Na jedną pacjętkę przeznacza ok 20 - 30 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
winia5 Re: ginekolog w Gorzowie 25.04.06, 23:01 ja też polecam doktor Dejnowicz, super podejście do pacjentek, jest miła i kompetentna. Jedyny minus to może tylko taki, że nie pracuje w szpitalu, ale mi to zupełnie nie przeszkadzało. Prowadziła moją ciąże dwa lata temu, nie było łatwo, ckrzyca ciążowa, dwa ataki kamicy nerkowej, dzięki pani doktor, jej wiedzy i szybkim reakcjom synek urodził się zdrowy, w piątek kończy dwa latka naprawde polecam Odpowiedz Link Zgłoś
bambi-23 Re: ginekolog w Gorzowie 23.06.06, 10:34 witajcie dziewczyny! włąśniej jestem na etapie poszukiwania dobrego ginekologa w Gorzowie, gdyż wyszła mi III gr cytologii.Chodziłam do Pani doktor Gedymin ale wizyty u niej są potwornie drogie min. 50 zła a max nawet 100 zł. Chyba umówię sie do doktora Paszyńskiego skoro tak go polecacie.A może znacie jeszcze kogoś?muszę szybko szukać specjalisty!Mój mail bambi-23@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
betka_1713 Re: ginekolog w Gorzowie 21.07.06, 22:10 ja słyszałam że Musielak z Hipokratesa jest dobry ale osobiści8e nie korzystałam Odpowiedz Link Zgłoś
po_la1 Re:Musielak 31.07.06, 15:50 Ja chodze do dr Musielaka, nie bede sie rozpisywac bo to moja pierwsza ciaza, ma dopiero 15 tygodni, wiec bylam dopiero na 2 wizytach i raz na USG, ale jestem zadowolona i moj maz tez Moze i jest drogi, ale w kwestii mojego skarba nie zamierzam oszczedzac. Odpowiedz Link Zgłoś
ankus2 Re: ginekolog w Gorzowie 02.08.06, 14:20 Ja z czystym sumieniem polecam dr Musielaka (Hipokrates) Prowadził moje 2 ciąże. Jest konkretny i miły. Mam do niego 100% zaufanie. Pozdrawiam, Anka. Odpowiedz Link Zgłoś
martka.z.witkiem Re: ginekolog w Gorzowie 04.08.06, 14:10 Ja chodze od poczatku ciazy do dra Smółkowskiego i jestem bardzo zadowolona. Raz byłam tez u Paszyńskiego, i u niego z kolei podobalo mi się, ze ma tą swoją położną, ktora naprawdę duzo mi powiedziala, wszytsko zbadala, brzuch, ulozenie, cisnienie, wage itp. Odpowiedziala na wszystkie pytania i jest przy tym bardzo sympatyczna. Smółkowski tez wszytsko bada, jednak ta polozna naprawde mnie urzekła Niemniej- nie zmienilam lekarza, bo uwazam, ze w trakcie sie nie zmienia, skoro lekarz juz zna cala moja historie ciązy ze wszystkimi komplikacjami i telefonami, ze co mnie boli albo kłuje A z kobiet dobrą opinia cieszy się dr Kozber (przyjmuje w Hipokratesie) i dr Joniec. Obydwie pracują w szpitalu a ja uwazam, ze do prowadzenia ciązy powinno sie wybrac lekarza, ktory bedzie mogl byc przy porodzie. Odpowiedz Link Zgłoś