Dodaj do ulubionych

Wesele w Kielcach

26.09.09, 20:32
Szukam niedrogiej sali lub restauracji w Kielcach zeby zrobic wesele z
poprawinami. Bardzo bym prosila o opinie wasza na ten temat. Ewentualnie
prosze napisac namiary na dana sale cene za osobe i moze stronke internetowa.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • lumpior Re: Wesele w Kielcach 26.09.09, 21:22
      No to jak to? Na wesele i taka sknera,na rozwod sie mniej wydaje,tu
      nie ma co zalowac kasy.
      • mamablazeja1 Re: Wesele w Kielcach 26.09.09, 21:29
        lumpior napisał:

> No to jak to? Na wesele i taka sknera,na rozwod sie mniej wydaje,tu
        > nie ma co zalowac kasy.

Pod warunkiem ze nie ma sie dziecka malego lumpiorze...
        • lumpior Re: Wesele w Kielcach 26.09.09, 21:43
          > Pod warunkiem ze nie ma sie dziecka malego lumpiorze...
          Znaczy przed slubem?
          • Gość: mamalazeja Re: Wesele w Kielcach IP: *.kielce.vectranet.pl 27.09.09, 10:24
            Tak. Bo w dziecko sie laduje tyle kasy ze tylko sie juz pozniej szuka taniego
            wesela zrobic. Mam nadzieje ze zrozumiesz.
            • Gość: 71 Re: Wesele w Kielcach IP: *.chello.pl 27.09.09, 13:57
              Najtaniej będzie nie robić wesela wcale.
              • Gość: pipi Re: Wesele w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.09, 15:01
                Właśnie - zrób przyjęcie dla rodziny i prawdziwych przyjaciół i tyle. Reszta i
                tak przychodzi na wesela napić się i najeść. Po co wydawać kupę kasy. Dbaj o
                siebie, nie o innych.
    • Gość: weselnik Re: Wesele w Kielcach IP: *.chello.pl 29.09.09, 08:39
      Zapytaj w firmie WiR Łopuszno. Własnie oddali fajne hotele z dużymi
      salami w Łopusznie i Korytkowie. I podobno nie biorą za salę, tylko
      za jedzenie (pycha!). I można przenocować ok. 30 osób
    • Gość: ja Re: Wesele w Kielcach IP: 83.13.200.* 29.09.09, 15:27
      a wy jaki macie problem, chce zrobic tanie wesele to jej sprawa, nikt jej nie
      odpowiedział na pytanie jeszcze, więc jak się nie ma nic ciekawego do napisania
      to lepiej się zamknąć.
    • Gość: niezadowolona Re: Wesele w Kielcach IP: *.dynamic.chello.pl 08.05.14, 22:30
      Witam, chciałabym przestrzec wszystkich przed firmą Galeria Ślubna mieszczącą się w Kielcach przy ulicy Dużej 3. Wraz z narzeczonym zamawialismy tam zaproszenia, po odbiór których umowiliśmy się z 3 tygodniowym wyprzedzeniem. Zaproszenia, owszem, odebraliśmy. I zaczęło się. Każde z nich miało być wykończone kokardką. Od prawie wszystkich się one odklejały, a połowa z zaproszeń miała kokardki wykonane, jak nam się wydaje, przez 4 letnie dziecko. Złożyliśmy reklamację z prośbą o poprawienie zamówienia. Tu wystąpił kilkudniowy poślizg i odebraliśmy je później niż był umówiony termin. W tym momencie kokardki są przyklejone, ale wyglądają tak, jak poprzednio. Załączam zdjęcie. Zapłaciliśmy kupę pieniędzy za szmelc. Odradzam zdecydowanie tę "firmę".

Podaję link do zdjęć. Zaproszenie z różową kokardką daliśmy pani za wzór. Otrzymaliśmy zaproszenia, które wyglądały jak poniżej.

naforum.zapodaj.net/b292b0801b3e.jpg.html naforum.zapodaj.net/903d9d53c732.jpg.html naforum.zapodaj.net/2b8a80ad2e7c.jpg.html
    • Gość: czarna Re: Wesele w Kielcach IP: *.unknown.vectranet.pl 16.05.14, 23:55
      Dom Rzemiosła ul. Warszawska -polecam! www.weselakielce.pl
      • Gość: kitka.kitkowska Re: Wesele w Kielcach IP: *.28.ftth.classcom.pl 22.05.14, 18:04
        Ja polecam Karczmę Pod Telegrafem - swojski klimat, pycha jedzenie, jak znajdziesz dobrego DJa to zabawa murowana :) Byłam tam na dwóch imprezach, raz na weselu a raz na takim spotkaniu opłatkowym i zawsze było fajnie, no ale to trzeba lubić taki swojski klimat - myślę, że wiele osób się najlepiej tak właśnie bawi, bez zbędnego nadęcia ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka