Dodaj do ulubionych

Terapia MORA

11.11.09, 22:52
Czy ktoś z Was korzystał z tej terapii w Kielcach?Moje dziewczyny bardzo często chorują,znajomi polecili mi tą terapię,podobno warto.Ale mam mieszane uczucia,kosztuje parę złotych i nie wiem czy się zdecydować.
Obserwuj wątek
    • 0.piotreczek Re: Terapia MORA 16.11.09, 15:49
      My korzystamy z terapii MORA I DIGITRON. na razie były to pasożyty i efekty są,
      widać po dzieciakach.
      • fiora81 Re: Terapia MORA 04.12.09, 23:50
        mozna sie dowiedziec jakie sa koszty tej terapi i gdzie sie miesci ten gabinet w
        kielcach
        • 0.piotreczek Re: Terapia MORA 05.12.09, 21:47
          Terapię można robić w EnerVicie na Staszica, koszty są dosyć spore, ale jak na
          razie nie żałuję wydanej kasy bo przy dwójce dzieci to na prawdę sporo wychodzi.
          Efekty są i to widać. dzieciaki jedzą, nie maja wysypek i śpią w nocy.
          Odrobaczone, teraz je odgrzybiamy,tępimy bakterie, wirusy i pleśnie. Wcześniej
          cały czas wmawiano nam alergie u synka, a ja jakoś w to nie wierzyłam po za tym
          ani dieta , an leki antyalergiczne nie działały, znalazłam EnerVitę i to był
          strzał w dziesiątkę. Jeżeli ktoś jest zainteresowany mogę podać więcej
          informacji i szczegółowe koszty jakie do tej pory poniosłam.
          • adumarta4 Re: Terapia MORA 09.12.09, 16:51
            My jeździmy na Źródłową 19 w Kielcach.Byłam już z dziewczynkami 3 razy,w piątek
            będzie 4 raz.
            Z tego co wiem na Źródłowej chyba jest trochę taniej i robią tam to samo co w
            EnerVicie.My też oczyszczamy dokładnie z wszystkiego dziewczynki.Są zdrowe odkąd
            tam jeździmy ale ze względu na dietę chwilowo nie chodzą do przedszkola.A miały
            wszystko-grzyby,pasożyty,bakterie,wirusy.Niestety leczenie nie należy do
            najtańszych ale coś za coś.w naszej poradni pediatrycznej nikt z lekarzy nie
            pomyślał,że może to być powód ciągłego chorowania.Zresztą gdyby tak się za to
            wzięli to kto by tam chodził jakby był zdrowy...
            • fiora81 Re: Terapia MORA 21.12.09, 23:00
              Mozna prosic o kosztorys na maila fiora1981@wp.pl
    • waszahanusia Re: Terapia MORA 12.01.10, 23:02
      rozmawiałam ostatnio z pania która kiedys pracowała u
      czarkowieskiego o tych jego metodach... Mowi ze to placebo, i
      wywalanie kasy w błoto.
      • adumarta4 Re: Terapia MORA 28.01.10, 22:22
        Znam kilka osób,które korzystały z tych terapii i jak dotąd od nikogo nie
        usłyszałam złych opinii.Zresztą ja sama też widzę bardzo dużą poprawę zdrowia
        moich dzieci.
        • adumarta4 Re: Terapia MORA 28.01.10, 22:23
          a poza tym te tłumy ludzi,które tam można spotkać też chyba o czymś świadczą.
          • justus_81 Re: Terapia MORA 27.07.15, 12:47
            Akurat tłumy ludzi nie świadczą o niczym... jeżeli słyszała Pani o zjawiskach takich jak "psychologia tłumu" to proszę się zainteresować...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka