Gość: Pablo23 IP: *.elex.pl / *.elex.pl 03.02.04, 08:16 ŁAtkowski ten Cienias,hehehe. Koronka jest taka słaba ze nawet zawodników nie umie wychowac. A te wasze barwy to troszke takie pedalskie macie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: endriu Re: Klaudiusz Łatkowski blisko gry w Kolporterze IP: *.fly.pl 03.02.04, 14:44 dlaczego penisie siedzisz na kieleckim forum skoro jesteś z łostrowca ? wypad na swoje wiejskie, łostrowieckie forum którego nie macie <buehehehheehhehehe> Co do barw to w życiu niw widziałem w zadnym zespole takich barw jak wy macie. Chyba macie te barwy z dupy wzięte... Razi cie cycku jedne, że Korona zabrała wam największego talenta ???? buhehehehehehhe.... idź swoje żale wylewać na wasze wiejskie forum, którego zresztą nie macie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MegaTK hehe IP: 195.136.247.* 03.02.04, 15:01 Mowia ci cos nazwiska:Pastuszka,Cichon(grał dla was),Kozubek czy Kubcki?spoko, jak cienias to czemu go okrzyknieto wielkim talentem??Korona jest i bedzie a Kszo nie ma i nie bedzie:)Nie oszukuj sie koles to juz nie jest Kszo tylko gromadka Stasiaka ktoremu zachce sie kiedys innego miasta i bedziecie jezdzic do Kielc ogladac piłke:)pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo23 Re: hehe IP: *.elex.pl / *.elex.pl 03.02.04, 19:28 Jak bys wiedział lub znał sie choc troche na społkach akcyjnych to bys sie tak nie wymadrzał szczoto. W statusie społki zostalo zapisane ze klub nie moze przeniesc sie do innego miasta. A wogole to gdyby nie Kolporter to byscie w IV lidze juz grali,a prawda jest taka ze najpierw do Ostrowca zawitał a potem dopiero Koronke mu sie zachcialo sponsorowac. A nie wiem czy Tobie mowia cos nazwiska Kobylański,Kosowski,Gierczak,Jop,Lasocki,Dymanowski,Żelazowski,Pietrasiak i tak by jeszcze paru wymienił,wiec nie pokazuj mi waszych gwiazdek. Z jedym moge sie zgodzic to ze Przemek Cichon to kawał dobrego zawodnika. A co do tego Łatkowskiego to sam mi niedługo przyzasz racje widzac go w akcji. A co do naszych najwiekszych talentów do napewno zaliczaja sie do nich Sadłowski,Rozej,Mikołajski a Łatkowski to moze bedzie 6. A Kolejna sprawa to chyba wy jezdzicie do Ostrowca na mecze a nie my do was. m.in na reprezentacje. Pozdro bo jednak paru fajnych ludzi w Kielcach mieszka,ale nie wliczam takiego Placucha jak ty do nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel.MKS Re: hehe IP: 80.48.119.* 03.02.04, 23:57 Żal dupe ściska że odchodzi woli grac u nas niż w Stasiaku. Wiejskie chłopki spadać na swoje forum. Tu jest duży czerwony napis: Sport w Kielcach więc nie wiem po co sie tutaj wypowiadacie skoro was to nie dotyczy kilkunastoletni napinacze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: hehe IP: *.acn.waw.pl 04.02.04, 01:11 To pokiego Wasze kompetentne redaktorki pisza o KSZO? Wypierdalac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sfinks Re: Klaudiusz Łatkowski blisko gry w Kolporterze IP: 212.160.138.* 04.02.04, 08:20 Orły z KSZO! A kto wam ratował kiedyś ligę? Czy czasem nie Kozak z Kozubkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo23 Re: Klaudiusz Łatkowski blisko gry w Kolporterze IP: *.elex.pl / *.elex.pl 04.02.04, 10:13 Słuchaj Sfinks placuchu a moze i ratowali i za to jestesmy im wdzieczni. Ale przypomnij sobie ilu chłopaków grało z Ostrowca w tej zapyziałej druzynce Koronie. Co byscie nie robili i pisali to najsłyniejszym i najlepszym klubem Świętokrzyskiego jest KSZO.Wkońcu jako pierwszy grał w I lidze. A tak was strach ogarnia ze Wdowczyk nie chce sparingu bo sie boi ze jak przyjada grajki pokroju Małochy to bedzie wpierd.. A te teksty o tym ze to wasze forum to az mi sie smiac chce. Zreszta co was za kibice -pare słabszych meczy i znowu bedzie chodziło na pedałków z zołtych strojach po 700 osob. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel.MKS Re: Klaudiusz Łatkowski blisko gry w Kolporterze IP: 80.48.119.* 04.02.04, 23:28 Za to na wszych kondoniarzy stasiaków celsiaków opoczniaków itp. heeeeeeeeeeeee będą przychodziły hordy wieśniaków z zapiździałymi pomarańczowymi :)))))))))) barwami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Speth Re: Klaudiusz Łatkowski blisko gry w Kolporterze IP: *.acn.waw.pl 04.02.04, 23:30 No to zes zajebal riposte... Na drzewo koles! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sfinks Re: Klaudiusz Łatkowski blisko gry w Kolporterze IP: 212.160.138.* 05.02.04, 08:55 Dzielny Pablo 23 (a może J-23)! To, że pamiętasz o pomocy Korony dla twojego klubu to dobrze. Tak samo ja pamiętam o występach np. Tomka Żelazowskiego w żółto-czerwonych barwach. Problem polega na tym, że Wasz super klub jak tylko wydostał się z lig buraczanych gdzie grał całe lata (IV liga, okręgówka)i awansował do drugiej a potem pierwszej ligi to traktował sąsiada za miedzy w sposób olewczy. Robił wiele żeby mu czasem konkurencja u boku nie wyrosła (chociażby blokowanie transferów Małochy czy Cichonia). W tych działaniach był wydatnie wspierany przez ostrowieckich kibiców oraz jednego kieleckiego redaktorka znanego ze swej nienawiści do wszystkiego co jest związane z Kielcami. Nie dziw się więc i nie denerwuj jeśli na zasadzie rewanżu wiadomość o upadku KSZO spowodowała tyle radości w Kielcach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel.MKS Re: Klaudiusz Łatkowski blisko gry w Kolporterze IP: 80.48.119.* 05.02.04, 10:23 Tak jest kso łostrowiec już nie ma i nie będzie. Teraz chłopki-roztropki będą dopingować stasiaków-celsiaków :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś