zk3a 17.03.06, 11:18 Przez przypadek anulowałem ściągający się plik, dosyć sporo już było ściągnięte. Czy jest możliwość żeby to wszystko odzyskać i rozpocząć ściąganie od momentu jego anulowania? Dzięki za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niki Re: emule IP: 80.54.171.* 17.03.06, 15:23 Prawdopodobnie nie,bo to jest zapissywane w plikach tymczasowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Behemot Re: emule IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 16:01 To nie jest możliwe, ale coś wam powiem. Czasem zdarza się taka sytuacja, że w trakcie ściągania trzeba zrestartować kompa, lub z różnych przyczyn nastąpi nagłe odcięcie zasilania. Niekiedy po takim czymś wszystkie ściągane pliki znikają z zakładki Transfer. Wygląda to tak jakby ściągany przez nas plik wyleciał w kosmos (ale to tylko tak wygląda, w rzeczywistości ten pliczek nadal siedzi w naszym zwierzaczku) Dzieje się tak dlatego, że uszkodzeniu uległ plik pomocniczy, który zlokalizowany jest w zakładce Temp. Oto sposób na poradzenie sobie z tą sytuacją: www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?showtopic=22732&st=15&p=110118entry110118 Zna ktoś jakieś słówko, którym można zastąpić wyraz plik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Behemot Re: emule IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 16:03 Ten sposób nie ma zastosowania w sytuacji, gdy sami anulujemy ściąganie.. Odpowiedz Link Zgłoś
llukiz Re: emule 17.03.06, 16:10 Czasami się da, jeśli na miejsce które on zajmował fizycznie na dysku nie zostało nagrane nic nowego. Nie wiem jak to zrobić pod windowsem i nie chce mi się szukać w googlu specjalnie dla ciebie. Zresztą jak zadajesz takie pytanie to pewnie i tak byś sobie z tym nie poradził nawet jak byś miał program do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
zk3a Re: emule 17.03.06, 16:48 Pewnie nie, a nawet jeśli to pewnie i tak by mi się nie chciało, mam przynajmniej nauczkę na przyszłość żeby dokładnie przyjrzeć się temu, co się anuluje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yeti Ontrack Easy Recovery. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 23:41 Mozna tym spróbować odzyskać. Oczywiscie szukasz w katalogu mułka "temp". Odpowiedz Link Zgłoś
gobi03 download manager 17.03.06, 23:03 zainstaluj Free Downlowa Manager albo Star Downloader - na przyszłość. Niezwykłe efekty: zamias 31 godzin ściągałem plik 50 MB przez 30 minut! Odpowiedz Link Zgłoś