Gość: bohdan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.04, 14:57 Inteligentny facet Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nika Re: Dąbrowski Andrzej IP: *.kielce.net.pl 10.05.04, 12:04 Zdecydujcie się, Redakcjo! Albo jest dyrektorem WBP, albo jest zastępcą dyrektora Departamentu Spraw Społecznych (zresztą takie departamentu już dawno nie ma). Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_kielce Poprawiliśmy 10.05.04, 14:45 Dziękujemy za zwrócenie uwagi. Już poprawiliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala MUZYKA POWAŻNA 10.05.04, 18:45 A jeśli chodzi o muzykę poważną to jaka PŁYTA jest Pańską ulubioną ? którą można słuchać cały czas ? Ja upodobałem sobie urodzonego w Monachium kompozytora i nie tylko... Carla Orffa. Słynie on z doskonałej opery która była wystawiana w Filharmonii Świętokrzyskiej - Carmina Burana (1937) - jest ona częścią wspaniałego tryptyku teatralnego. Widział Pan ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "Mickiewicz Adam" "Mickiewicz Adam" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 19:21 "Mickiewicz Adam" - jak to brzmi! Piękne mamy czasy, w których żargon urzędniczy ("Mickiewicz Adam") wypiera szlachetny język polski. Jak pięknie, że to nie żadna gazeta brukowa, tylko największy polski dziennik umacnia w narodzie przekonanie, że najpierw pisze się nazwisko, a potem imię. Brawo! Państwo precz! Chłopstwo górą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: "Mickiewicz Adam" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 20:24 Bez przesady:))). Np. Profesor Adamczyk jest pod umieszczony pod literka Z. Czyli Zdzislaw Jerzy :))), imie wiec jest nawet wazniejsze niz nazwisko:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: "Mickiewicz Adam" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 20:26 No wiem, ze mi sie POD dwa razy napisalo. Zauwazylam po wyslaniu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateusz Re: Dąbrowski Andrzej IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.04, 18:39 mam co do tego wątpliwości i to bardzo poważne, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateusz Re: Dąbrowski Andrzej IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.04, 19:11 miałem na myśli cechy pana Dąbrowskiego, inteligencja inteligencją, ale co za charakter... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksawery Re: Dąbrowski Andrzej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 19:27 A po czym wnosisz taki osąd? Odpowiedz Link Zgłoś