Dodaj do ulubionych

Dąbrowski Andrzej

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.04, 14:57
Inteligentny facet

Obserwuj wątek
    • Gość: Nika Re: Dąbrowski Andrzej IP: *.kielce.net.pl 10.05.04, 12:04
      Zdecydujcie się, Redakcjo! Albo jest dyrektorem WBP, albo jest zastępcą
      dyrektora Departamentu Spraw Społecznych (zresztą takie departamentu już dawno
      nie ma).
      • redakcja_kielce Poprawiliśmy 10.05.04, 14:45
        Dziękujemy za zwrócenie uwagi. Już poprawiliśmy.
        • wojciech.domagala MUZYKA POWAŻNA 10.05.04, 18:45
          A jeśli chodzi o muzykę poważną to jaka PŁYTA jest Pańską ulubioną ? którą
          można słuchać cały czas ?

Ja upodobałem sobie urodzonego w Monachium kompozytora i nie tylko... Carla
          Orffa. Słynie on z doskonałej opery która była wystawiana w Filharmonii
          Świętokrzyskiej - Carmina Burana (1937) - jest ona częścią wspaniałego tryptyku
          teatralnego. Widział Pan ?
        • Gość: "Mickiewicz Adam" "Mickiewicz Adam" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 19:21
          "Mickiewicz Adam" - jak to brzmi! Piękne mamy czasy, w których żargon
          urzędniczy ("Mickiewicz Adam") wypiera szlachetny język polski.
          Jak pięknie, że to nie żadna gazeta brukowa, tylko największy polski dziennik
          umacnia w narodzie przekonanie, że najpierw pisze się nazwisko, a potem imię.
          Brawo! Państwo precz! Chłopstwo górą!
          • Gość: Ania Re: "Mickiewicz Adam" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 20:24
            Bez przesady:))). Np. Profesor Adamczyk jest pod umieszczony pod literka Z.
            Czyli Zdzislaw Jerzy :))), imie wiec jest nawet wazniejsze niz nazwisko:)))
            • Gość: Ania Re: "Mickiewicz Adam" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 20:26
              No wiem, ze mi sie POD dwa razy napisalo. Zauwazylam po wyslaniu:)))
    • Gość: mateusz Re: Dąbrowski Andrzej IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.04, 18:39

mam co do tego wątpliwości i to bardzo poważne, niestety...
      • Gość: mateusz Re: Dąbrowski Andrzej IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.04, 19:11
        miałem na myśli cechy pana Dąbrowskiego, inteligencja inteligencją, ale co za
        charakter...
        • Gość: ksawery Re: Dąbrowski Andrzej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 19:27
          A po czym wnosisz taki osąd?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka