Dodaj do ulubionych

IRONIA dyr. GIERADA CZLOWIEKIEM ROKU ECHA DNIA

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.04, 17:54
Dziś w Echu mozna przeczytać ze czlowiekiem roku w sondazach gazety Echo Dnia
został dyr. Gierada.Myślałem ze to zart 01.04 (prima aprilisowy), ale jednak
nie. No cóz widocznie Kielce to naprawde wiocha i dziura, w której brak jest
jakichkolwiek autorytetów, jak taki człowiek wygrywa sondaże.
Obserwuj wątek
    • Gość: kielnia Re: IRONIA dyr. GIERADA CZLOWIEKIEM ROKU ECHA DNI IP: *.kielce.msk.pl 27.02.04, 19:34
      Za samo to ze prowadzi jeden z nielicznych w Polsce duzych szpitali bez
      zadluzania powinien byc czlowiekiem 10-cio lecia.
      • basia996 Re: IRONIA dyr. GIERADA CZLOWIEKIEM ROKU ECHA DNI 27.02.04, 19:40
        I to jak ,pacjent po amputacji kończyn czeka na rehabilitację już siedem
        miesięcy i dowiaduje się że do końca roku nie ma miejsc.
        Czy to na tym polega ?????????
    • Gość: kryczki Re: IRONIA dyr. GIERADA CZLOWIEKIEM ROKU ECHA DNI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.04, 19:55

Nie jest sztuka przy kieleckich ukadach w NFOZ nie mieć zadłuzenia jak
      wszystkie pieniadze koledzy Jana pchaja z NFOZ do Szpitala na Czarnowie. To
      nawet najwiekszy debil zadluzenia by nie zrobil.
      • Gość: kielnia Re: IRONIA dyr. GIERADA CZLOWIEKIEM ROKU ECHA DNI IP: *.kielce.msk.pl 27.02.04, 20:47
        W tych okolicznosciach, oswieciles mnie, ze byloby lepiej aby nie pchali
        pieniedzy, szpital mial dlugi, a Gierada nie byl zwyciezca plebiscytu.

po kielecku
        pozdrawia
        kielnia
        • basia996 Re: IRONIA dyr. GIERADA CZLOWIEKIEM ROKU ECHA DNI 27.02.04, 20:54
          A co z tymi wszystkimi co nie mają znajomości u pani doktor Usowskiej lub dyr.
          Gierady , nadal mają cierpliwie czekać aż dostaną zaników mieńśni?
    • Gość: kitel Re: IRONIA dyr. GIERADA CZLOWIEKIEM ROKU ECHA DNI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.04, 21:06
      A co z praca po ukladach? Same rodziny kolezkow juz na Czarnowie pracuja,
      Strzezcie sie pacjenci.
      • Gość: ops Re: IRONIA dyr. GIERADA CZLOWIEKIEM ROKU ECHA DNI IP: *.kielce.msk.pl 27.02.04, 21:17
        przeciez w kielcach tak jest od zawsze wszedzie tylko szwagry
        czy lewica czy prawica zawsze szwagry
    • uciekajac_zyciu Re: IRONIA dyr. GIERADA CZLOWIEKIEM ROKU ECHA DNI 27.02.04, 21:22
      Ja gratuluję Panu Gieradzie.
      Myślę, że to miło zostać człowiekiem roku.

• Gość: Kopyto Re: IRONIA dyr. GIERADA CZLOWIEKIEM ROKU ECHA DNI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.04, 22:41
      "Ja gratuluję Panu Gieradzie.
      Myślę, że to miło zostać człowiekiem roku." Tak oczywiście tym bardziej ze się
      na to nie zasługuje.
      • Gość: kielnia Re: IRONIA dyr. GIERADA CZLOWIEKIEM ROKU ECHA DNI IP: *.kielce.msk.pl 27.02.04, 22:51
        ten nick "kopyto" to z uwagi na rzeżbę "głowy"?
      • Gość: Zarzut Re: IRONIA dyr. GIERADA CZLOWIEKIEM ROKU ECHA DNI IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 29.02.04, 22:14
        To zwykły burak-ziemniaczany.Dawno już powinien być wykopany.Ile on to
        fakultetów skończył,a dalej jest inżynierem po wieczorowym WSI?Co on wykłada -
        chyba glazurę na Akademii Świetokrzyskiej?Co on zbudował ?Zbudował za pieniadze
        Budżetu Państwa oraz wyrwane z Onkologii jak te na Spalarnię.Dawno była
        zaplanowana ,nie dawali mu pieniędzy więc przy pomocy kumpli LSD z Urzędu
        Marszałkowskiego zabrali z Onkologii a dali dla buraka.A ile domów nabudował i
        za co?
        • dijey Re: IRONIA dyr. GIERADA CZLOWIEKIEM ROKU ECHA DNI 29.02.04, 23:06
          Niby zarzut, a rzyga
          zamiasy zarzucac
        • Gość: Ygor Janek .... wróć do glazury, tam jesteś najlepszy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 11:34
          Witaj Zarzut. Masz rzację. Jeszcze niedawno tow (bo taki przedrostek najdłużej
          nosił) połozył glazurę u rodziców mojej koleżanki. Pdobno zrobił to dobrze.
          Dlaczego do cholery ludzie nie robią tego, co umjeją najlepiej? Janku ... wróć
          do glazury.
          • Gość: Zarzut Re: Janek .... wróć do glazury, tam jesteś najlep IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.04, 08:07
            Proszę przeczytać wypowiedzi Jana Gierady -radnego z ramienia LSD w
            Kielcach.Wypowiedzi te znajdziecie na stronach Urzędu Miasta.To istny
            bełkot.Wypowiedzi w stylu dawnego Pana Prezydenta Wałęsy z dodatkiem "wiecie
            rozumiecie".Taki to jest Janek -Glazurkarzem zwany.
        • Gość: Taki Tam Re: IRONIA dyr. GIERADA CZLOWIEKIEM ROKU ECHA DNI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 11:33
          Zgadzam się ,że to zwykły burak!!!!Jedyne sława jakie od niego w życiu
          słyszałem to same przekleństwa,nie wiem czy on sam umie sklecic zdanie bez
          wiejskich słówek.to jakas kpina,że on został człowiekiem roku!!!!!Trzyma cały
          szpital w szachu bo klnie,krzyczy i straszy a połowa rządzącego personelu to
          jego rodzina...Ale jak sie chleje wóde wszędzie i ze wszystkimi to i ma sie
          układy,kase i poparcie.
    • Gość: kopyto Re: IRONIA dyr. GIERADA CZLOWIEKIEM ROKU ECHA DNI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.04, 22:52
      Kielnia i wszystko jasne.
    • Gość: LooZeR Re: IRONIA dyr. GIERADA CZLOWIEKIEM ROKU ECHA DNI IP: *.in-addr.octava.net.pl 27.02.04, 23:01
      > No cóz widocznie Kielce to naprawde wiocha i dziura, w której brak jest
      > jakichkolwiek autorytetów, jak taki człowiek wygrywa sondaże.

A jak myślisz, na czym polega taki sondaż? Na głosowaniu?
    • Gość: Ja-nek Janek wraczj. Kończ waść i wstydy osczędź. IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.04, 23:08
      Pisz Janek dymisję. Nie rób wstydu glazurkarzom i malarzom. Wracaj do zawodu.
      Za 5, może 10 lat ci zapomnimy. Janek wracaj!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka