Dodaj do ulubionych

"Brawo" kieleckie SLD za wybór Jaskierni

IP: 213.25.11.* 03.03.04, 14:07
Czy betonowy elektorat kieleckiego SLD wie kogo wybierać ?
bo wygląda na to,że kończą sie czasy kłamczuchów i złodzieji
z różnych PZPRów i SLDów i coraz trudniej ukręcić łeb machlojom.
Nawet taki Jaskiernia, były Minister Sprawiedliwości( o Boże!)i Profesor,
mistrzu krętactwa, chyba wreszcie połknie śledzia !!!!
Kielce - buuuuuuuuu.......
Obserwuj wątek
    • Gość: Jerzy Plaskiernia kieleckie SLD za wybór Jaskierni, podziwiam !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 17:51
      Ja również dołączam wyrazy uznania dla Kielc za takich baronów-obywateli jak
      Jerzy Jaskiernia. Jestem wzruszony i jednocześnie przekonany, że dekomunizacja
      dzięki Panu Jureczkowi z tłuściutkimi paluszkami przebiegnie szybciutko.
      • Gość: I sekretarz Już ktoś zdekomunizował nam Wąchock! IP: 195.205.230.* 04.03.04, 13:44
        Gość portalu: Jerzy Plaskiernia napisał(a):

> Ja również dołączam wyrazy uznania dla Kielc za takich baronów-obywateli jak
        > Jerzy Jaskiernia. Jestem wzruszony i jednocześnie przekonany, że
        dekomunizacja
        > dzięki Panu Jureczkowi z tłuściutkimi paluszkami przebiegnie szybciutko
    • Gość: piasek Jaskiernia jest the best ! :-( IP: 212.14.60.* 04.03.04, 12:11
    • Gość: gruszka Re: "Brawo" kieleckie SLD za wybór Jaskierni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 17:16
      Jestem kielczanką od urodzenia. Bardzo proszę nie identyfikować mnie i mnie
      podobnych z takimi ludźmi jak baron Jaskiernia. TO PECH ludzi, którzy nie mają
      nic wspólnego ze współczesną lewicą, że tak dużo złego w SLD wywodzi się z
      mojego miasta. Może jednak lewica kielecka wreszcie ocknie się i poszuka w
      swoich szeregach kogoś kto ma czyste ręce. Czy tacy ludzie jednak tam są?
      • Gość: pol są gruszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.04, 17:22
        Gość portalu: gruszka napisał(a):

> Jestem kielczanką od urodzenia. Bardzo proszę nie identyfikować mnie i mnie
        > podobnych z takimi ludźmi jak baron Jaskiernia. TO PECH ludzi, którzy nie
        mają
        > nic wspólnego ze współczesną lewicą, że tak dużo złego w SLD wywodzi się z
        > mojego miasta. Może jednak lewica kielecka wreszcie ocknie się i poszuka w
        > swoich szeregach kogoś kto ma czyste ręce. Czy tacy ludzie jednak tam są?
        Sobura
        • Gość: cheiro Re: nie ma gruszka IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 04.03.04, 17:46
          • Gość: gruszka Re: nie ma gruszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 18:05
            łudzę się, że może jednak... mam na myśli nie tych z pierwszych stron gazet,
            urzędów itp. W ogóle bym się tym nie interesowała, gdyby nie kolejne afery
            pokazywane całej Polsce, nie wywodziły się właśnie z kieleckiego SLD
            • Gość: cheiro Czego się boisz gruszka? IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 04.03.04, 18:21
              Że Twoje ukochane / i moje!../ - na tym ucierpi?.. Spokojnie!... Przyjdzie
              kolej
              na następne miasta!...W ogólnym rozrachunku skorzysta na tym Polska. To jest
              naturalna dekomunizacyjna reakcja łańcuchowa!
              • Gość: Gruszka cd. Barona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 19:19
                Może dlatego, że należę do ludzi honoru. Faktycznie jest to jednak pocieszające
                co piszesz. Domino ruszyło. I to jest to dobre co wynika z tej całej kieleckiej
                SLD - owskiej afery. Ja się nie martwię, a wręcz przeciwnie - cieszę się z
                takiego obrotu sprawy. Zaświeciła dla nas gwiazdka na niebie. Wreszcie SLD
                padnie w Kielcach!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: CZŁONEK SLD Re: cd. Barona IP: *.kielce.net.pl 05.03.04, 11:32
                  NIE CIESZ SIĘ ZA SZYBKO DROGI "GOŚCIU"
                  • Gość: bezpartyjn Re: cd. Barona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 16:02
                    oj Członku, Członku to, że bielmo na oczach mają władze SLD to wie cała
                    Polska /w końcu podobna głupota we władzach tej partii widoczna jest na
                    wszystkich stronach pierwszych stron gazet/, ale żeby zwykły członek tak
                    bezkrytycznie podchodził do swoich organów?....
                    Prezydent Lubawski i jego ekipa ma program, który krok po kroku realizuje.
                    Spokojnie Członku do końca kadencji prezydenta jeszcze trochę czasu, a gołym
                    okiem widać ile już się zmieniło! Nie macie szans Członku!
              • Gość: gruszka Re: Czego się boisz gruszka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 16:05
                pozdrawiam Cię Cheiro, dobrze myślisz. Więcej takich!
                • Gość: cheiro Re: Czego się boisz gruszka? IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 05.03.04, 18:15
                  Ja Ciebie też pozdrawiam Gruszko! i przesyłam Ci buziaczki:-)))..,jeszcze bez
                  22% Vat-u. A tak na marginesie - jestem wpieniony na to LSD! Wpeniony
                  maksymalnie, ale tylko spokój nas może uratować;-) W kraju, który ma tak wiele
                  do nadrobienia: edukacyjnie, cywilizacyjnie etc.. i przy tak wysokich cenach
                  usług / w stosunku do zarobków / - 22% vat!!! Rece opadają!!!...
                  Ten temat odnosi do innego postu, ale tak mi sie napisało;-)...Miłego
                  weekendu !..............
                  • Gość: gruszka Re: Czego się boisz gruszka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.04, 21:17
                    Już po weekendzie. Udał si!
                    uciekłam od polityki i było super. Doszła do mnie jednak wiadomość, że cała
                    lewica obradowała dzisiaj w WDK. Był tam też nasz "ulubiony" baron. Jeszcze
                    myślą, że z tego ich bicia piany coś wykluje się konkretnego.Cha, cha, cha!
                    z Tobą jest inna rozmowa niż z I sekretarzem. Co on chce wiedzieć? Chyba
                    pierwszy raz rozmawia na internecie i nie czuje blusa wirtualnego...
                    pozdrawiam - do jutra
      • Gość: I sekretarz Re: "Brawo" kieleckie SLD za wybór Jaskierni IP: 195.205.230.* 06.03.04, 20:45
        Gość portalu: gruszka napisał(a):

> Jestem kielczanką od urodzenia. Bardzo proszę nie identyfikować mnie i mnie
        > podobnych z takimi ludźmi jak baron Jaskiernia. TO PECH ludzi, którzy nie
        mają
        > nic wspólnego ze współczesną lewicą, że tak dużo złego w SLD wywodzi się z
        > mojego miasta. Może jednak lewica kielecka wreszcie ocknie się i poszuka w
        > swoich szeregach kogoś kto ma czyste ręce. Czy tacy ludzie jednak tam są?

Nazwiska proszę!
    • Gość: bmb Re: "Brawo" kieleckie SLD za wybór Jaskierni IP: 213.199.193.* 05.03.04, 18:25
      a kysz SLD..... juz wam sie nie uda powtórny raz tak ludzi omamic
    • Gość: analityk-socjolog Jaskiernia winien zostać szefem SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.04, 18:02
      Nie mógł byc skuteczny jako szef klubu parlamentarnego i musiał robić co Muller
      z Cycuchem kazali.
      Gdyby został dziś szefem SLD ta partia osiągnęłaby szybko rekordowe wyniki
      popularności. Nawet powyżej 200 % !!!
      • Gość: 200%+Vat Re: Jaskiernia winien zostać szefem SLD IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 06.03.04, 20:05
        Jednak szefem został Janik i teraz trudno będzie o 200% poparcia, ale chyba
        mniej jak 150% to nie? ...;-)
    • michnik-arms Jaskiernia umie ssać 07.03.04, 06:04
      Ssać to On umie z wszystkich cycy -
      Jak każdy przedstawiciel PZPRowskiej lewicy.
    • wojciech.domagala o co chodzi ? (łapówka 5-6 milionów) 07.03.04, 10:52
      Jak to jest z tą łapówką 5 czy 6 milionów złotych i posłem-detektywem
      Rutkowskim. Nie śledzę serwisów informacyjnych ??? o co chodzi ?
      • Gość: skórka No właśnie! Łapówka 5-6 milionów i tyle hałasu!. IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 07.03.04, 11:53
        Wstydźcie się...Nie macie ciekawszych tematów?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka