pstryko.czcigodny 25.06.10, 22:25 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: W. Re: Miasto nagradza artystów IP: 82.139.11.* 25.06.10, 23:00 Znowu była okazja żeby Cecule sypnąć groszem. Oj jak ja czekam na wybory.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Re: Miasto nagradza artystów IP: 94.75.228.* 25.06.10, 23:08 Nie zgadzam się z Tobą. Pan Cecuła to wybitny artysta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anieli Re: Miasto nagradza artystów IP: *.cdma.centertel.pl 26.06.10, 06:21 Pan Cecuła jakim jest artystą?Czy ten człowiek poza praca w Kibucu w Izraelu może sie czyms wykazać? Nie ma zadnych wiarygodnych danych na temat artystyczności czyli jego twórczości.Wiadomo,że skonczył w Kielcach szkołe podstawowa i dalej nic.Wiadomo ,że jest narodowości żydowskiej i dalej nic.Może Pan Ziemowit Nowak wyjaśni na czym polega jego artystyczność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tam. Re: Miasto nagradza artystów IP: 212.48.121.* 26.06.10, 08:38 Gość portalu: Anieli napisał(a): > Pan Cecuła jakim jest artystą? Takim znanym na całym świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juror Re: Miasto nagradza artystów IP: *.domains.sk 26.06.10, 08:49 Pan Cecuła jest profesjonalnym ceramikiem znanym w Nowym Jorku, w pełni zasługuje na nagrodę I stopnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maks Re: Miasto nagradza artystów IP: *.kroco.org 26.06.10, 09:00 Nie mogę się doczekać kiedy na ulicy Zamkowej powstanie Międzynarodowe Centrum Ceramiki ( z dyrektorem Cecułą). Fascynuje mnie rzeźba i ceramika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Miasto nagradza artystów IP: *.dsl.bell.ca 26.06.10, 16:49 ...napewno "..miedzynarodowe...i wszechczasow..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Miasto nagradza artystów IP: *.dsl.bell.ca 26.06.10, 06:28 ...wiesz - Domagala...?...nawet nie ma sensu komentowac twojego pretensionalizmu....jakze malych Polaczkow. ...i druga sprawa...ktora wskazuje "proporcje" - doslownie - pomiedzy tym co sie wydazylo...( ciezka praca tych nagrodzonych osob )...a tym co ty tu usilujesz pyszlkowato wepchnac na ekran. ...twoi starsi bracia...za byle co zlotych medali nie daja...nim nagrodza dokladnie sprawdzaja pochodzenie i portfolio...widac ze maja do ciebie zaufanie....a ja jako jeden z posrod tych - z DWOCH FOTOGRAFII zaledwie ...zdeformowanej zreszta...zbytnim zaufaniem bym cie nie dazyl.....wiec juz mozesz sie nazywac "wielkim artyusta"...kreujac celowo chyba nie podswiadomie - wyrazny konflikt....konflikt wewnetrzny byc moze, narazie - ktorym sie bedziesz obnosil....mowiac ze Polacy cie przesladuja,...bo artsta to nie kreator ale ofiara...bo prawdziwa tworczosc to nie udzial w stwazaniu swiata...ale cierpienie i martyrologia...(obiektem ideologicznej manipulacji Vania Gogh.)...slowem miedzynarodowka we krwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek nie lubie dyplomów, preferuję statuetki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.10, 23:15 www.wojciechdomagala.com/private-collection/Award-Camera.jpg Nie lubię dyplomów. Mam kilkanaście pięknych STATUETEK. Pozdrawiam cenzora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: nie lubie dyplomów, preferuję statuetki IP: *.servercabin.com 26.06.10, 23:34 ładna statuetka Wojtku, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klozetowy Re: nie lubie dyplomów, preferuję statuetki IP: *.kielce.vectranet.pl 26.06.10, 23:37 Panie międzynarodowy Wojtek. Jesteś zakompleksionym wirtualnym dupkiem. Sfotografuj się sam. I nie zapomnij spuścić wodę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: nie lubie dyplomów, preferuję statuetki IP: 83.1.89.* 27.06.10, 12:02 Uj! Pan Cecuła dostał wreszcie stałą pracę od miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *ja Re: nie lubie dyplomów, preferuję statuetki IP: *.pl 27.06.10, 01:22 Ładna statuetka. Jakiś zagraniczny konkurs ? Odpowiedz Link Zgłoś