Dodaj do ulubionych

Ależ to będzie kampania...

03.08.10, 11:02
Ryczan wskaze,zdecyduje,moher zaglosuje i ...po ptokach.Moherland.
Obserwuj wątek
    • Gość: wyborca Re: Ależ to będzie kampania... IP: 77.252.242.* 03.08.10, 11:21
      No i kibice. Aśka znów powinna wystartować. Przynajmniej w mieście będzie czysto.
      • Gość: aaa Re: Ależ to będzie kampania... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.10, 11:29
        wszyscy byle nie wizjoner WL
        • Gość: Ja Re: Ależ to będzie kampania... IP: *.chello.pl 03.08.10, 11:38
          ja bym na Kopycinskiego zaglosowal..
          • Gość: ewa Re: Ależ to będzie kampania... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.10, 13:18
            A ja a niego nigdy
            • Gość: Krajan Re: Ależ to będzie kampania... IP: *.chello.pl 04.08.10, 00:56
              A może by tak postawić na młodość, rzetelność i uczciwość Panowie i
              Panie, czyli na Konrada Łęckiego - Przewodniczącego Stowarzyszenia
              "Teraz Kielce"?, o którym to, w tym tekście zapomniała
              Szanowna Pani Redaktor?". A przecież jak się dowiedziałem z
              otrzymanego listu, Pan Konrad Łęcki też jest kandydatem na
              Prezydenta Naszego Miasta. A może ktoś myśli, że nie ma większych
              szans i się nie liczy w tych naszych kieleckich układach i
              układzikach? Moim zdaniem decyzja może należeć do wyborców!!!

A taki oto list otrzymałem od tego Pana:

"Szanowni Kielczanie!
              W związku z moim zamiarem kandydowania na urząd Prezydenta Kielc,
              zwracam się do Was z prośbą o nadsyłanie mi swoich uwag i
              spostrzeżeń na temat funkcjonowania naszego miasta.
              Wasze propozycje chciałbym uwzględnić w "Programie dla Kielc",
              który aktualnie przygotowuję.
              Będę bardzo wdzięczny za chęć współpracy.
              Uwagi proszę nadsyłać pocztą na adres: Stowarzyszenie "Teraz
              Kielce". ul. Sienkiewicza 24/8, 25-301 Kielce
              lub na e-mail: konradlecki@wp.pl ".

No, no, po raz pierwszy pisze ktoś do mnie i w dodatku prosi mnie o
              moje uwagi!!! Uważam, że ten Gość jest wart UWAGI!
              Kielczanie - co Wy na to?
              • Gość: ja Re: Ależ to będzie kampania... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.10, 06:47
                SNIKERS prestań zaśmiecać forum. I tak nikt nie będzie głosował na
                ciebie
                • annack Re: Ależ to będzie kampania... 04.08.10, 11:11
                  i tu się mylisz!!!
                  Ja i moja rodzina i wielu moich znajomych
                  BĘDZIE GŁOSOWAĆ NA: KONRADA ŁĘCKIEGO!!! :-)
                  • Gość: Kolega szkolny Re: Ależ to będzie kampania... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.10, 11:38
                    A fe, tak głosować sam na siebie i zmuszać jeszcze do tego rodzinę,
                    a fe Snikers
                    • Gość: Krajan Re: Ależ to będzie kampania... IP: *.chello.pl 04.08.10, 23:40
                      Nie wierzysz kolego, że ktoś może głosować na tego gościa?, to
                      jesteś w błędzie!. Także ja i moja rodzina będziemy głosować na
                      młodość. Może w końcu, ktoś zrobi porządek w urzędzie z przydupasami
                      Pana Prezydenta, i oprze się na fachowych i profesjonalnych
                      urzednikach, jakich w tym urzedzie niemało! Przynajmniej będzie
                      mniej patologi w naszym mieście. Jesteś też w błędzie, że post ten
                      pisze jakiś "Snikers". Czyżby w tym naszym pipidowie jak zawsze
                      znowu wyszła na wierzch zwykła zazdrość i zawiść? To norma nie tylko
                      w naszym mieście, ale i w kraju, że zazdrości się i upupia ludzi,
                      którzy coś umieją, i chcą coś konkretnego dla naszego, (kraju),
                      miasta zrobić. Docenia się ich dopiero, gdy wyjadą z kielcówka.
                      Dlatego też, inni traktują nasze województwo i miasto, jak
                      przysłowiowe "piąte koło u wozu"!.
                      Dosyć tego - ja stawiam na młodość i profesjonalizm,
                      może wreszcie doczekam się zmian i uczciwości w Kielcach, z których
                      z resztą nie pochodzę!
                      Pozdrawiam niedowiarków, i proszę tych mieszkańców, którzy łakną
                      zmnian na lepsze, o poparcie tego kandydata, o którym zapomniała
                      Pani redaktor z GW, czyli Pana Konrada Łęckiego.
                      P.S.
                      Podpisuję się "Krajan", ponieważ mieszkam tu tak wiele lat, że mimo
                      wszystkich wad tego miasta i jego mieszkańców, (ale nie wszystkich,
                      znam wielu fajnych kielczan), bardzo się z nim zżyłem.
        • Gość: . W cuglach IP: *.chello.pl 03.08.10, 11:41
          wygra Lubawski. Każdy z kandydatów na urząd prezydenta miasta
          chciałby mieć tak słabych konkurentów, jakich ma Lubawski. Może
          skutecznościa dorównuje mu Gierada, ale brakuje mu popularności.
          Zresztą kto chciałby aby nim rządzili chłopi z PSL?
          • Gość: troll Re: W cuglach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.10, 12:16
            już widać co fanatyzm katolistyczny robi pod kancelarią prezydenta.
    • ami-123 Ależ to będzie kampania... 03.08.10, 12:25
      Prezydentem Kielc będzie Pan Wojciech Lubawski.
      Pani G. jakby się ocknęła i spełnienia oczekuje w profetyce.
      Komentarzy pisania proszę się uczyć od Pana Michała Ogórka. Analizy
      od Pani Anny Krawieckiej. Rzemiosła dziennikarskiego od Kirscha.
      Malapartego. Skrótowości od Prousta.
      :)
    • kurkarurka Zadowolonych pacjentek.....Świercza... 03.08.10, 13:04
      A może panu Świerczowi nie przybędzie tyle głosów, może są i
      niezadowolone pacjentki? Może pan Świercz przypomni sobie różne
      momenty ze swojego życia, kiedy to pacjentki nie były zadowolone, a
      on- jak najbardziej. Może wyborcy przypomną sobie "odejście" pana
      Świercza ze szpitala przy Prostej. Jak to "odejście " wyglądało?
      Żegnały go "zadowolone " pacjentki, czy może nie. Wbrew pozorom pan
      Świercz jest w Kielcach znany, i jego działalność również.
    • Gość: 126 Re: Ależ to będzie kampania... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.10, 13:10
      ty to jestes chyba bialy kolniarzyk w sandalach z skarpetkami obowiazkowo.wygra
      ten co duzo zrobil a nie napinal sie tylko.
      • palik-otka Re: Ależ to będzie kampania... 03.08.10, 14:12
        Po obejrzeniu relacji z tego, co się dzisiaj działo w Warszawie pod Pałacem
        Prezydenckim, podjęłam decyzję, że zagłosuję na kandydata, który nie będzie
        uzależniony od kleru i nie będzie powoływał się na wsparcie biskupa kieleckiego
        (z odłamu konserwatywno-rydzykowego). Fanatyzm przeraża mnie w każdym wydaniu i
        dzisiaj nie widzę żadnej różnicy między polskim katolicyzmem w wydaniu
        krzyczących, wyzywających, agresywnych emerytów i islamem w wydaniu
        kobiet-zamachowców, wysadzających się w powietrze.
        • Gość: kielczanin Re: Ależ to będzie kampania... IP: 213.77.117.* 03.08.10, 16:46
          żeby wygrać z Lubawskim to trzeba wystawić poważnego kandydata ,a na razie to
          sama miernota
    • yaah Kto prezydentem Kielc. Ależ to będzie kampania... 03.08.10, 16:47
      Lubawski, pakuj się.
      • Gość: lubiekoty Re: Kto prezydentem Kielc. Ależ to będzie kampani IP: 109.243.249.* 03.08.10, 17:44
        Świerszcz waginolog najpierw niech dokonana przeglądu dziurawego POwojska na
        czele z O_D a potem wyjazd na Białoruś tam takich przaśnych prymitywów backa Ł.
        potrzebuje ........w kołchozach
        • Gość: Antypisowiec Re: Kto prezydentem Kielc. Ależ to będzie kampani IP: *.cdma.centertel.pl 03.08.10, 18:01
          Myślę,że trzeba rozliczyć obecnego prezydenta z podejmowanych decyzji tak aby
          nie było wątpliwości,czy aby ,gdy zostanie po raz trzeci wybrany prezydent nie
          trafi za k......ki.Myślę,że prokuratura zajmie się ochoczo ponieważ jest do tego
          powołana.Dziś mamy prokuraturę podobno niezależną od władzy wykonawczej?Do
          dzieła panowie i panie,gdyż Seremet Prokurator Generalny został wskazany przez
          byłego prezydenta Lecha K z partii brata czyli Prawo i Sprawiedliwość.Dążmy do
          sprawiedliwości!
          • Gość: Kielczanin Sen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.10, 18:22
            Miałem sen, piękny sen, Kielce bez Wielkiego Parkingowego jako
            prezydenta. To chyba proroczy sen.
          • Gość: Antypisowiec Re: Kto prezydentem Kielc. Ależ to będzie kampani IP: *.cdma.centertel.pl 03.08.10, 18:23
            Jeżeli się mylę, proszę mnie poprawić ;)
            Oficjalnie wlascicielem Galerii Czystosci Atlantis jest Andrzej Lubelski.
            Dotację z funduszu rozwoju wojewodztwa świętokrzyskiego
            na pralnie Atlantis dostala zamieszkała w Kielcach Dorota Dobrzańska w sumie 804
            tys zł. O ile wiem, mieszka od ponad 20 lat w Stanach. Jednak, jeżeli zachowała
            meldunek, wolno Pani Dorocie :)
            To są dane oficjalne, można sprawdzić tu;
            [PDF] Uchwała nr 2683Format pliku: PDF/Adobe Acrobat - Wersja HTML
            16 Cze 2010 ... wyposażenia pralni. Galeria czystości ATLANTIS. "ATLANTIS
            KIELCE" DOROTA ...bip.sejmik.kielce.pl/bip_admin/zdjecia_art
            /.../uchwala.nr.2683.2010.pdf
            O ile wiem, takie fundusze przeznaczone są na rozwój regionu, czyli co za tym
            idzie, tworzenie miejsc pracy. ILE miejsc pracy utworzono za wcale niemałą kwotę
            ? Jedna osoba wystarczy do pilnowania ok. 10 pralek...więcej chyba nie wejdzie
            do tej "galerii" :D
            Budynek dało miasto w "prezencie" od podatników, czy został kupiony przez
            właściciela pralni? Dodać do tego koszty wizyty w Stanach, celem rozkręcenia
            przedsięwzięcia.... Naprawdę w Kielcach nie ma większych potrzeb ? Bo w to, że
            mieszkańcy lubią wyrzucać pieniądze w błoto, żeby je potem przeprać, jakoś nie
            wierzę ;)
            • Gość: ja Czas się pakować! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.10, 18:34
              Panie Prezydencie Lubawski „trzeba wiedzieć , kiedy ze sceny
              zejść…”, bo jak nie to wykopią z urzędu wyborcy 21 listopada.
              • Gość: wyborca Re: Czas się pakować! IP: 213.77.117.* 03.08.10, 18:53
                nie ma mocnego na Lubawskiego żadnych zarzutów same ble ,ble,ble i tylko sukcesy
                o których codziennie donoszą media
                • Gość: kolarz Re: Czas się pakować! IP: 62.233.160.* 03.08.10, 20:43
                  Nie ma zarzutów? A bezrobocie,nepotyzm,niejasne decyzje
                  inwestycyjne,forowanie kumpli,niszczenie sklepikarzy w
                  centrum,nieliczenie się z opinią społeczną,wymowne milczenie na
                  sesjach w sprawach istotnych,kombinowanie z
                  lotniskiem,kopalnią ,zadłużenie miasta to mało? Innego by już dawno
                  za to wyrzucili na zbitą mordę.
                • Gość: BSW KGP Re: Czas się pakować! IP: *.147.36.158.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.08.10, 21:37
                  Prezio Wąsaty buduje nie dlatego ze chce dobrze dla miasta tylko
                  dlatego ze zarabiaja na tym jego kolesie z firm budowlanych,
                  Poza tym inwestowac i dbac o rozwoj miasta jest jego cho....ym
                  obowiązkiem a nie zasługa, nie tworzmy mitu,
                  tylko pytajmy - parking za 20 mln PLN ???? a moze dalo sie to zrobic
                  za 10 ??? , sport owszem fajnie tylko nie budzilo by podejrzen gdyby
                  niue jezdzil na wycieczki czerwonym ferrari prezesa K,
                  Kazdy na jego miejscu robilby podobnie mnie inetresuje ktos kto za
                  podobny czas zrobliby przynajmniej 2 razy tyle,
                  A kwestia lotniska???? co teraz sie dowiedzial ze teren lepiej sie
                  nadaje na kopalnie ???
                  Krytycznie myslenie ratuje a prawda ... doluje obecne wladze miasta
                  zdrowko
                  • Gość: Devito0 Re: Czas się pakować! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.10, 12:10
                    Było już o kolesiostwie i moralności, ja dodam, że z tym jest naprawdę źle. Bo
                    jeśli najlbliźsi współpracownicy nawet w radzie miasta nie potrafią oddzielić
                    tego co wolno od tego co nie wypada to czy można powierzyć piastowanie funkcji
                    władczych takim osobom. Pisano już o jednym z wysokich radnych prowadzącym
                    działalność gospodarczą (katering posiłków dla Chemaru), a co z vice
                    przewodniczącym Rady miasta P. Jackiem N (dyrektorem wydziału
                    administracyjn-technicznego Targów Kielce) który zatrudnił sobie w bezpośredniej
                    podległości służbowej syna własnej rodzonej siostry P. Damiana Kocubę na
                    stanowisku kierownika zespołu teleinformatycznego - www.targikielce/działy
                    organizacyjne), czyli wujek jest szefem siostrzeńca. To wypada, to dozwolone w
                    spółce miasta. Ten Pan N vice przewodniczący rady miasta wszedł do rady miasta z
                    woli biskupów, zbierał głosy w kościołach kieleckich, brat ksiądz to problemów
                    nie ma. Czy bycie urzędnikiem to nie służba w całym obszarze nawet zawodowym.
                    Czy głosować na obecną ekipę rządzącą w mieście skoro kolegom wszystko wolno.
    • Gość: Kielczanin Re: Ależ to będzie kampania... IP: *.chello.pl 03.08.10, 19:27
      Precz z tym wąsatym wizjonerem przekrętaczem.PRECZ!!!
      • Gość: CZYTELNIK Re: Ależ to będzie kampania... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.10, 20:02
        Spakujmy Wielkiego Parkingowego 21 listopada w czasie wyborów. Mój
        skromny głos przyczyni sie do tego
        • Gość: max Re: Ależ to będzie kampania... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.10, 20:55
          jestescie zalosni.
          wygra Lubawski w cuglach.Ludzie widza .Jedyny ktory z tego zapyzialego miasta
          probuje zrobic prawdziwe miasto wojewodzkie.
          Wizjoner Lubawski to najpiekniejsze co moglo spotkac Kielce.
          Wystawieni konkurenci to katastrofa,mysle ze sie tylko skompromituja i pograza:-)
          • Gość: BSW KGP Re: Ależ to będzie kampania... IP: *.147.36.158.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.08.10, 21:42
            taaa a berslusconii to premier slonce i zbawienie wloch,
            ech maxiu postaraj sie bardziej, jaki interesik zalatwil ci Prezio
            Was??? przyznaj sie i tak sie dowiemy ....
            Ps. Na razie utrwala zasciankowosc kielc - spada liczba mieszkancow
            gdyby tak dobrze nam sie zylo w kielcach i latwo bylo z praca i cala
            reszta nikt by sie z kielc nie ruszal nigdzie ....
            • Gość: browar Re: Ależ to będzie kampania... IP: *.chello.pl 03.08.10, 23:12
              najpierw pis lizał mu dupe, zanim stwierdzil ze ma swoją. to bedzie piekna kampania jak swiercz i gierada odpytają banasia i lubego ze wspolnych stosunkow i sprawy lotniska do ktorej wspolnie sie przyczyniali....
            • Gość: Wiewiórka Re: Ależ to będzie kampania... IP: *.chello.pl 04.08.10, 22:58
              Ludzie jedźcie na wakacje. Fustracja ścieka z Was jak ostanie
              deszcze z rynien. Zamiast mądrych rad udzielanych anonimowo na każdy
              temat przyjrzyjcie się waszym ogródkom i udzielajcie rad sobie, jak
              nie popaść w depresję i wszystkowiedzę na każdy temat. Robi się
              niedobrze od waszych dywagacji. A w pracy i w domu jesteście pewnie
              grzecznymi, układnymi służalcami. Czekającymi w poczekalni na stołki
              i funkcje, które mozecie dostać przy zmianie władzy. Tylko tu,
              anonimowi - jesteście Królami Życia. Dramat. Więcej tu nie wchodzę,
              bo robi sięniedobrze od tej frustracji i wszechwiedzy. Spadam do
              lasu. Tam milej.
              • Gość: kjh Re: Ależ to będzie kampania... IP: *.chello.pl 05.08.10, 14:21
                ZGADZAM SIE z Toba!!!Artykuły pisane w wyborczej to paszkwile, dno i
                kłamstwo!!!Zamęt i prowokowanie do opluwania PiS-u!!!Nie ma tu nic z
                PRAWDY , bo tu n ie ma kto napisać PRAWDY!!!Zacietrzewiony elektorat
                PO-wski świetnie sobie radzi z chamstwem i prostactwem!!Nie ma tu
                merytorycznej dyskusji-jest ponizanie i upodlanie innych ludzi!!
                Dziennikarz to stróż prawdy, a tu jest pismak od kłamst i przekrętó!!
                Zgoda na szujostwo nakręca spiralę nienawiści!!!!Trzeba być glupim ,
                żeby zgadzać sie na takie traktowanie!!Wredny ten czlowiek, który
                osądza, ocenia nie mając wiedzy o PRAWDZIE!!!
                • Gość: relax Stawiam na Łęckiego IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.08.10, 19:36
                  Jedno wiem na pewno, Pan Konrad Łęcki ma ogromne zdolności organizacyjne i talent do zarządzania ludźmi. To cechy bardzo ważne dla prezydenta. Jestem przekonany, że będzie dobrym prezydentem i kompletnie mi zwisa co robił jak "szczenięciem" był.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka