Dodaj do ulubionych

Strona www

19.08.10, 15:23
Strona Gminy jeszcze jest do zniesienia, ale strona Domu Kultury to po prostu ŻENADA. Plakaty poniżej krytycznej, (wykorzystane obrazki ze znakami wodnymi mgok.checiny.pl/index.php?option=com_content&task=blogsection&id=1&Itemid=54 ta fotolia to chyba jakaś firma czy sponsor Goku?) Mam nadzieje że odpowiednie osoby zajmą się to sprawą bo tak wyglądająca strona nie jest najlepszą wizytówką. Wstyd !!!!
Obserwuj wątek
    • joszko-joszko Re: Strona www 27.09.10, 19:07
      Byłem...widziałem - "żenada" to zbyt delikatne określenie. Kolorystyka kojarzy się z biegunką niemowlaka a "wrzuty" na stronę to "techniczne dno". Jaka instytucja - taka wizytówka.
      Nieuctwo, niedoróbstwo i ... totalny brak kompetencji.
      • scar5 Re: Strona www 19.10.10, 11:35
        skoro jesteście takimi wspaniałymi grafikami i fachowcami pod każdym względem to może się zajmiecie tym fachem bo gadać każdy potrafi a żenadą są wasze wypowiedzi. zastanówcie się nad swoją egzystencją pajace!!!
        • liryk25 Re: Strona www 19.10.10, 13:31
          Szanowny scar5 - nie rozumiesz chyba podstaw demokracji. Otóż każdy ma prawo do krytykowania, i wydawania osądów. Zwłaszcza wtedy, jesli ma rację - a wszyscy, którzy mówią, że nasz włodarz ma problemy z poprawnym wysławianiem się, niestety tę rację mają. Nie chodzi tylko o to, aby burmistrz był i cokolwiek mówił - musi mówić poprawnie. A z tym jest duży problem - nagminnie zdarzają mu się błędy składniowe, fleksyjne, słowotwórcze, etc. I w interesie nas wszystkich jest to, aby zwracać uwagę na wszystkie te przypadki, bo jak ktoś słusznie zauważył, jest to reprezentant nas wszystkich.

W Gimnie w ogóle jest wielki problem z dobrym PR. To niedbalstwo, błędy na stronach internetowych gminy i Domu kultury, aż razi w oczy. O niechlujstwie i prymitywizmie graficznym plakatów nie będę się szerzej rozpisywał. Ale mam prawo krytykować te zaniedbania, nawet wówczas, jeśli sam się tym nie zajmuję. Mam prawo rozliczać tych, którzy robią to "profesjonalnie" i biorą za to pieniądze.
        • grabarz82 Re: Strona www 19.10.10, 20:48
          scar5 sam się zastanów, może ktoś się tym zajmuje i wie co pisze.
        • joszko-joszko Re: Strona www 22.10.10, 12:25
          scar5...nie trzeba być fachowcem żeby ocenić "wartość danego produktu" na pewno na co dzień Ty sam krytykujesz rzeczy które się Tobie nie podobają, masz do tego prawo więc nie irytuj się jeśli inni krytykują to co ich zdaniem jest owocem braku kompetencji, nieudolności i nieuctwa.
          Reprezentujące NAS strony internetowe to Nasza wizytówka i każdy z nas zapewne chciałby aby ta "wizytówka" spełniała swoją rolę poprzez profesjonalną grafikę, formę i treść /styl,ortografia, gramatyka/.
          Dziwię się że do tej pory Panujący jako ten najważniejszy, któremu najbardziej powinno zależeć na doskonałym wizerunku nie zrobił nic by poprawić "promocję internetową". Najwidoczniej jest takim samym kompletnym ignorantem jak osoby odpowiedzialne za strony www, popadającym w samouwielbienie podczas popisowych przemówień, które niejednokrotnie mają się nijak do retoryki.
          P.S. "...zastanówcie się nad swoją egzystencją pajace!!! " - ni przypiął, ni przyłatał !!!!!!

• nowy.3 Re: Strona www 26.10.10, 22:21
            2010-10-25
            "Otwarcie Centrum Informacji Turystycznej i Histyrocznej"

Pod taką datą i taki tytuł informacji ukazał się na stronie Gminy Chęciny.
            Wczoraj o godz. 21:36 przeglądałem tą stronę i nic tam takiego nie było.
            Ciekawe kiedy ta informacja się pojawiła i kiedy ludzie mogli się dowiedzieć
            o takiej uroczystości.
            Może i lepiej żeby nie wiedzieli bo mógł by przyjść ktoś niepożądany,
            przecież wśród samych swoich lepiej się bawi.
            Nie jest to pierwsza informacja która pokazuje się po fakcie albo o wiele za późno.
          • watchout78 Re: Strona www 30.10.10, 12:15
            mam pomysł.. skoro tak bardzo nie podobaja ci się strony internetowe naszej Gminy to może stowrzysz lepsza? ;] Rozumiem ,że jestes w takim razie wszechstronnie uzdolnionym informatykiem ? Więc na co czekasz ? Pokaz na co Cię stac..

ach zapomniałbym dodać : Kto debilem sie urodził inny nie umrze ;] Strona ci się nie podoba ?
            Nie wchodz na nia , nikt przez to nie będzie płakał.. Innym sie podoba, tobie nie musi .. Zawsze znajdzie sie jakis Pajac... ;]

Pozdrawiam ;]
            • joszko-joszko Re: Strona www 02.11.10, 21:03
              mgok.checiny.pl/index.php?option=com_content&task=blogsection&id=1&Itemid=54
              "ognisko"... to chyba szczyt umiejętności pracowników M-GOK.
              "...ach zapomniałbym dodać : Kto debilem sie urodził inny nie umrze ;]" - wyrazy współczucia z powodu Twojej przypadłości psychicznej.
      • lovestorant Re: Strona www 28.10.10, 14:18
        słowami "biegunka niemowlęcia" to możesz określać swoje papu które od urodzenia spożywasz 5 razy dziennie. Ową biegunką do tej pory jesteś karmiony z procy przez swoich rodziców.
    • tomcioo90 Otwarcie 26.10.10, 22:39
      Wczoraj ukazała się informacja nie wiem gdzieś przed 22. Byłem dziś na otwarciu było dużo ludzi i na prawdę robi duże wrażenie i innych też było widać duże zaskoczenie za tak pięknie jest. Dobre wydane pieniądze. Brawo.

• nowy.3 Re: Otwarcie 26.10.10, 23:11
        Przeczytaj sobie dokładnie tytuł informacji to może zorientujesz się o co mi chodzi.
        Twój sposób pisania jest podobny do stylu tych co piszą na stronie Gminy Chęciny więc nie dziwię się że nie zauważyłeś błędu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka