Gość: andrzej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.04, 23:15 Zalosne, po prostu zalosne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piki Re: W Kielcach będzie ekstraklasa? IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 31.03.04, 23:39 Szanowni działacze kupcie dla Kielc drużynę hokejową z pierwszej ligi będa grali nad Zalewem a jak nie będzie wody to tymczasowo pograją na stawie w parku - ławki już są Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Prima Aprilis! Hehehehe IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 31.03.04, 23:40 To niezły żart na 1 kwietnia. Heheheee! Wisła Płock w Kielcach. Dobre. Naprawdę dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Prima Aprilis! Hehehehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.04, 00:07 prima aprilis ale glupi zart Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: To PRAWDA Re: W Kielcach będzie ekstraklasa? IP: *.in-addr.octava.net.pl 01.04.04, 00:16 Co prawda to oczywiście primaaprilisowy żart . ale prezydent Wojtek dla superbiznesmena Klikackiego jest gotów rozewrzeć obydwa pośladki !!! Przecie to Klikacky decyduje co dla tego miasta jest dobre - Klykacky na P. O. Presidenta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczery Re: W Kielcach będzie ekstraklasa? IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 01.04.04, 07:15 A moze by sie tak naprawde zastanowic czy to nie jest jedyne rozwiazanie zeby w Kielcach kibice mogli obejzec pilke na krajowy poziomie a nie byc skazanym na podniecanie sie kopanina na poziomie trzeciej ligii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aris Re: W Kielcach będzie ekstraklasa? IP: *.kolporter.com.pl 01.04.04, 07:54 Niestety to prawda. Pracuję w Kolporterze i wiedziałam o zamierzeniach Prezesa już dawno. Po tej rundzie Korona idzie w odstawkę na rzecz Wisły!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe kiepski żart IP: *.mac.pl 01.04.04, 08:00 mogli się bardziej wysilić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielcok SAVA TY PUSTY ŁBIE!!!!!!! IP: *.kielce.net.pl 01.04.04, 08:45 Kit trzeba sprzedawać z głową a nie na wagę!!! Poziom twojego pożal się Boże dowcipu świadczy o twojej inteligencji :-P A swoją drogą co wieczóre się pewnie modlisz : " Daj nam Boże II-ligę a wszystkie plagi egipskie spuść na KSZO!" A WAŁA TY WALE!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja-Ga Re: W Kielcach będzie ekstraklasa? IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 01.04.04, 09:01 Żart-nie żart? Swją drogą chciałabym obejrzeć w Kielcach REAL lub BARCELONĘ !!! Panowie,pomyślcie,może udałoby się kupić któryś z tych klubów. Będę dozgonnie wdzięczna!!!! Pozdrawiam i życzę powodzenia. Ja-Ga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Na wsi ekstraklasa?Pomarzyc wam wolno... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 11:45 Marzenia nie bola...tylko czasami sa zalosne:))prima aprilis:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: W Kielcach będzie ekstraklasa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 11:50 Nie na wsi ekstarklasa....za wiejski stadion i wiejscy ludzie:))nie macie sie co do KSZO rownac wiesniaki:))Forever Lech..zapraszam do poznania na 18:30 w sobote...to zobaczycie jak wyglada EKSTRAKLASA:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel.MKS Re: W Kielcach będzie ekstraklasa? IP: 213.199.225.* 01.04.04, 15:36 Zobaczyć jak Lech dostaje baty od Legii. Odezwał sie wielkopolanin tu też rolnik. W całej Polsce macie najwięcej wsiowych mieszkanćów a słyniecie z ziemiaków. Także radziłbym dobierać słowa wieśniaczku:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: W Kielcach będzie ekstraklasa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 17:22 Poznan moj drogi to najbogatsze miasto Polski:)nie porownuj wsi kielce do miasta poznan bo pod akzdym wzgledem przegrywa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel.MKS Re: W Kielcach będzie ekstraklasa? IP: 213.199.225.* 01.04.04, 18:16 Przejeżdżałem przez ten poznan i nie zrobił na mnie wrażenia. Bez Kulczyka bylibyście na samym dole - taka jest prawda. Jedyne co mi sie kojarzy z poznaniem to najlepsze dla mnie piwo Lech i nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel.MKS Re: W Kielcach będzie ekstraklasa? IP: 213.199.225.* 01.04.04, 18:23 aha zapomniałem, jescze dyrygent waszego chóru mi sie kojarzy z poznaniem Ciekawe czy gra na flecie:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: W Kielcach będzie ekstraklasa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 18:52 Pewnie gra:))tak dobrze mu chlopcy"piszczeli" gdy dyrygowal:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kielczanin Re: W Kielcach będzie ekstraklasa? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 01.04.04, 19:22 Napewno Kielce nie przegrywają z Poznaniem pod względem ilości takich kołków jak ty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kielczanin Re: W Kielcach będzie ekstraklasa? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 01.04.04, 19:24 To znaczy przegrywają:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: W Kielcach będzie ekstraklasa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.04, 08:14 Pierwszeslowo do dziennika a drugie do smietnika:))Kielce to wies i kazdy to wie:))I zdecydowanie przegrywaja z kibicami Poznanskiego Lecha:))no coment:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: W Kielcach będzie ekstraklasa? IP: 213.241.75.* 02.04.04, 15:13 Oj człowieku czy jestes głupii czy ograniczony ??? Wyjezdzasz mi tu z jakims zespołem którego dawno nie ma został zlikwidowany.Teraz jes tylko Stasiak.Widze znasz sie na piłce jak ja na babigtonie.Szkoda tylko ze przez takich wiesniaków jak Ty LECH traci w oczach. A jeszcze jedno jak KSZO nieistnieje to ze Stasiakiem tez macie sztame ??? Przeciez to zupełnie inny klub !!! Pozdrawiam ale prawidziwych kibiców KORONY i LECHA Odpowiedz Link Zgłoś