Gość: Piotrek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 18:22 Z majonezu?z czego jeszcze?ale tylko miasto Kielce...nie wojewodztwo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: winnie Re: Z czego slyna w Polsce Kielce? IP: 220.163.10.* 01.04.04, 21:18 Miasto kurew i złodzieji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igrek Re: Z czego slyna w Polsce Kielce? IP: *.globit / 217.98.57.* 01.04.04, 23:28 Widać żeś kmiotek i poza Kielce nosa nie wychylasz! Myślisz że gdzieś indziej jest lepiej? Jeśli tak, to jesteś winnie jeszcze do tego naiwniutki. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: winnie Re: Z czego slyna w Polsce Kielce? IP: 220.163.10.* 02.04.04, 00:32 O ja głupia, ja myślałam, że na pytanie może odpowiedzieć kmiotek z Kielc. Myślałam, że pytanie jest z czego słyną, a nie czy gdzieś indziej jest lepiej. igrek , tyle jeszcze moge powiedziec, ze jestem blondynka, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exm do Australijczyka - winnie IP: 195.114.160.* 02.04.04, 16:54 bycie australopitekiem z radomia nie upowaznia cie do wypowiadania pierdool na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arecki Re: do Australijczyka - winnie IP: *.com.pl 05.04.04, 09:22 Nie obrażaj mieszkańców Radomia, skąd wiesz, że jakieś tam winnie jest z Radomia???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech Re: Z czego slyna w Polsce Kielce? IP: *.t-s.pl 05.04.04, 17:53 z posła gosiewskiego ps.krotkoreki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xiadz Re: Z czego slyna w Polsce Kielce? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.04, 16:46 z powiedzenia: "pizdzi jak w kieleckim" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: winnie Re: Z czego slyna w Polsce Kielce? IP: 220.163.10.* 02.04.04, 17:34 2 wariant 'pizdzi jak na dworcu w Kielcach' Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala KIELECKA SZKOŁA KRAJOBRAZU (20 lat temu) 02.04.04, 17:55 POGROM ŻYDOWSKI SCYZORYKI RAP (polski) PROWINCJA KIELECKA SZKOŁA KRAJOBRAZU (20 lat temu) A Dworzec PKS (kurna!) jest najnowocześniejszy w Polsce !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Ziemia najwiekszych polskich pisarzy IP: 69.156.224.* 02.04.04, 20:07 "Z czego slyna w Polsce Kielce? -" ...!!! Nalezy przypuszczac ze Kielce slyna z tego wlasnie co zawiera powyzszy tul: Z nieprawidlowosci ustawienia szyku wyrazow w zdaniu. Prawidlowo powinno byc;.." Z czego Kielce slyna w Polsce" Ale nie traktuje tego zbyt powaznie(z tego tez slyniemy) poniewaz sam piszac na kolanie popelniam mase bledow, nie majac czasu na ich korekte. No popatrz, popatrz pan, a przeciez to ziemia ktora wydala najwieksza ilosc pisarzy. Coz za zrzadzenie losu. A moze oni wszyscy zawarli z soba jakas tajna umowe, kontrakt na wielkosc. "My wielcy - tak, a pozostali niech beda nawet niegramatni." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tus Re: Z czego slyna w Polsce Kielce? IP: 157.238.183.* 02.04.04, 22:10 Z najwiekszej ilosci kolkow w plotach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazz Re: Z czego slyna w Polsce Kielce? IP: *.udn.pl 02.04.04, 23:21 Z miłości do SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staszów Re: Z barona Jaskierni. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.04, 23:07 Jaskiernia jest ze Staszowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsz Re: Z barona Jaskierni. IP: 80.51.251.* 05.04.04, 08:14 Chyba Cię porąbało!!!!!!!szef LSD jest z Sandomierza???!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I sekretarz Re: Z barona Jaskierni. IP: 195.205.230.* 05.04.04, 10:34 Gość portalu: tsz napisał(a): > Chyba Cię porąbało!!!!!!!szef LSD jest z Sandomierza???!!!!!!!!! Ważne jest to że stoi na czele KW SLD w Kielcach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Z barona Jaskierni. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.04, 11:02 ...a wyklada na WSBiP w Ostrowcu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsz Re: Z barona Jaskierni. IP: 80.51.251.* 05.04.04, 11:15 A kto opróżnia kasety z automatów??hę?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raz na ludowo Od dziś z posła Szczepańczyka. IP: *.czajen.pl 05.04.04, 14:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koki Re: Od dziś z posła Szczepańczyka. IP: *.kielce.sint.pl 05.04.04, 18:49 Z festiwalu harcerskiego. Dotarło to do mnie w Amsterdamie, kiedy przedstawiłem się jako mieszkaniec naszego "CK", moi holenderscy rozmówcy jednym tchem wymienili "pogrom" i festiwal harcerski. Wytłumaczę, że byli oni wykładowcami tamtejszej szkoły pedagogicznej i trochę interesowali się skautingiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radomir Głupi czy z Kielc. IP: 5.5R3D* / *.cache.pol.co.uk 08.04.04, 00:37 Piżdzi jak w Kielcach na dworcu.Kielce i dupa mają coś wspólnego - dziura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyy Re: Głupi czy z Kielc. IP: *.pgi.kielce.pl 08.04.04, 15:57 Chce Ci powiedzieć że właśnie na dworzec kielecki przenieśli prawie całą załogę Przewozów Regionalnych z Radomia bo teraz będą musieli pracować tutaj. Po zlikwidowaniu województwa przez takich dupków jak Ty u was już nie ma tej firmy bo powiatom nie przysługuje. Ale cóż takie miasto jakie dupki w nim mieszkają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radomir Re: Głupi czy z Kielc. IP: 5.5R3D* / *.cache.pol.co.uk 09.04.04, 00:25 Glupi ośle.Chuju na kaczych nóżkach ja nie mieszkam w Polsce od 25 lat.Sram na problem województwa.W Polsce byłem ostatni raz 10 lat temu.Radom jest mi obcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Z czego slyna w Polsce Kielce? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.04, 09:17 Z Targow Kieleckich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mark Re: Z czego slyna w Polsce Kielce IP: *.ne.client2.attbi.com 08.04.04, 02:40 Kielce sa slawne:z Oblegorka,Checin,Sw.Krzyza,Karczowki, piekne okolice. Np. w Stanach juz w 1894 roku byly wydane dziela H. Siekiewicza na jezyk angielski przes Ize Young i Jeremiah Curtin. Osobiscie posiadam te dziela z tegoz roku. Pozdrowienia z Massachusetts. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Z czego slyna w Polsce Kielce IP: 69.156.224.* 08.04.04, 06:02 Mark - czy ty jestes niegdysiejszym "Mark 13"...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pigwa (nie ta) Re: Z czego slyna w Polsce Kielce IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.04, 06:53 Kielce słyną z dwóch prezydentów wybranych przez superprawnika Wojciecha Czecha. Słyną z posła Jaskierni ,Jagiełły,Długosza i innych z tej grupy. Słyną z Bartosza Waldemara z Jedrzejowa co to Kielce chciał przenieść do Krakowa. Słyną z wybitnego wojewody Pardyki(Pierdyki czy jakoś tam),co tż chciał przeniesienia województwa aby pozbyć się stanowiska takie było dla niego uciążliwe. Wreszcie słyną z wybitnego śledczego w Komisji Śledczej badajacej sprawę Rywina (inżyniera mielioracji)Józefa Szczepańczyka-zwanego" Absentem". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Z czego slyna w Polsce Kielce IP: 69.156.224.* 08.04.04, 14:59 Waldek byl zawsze ambitny, katolik, dobrze ulozony, no i widac ze ciagnacy ku jakims konkretnym wartoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harcerz Re: Z czego slyna w Polsce Kielce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.04, 15:07 i z pigwy byłego komendanta hufca kielce co dużo gada a nic nie robi ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Z czego slyna w Polsce Kielce IP: 69.156.224.* 08.04.04, 17:14 Kielce slyna w swiecie ze wspanialych ludzi wychowanych w kieleckich liceach. To nie zarty, to prawda. Czesto spotykalem ich zupelnie przypadkowo w wielu krajach swiata zyjacych. Sa slawni dobrze ustawieni, a brakuje im tylko duchowego wsparcia Ojczyzny. Wielkosci jej wznoszonej dobrem i inteligencja narodowa ktorej pokladow w Polsce nie brakuje. Bo jakosc tej Ojczyzny musimy wznosic nie kryteriami przynaleznosci partyjnej ale naturalna selekcja spolecznego interesu, i selekcja talentow, i profesionalnosci. Czesto wstydza sie przyznawac ze pochodza z Kielc. Pytalem ich dlaczego nie sa z tego dumni ze pochodza z Kielc..? Odpowiadali, ze tam jeszcze straszne zadupie skute ukladami starych partyjniakow. CZERWONE KIELCE. Ze wstretem w internecie pokazywali mi pigwe. ....widzisz jak sie sami i nas osmieszaja, zupelnie jak elektryk ktory ma spotkania w USA i opowiada Amerykanom 'czym jest globalizm, specom trzymajacych Ameryke Poludniowa w kleszczach od zarania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mark Re: Z czego slyna w Polsce Kielce IP: *.ne.client2.attbi.com 09.04.04, 00:47 Do Filipa. Znajac dobrze historie mozesz przejsc do przyszlosci w dzisiejszej epoce nonotechnologji.(jezeli wiesz o czym pisze) Odpowiedz Link Zgłoś