Dodaj do ulubionych

PO sama się skreśliła w Chęcinach

21.10.10, 02:34
Rządy pani komisarz przynoszą skutek. PO jest słaba jak nigdy dotąd. Panowie z Rady Regionu od wzajemnego wchodzenia sobie w odwłok przechodzą sami siebie .
CZas skończyć z tym szambem.MOD musi odejść w polityczny niebyt. Tam gdzie była kilka lat temu.
Panowie jesteście cieniasy jakich mało. Aby jedna nauczycielka ze Skarżyska w spółkę z jednym pułkownikiem zrobili was tak na szaro? WSTYD!
Obserwuj wątek
    • baba53 Re: P(a)Ozerność 21.10.10, 08:32
      P.Lucjanie czemu jest Pan tak pazerny na władzę ?
      • Gość: jeż Re: P(a)Ozerność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.10, 09:05
        Bo wie,ze to jego 5 minut. Za 4 lata będzie szeregowym członkiem PO lub zostanie tak samo potraktowany czyli zmuszony do odejścia z PO.
        • Gość: wyborca Re: P(a)Ozerność IP: 213.77.117.* 21.10.10, 09:31
          startować z listy POmazańców to trzeba mieć tupet
          • Gość: normalny Re: P(a)Ozerność IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.10, 09:42
            w platformie nikt nie chce kandydować bo tam już nie ma nikogo, przecież powycinali się nawzajem i dalej wycinają, a kto tym kieruje? podobno oficer służbs specjalnych, który wygrzebał 2 lata temu takiego Pietrzczyka działacza ZHP z czasów socjalizmu i go lansuje
            pewnie dlatego że chcą zniszczyć ludzi prawicy
            gdzie byłeś Lucjan jak Janusz Koza strajki na WSP organizował? bawiłeś się z działaczami ZHP i czerwonego ZSP
            • spowiednik123456 Re: P(a)Ozerność 21.10.10, 20:16
              "...gdzie byłeś Lucjan jak Janusz Koza strajki na WSP organizował?..."
              -Z tego co pamiętam, to Lucjan jak Janusz Koza na WSP strajk organizował był właśnie na tym strajku.
              A tak w ogóle to się Tomku (zupełnie nie wiem który) uspokój...
              Pozdrawiam normalnych!
    • Gość: gosc1 Re: PO sama się skreśliła w Chęcinach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.10, 09:38
      podobno walka w po toczy sie miedzy nauczycielem wf pietrzczykiem oraz wspierajacymi go dawnymi dzialaczami skl a wrzalkowymi ludzmi, ktorzy po zakladali
      • Gość: chęciniak Re: PO sama się skreśliła w Chęcinach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.10, 09:48
        ale Ferdka wykluczył nie Pietrzczyk ale Machnicki, tam podobno chodzi o jakieś sprawy rodzinne
        eeeh prywata prywata
        tylko to nie szlachta tylko chłopstwo się bije ale widać jako nauczyciele w tym historii te złe wzorce przyjęli też do swojej kasty
      • mmiastowy Re: PO sama się skreśliła w Chęcinach 21.10.10, 09:49
        Byłem ostatnio w Chęcinach, widzę bardzo dużo pozytywnych zmian, a więc obecny burmistrz naprawdę działa, dlatego nie mam nic przeciwko temu, by kontynuował swoją działalność.
        Natomiast nie podobało mi się postępowanie starostwa powiatowego (więc m.in. pana Ferdka, również wychowawcy internatowego, jak obecny dyrektor ośrodka w Podzamczu, z powodu tej sprawy:
        forum.echodnia.eu/wychowawczyni-ma-zal-do-dyrektora-potraktowano-mnie-niesprawiedliwie-mowi-t85196/
        Uważam, że było to nieludzkie. Panowie w starostwie chyba zapomnieli, po co tam siedzą.

Jeśli zaś chodzi o wspomnianą przez Ciebie walkę i uwikłanych w nią ludzi, to myślę, że każdy uczciwy, rozsądnie myślący człowie wie, po której stronie się opowiedzieć.

• Gość: gość99 Re: PO sama się skreśliła w Chęcinach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.10, 10:12
          Chęciny??
          dno totalne, żeby miasto kasztelańskie z takimi zabytkami i takim położeniu nie żyło z turystów?
          a te lupy na rynku?
          a brak restauracji, kawiarni, bazy noclegowej?
          ktoś tam coś zrobił?
          a echo dnia ... kto to czytuje, takie brukowce i to jeszcze z czasów komuny się wywodzące
          • mmiastowy Re: PO sama się skreśliła w Chęcinach 21.10.10, 10:17
            A byłeś w Chęcinach parę lat temu?
            Ja czytam.
            PS. Lupy czy lumpy? No wiesz, to też wyborcy:P.
          • Gość: historyk Re: PO sama się skreśliła w Chęcinach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.10, 10:24
            a propos ZHP:
            W latach siedemdziesiątych i osiemdziesiątych kształcenie polityczne stało się jednym z podstawowych celów ZHP. Podstawowe Organizacje Partyjne PZPR były w założeniu głównymi partnerami w realizacji takich zadań jak Uniwersytet Młodych Racjonalistów, Młodzieżowa Rada Lektorów, Młodzieżowe Studium Marksizmu. Blisko połowa pełnoletnich członków ZHP to byli członkowie PZPR.
            • Gość: odp Re: PO sama się skreśliła w Chęcinach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.10, 10:27
              www.zyciekielc.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=1461:drhcadammassalski&catid=30:ludzieznaniinieznani&Itemid=54
              • mmiastowy Re: PO sama się skreśliła w Chęcinach 21.10.10, 10:35
                Co Ty mi z harcerstwem wyjeżdżasz? Że niby ja też harcerz? Harcownik to tak, ale harcerz?:P
                • Gość: nieharcerz Re: PO sama się skreśliła w Chęcinach IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.10, 18:45
                  tu jest o prawdziwym harcerzu 30 lat pedofilstwa w zhp i w artykule pisze, że jego kolega Pietrzyk o tym nie wiedział, hehe, a wszyscy w Kielcach wiedzieli że Darek K. drużynowy lubi chłopczyków, ofiary powinny zarząd hufca czy jak to się tam nazywa pozwać o odszkodowania, przecież to byli wychowawcy młodzieży
                  wiadomosci.gazeta.pl/kraj/1,34309,3108748.html
                  • Gość: stop pedałom Re: PO sama się skreśliła w Chęcinach IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.10, 18:49
                    jak to wychowawcy nie wiedzieli?
                    przecież w Kielcach to była tajemnica poliszynela
                    Darek często chodził kanałami bo mu chłopaki starsze morde obijały za to
                    wychowawcy, nauczyciele, kuratorzy
                    zamietliście pod dywan problem i gość przez 30 lat gwałcił dzieci
                    wstyd za takich harcerzy
                  • spowiednik123456 Re: PO sama się skreśliła w Chęcinach 22.10.10, 10:29
                    z tego co wiem to byłeś Tomku harcerzem Darka K... Może stąd w Tobie tyle jadu...
              • Gość: pali Re: PO sama się skreśliła w Chęcinach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.10, 10:35
                no i teraz wiem jak wracają komuniści
                ale jaja
                ta platforma rzeczywiście się sypie
                gdzie ta prawica?
                gdzie ci liberałowie, przecież nauczyciele to potencjalni wyznawcy lewicy, zawsze tak było, oni nie znają i nie rozumieją podstawowych zasad rządzącym rynkiem, nie akceptują prac znanych liberałów,
                dlaczego? bo liberalizm to główna filozofia ludzi biznesu a nie nauczycieli, którzy niczego nie zarobili samego tylko dostali pensję, a jeszcze postrajkować by się chciało
                a spróbujcie zarobić pieniądze, załóżcie sklep, firmę, popracujcie na gospodarstwie, chociaż na bazarze pohandlujcie grzybami a zrozumiecie skąd się biorą pieniądze
                nie z ministerstwa tylko z pracy rąk
                tacy ludzie są w PO i nie ma się co dziwić że jest konflikt między nimi a ludźmi co coś w życiu zrobili osiągnęli
                są tacy co śmieją się z Wrzałki że sklepikarz, ale to on własną pracą założył biznes, który przynosił zysk, nie wyciągał ręki po pieniądze z kasy państwa ale do niej wysyłał swoje podatki dzięki czemu tacy ludzie jak jego kontrkandydat Pietrzczyk mogli dostawać pensję i bawić się na koszt ZHP
                • Gość: obserwator prawico-lewica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.10, 11:08
                  taaaak
                  patrząc na zarząd wojewódzki i inne PO to rzeczywiście partia nauczycieli i urzędników
                  gdzie tu normalni zarabiacze pieniędzy
                  chyba tylko w PIS albo PSL, Pana Kalinowskiego widziałem na traktorze w gumofilcach jak orze swoją ziemię
                  a tak wszędzie lewica udająca prawicę
                  oprócz Palikota, jedyny odważnie głoszący poglądy
                • Gość: gość Re: PO sama się skreśliła w Chęcinach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.10, 13:27
                  Też do niedawna myślałem o Panu Wrzałce "sklepikarz" , ale im bardziej czas płynie do przodu, im więcej spotykam ludzi z PO z tej drugiej strony, tym bardziej rośnie w moich oczach, bo dostrzegam że to co mówią nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, szkoda tylko że wprowadził do administracji tych meneli z Końskich i Janikową bo to poddaje jego osobę w wątpliwość
                  • Gość: wojtek na Jaworskiego napewno bym nie zagłosował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.10, 13:43
                    w chęcinach brałem kiedyś w konkursie zorganizowanym przez pana JAWORSKIEGO i przyznano mi pierwszą cenną nagrodę, do dzisiaj jej nie otrzymałem. kwestia czasu kiedy jegomościa zgłoszę na policję
                    • Gość: nauczyciel fizyki Re: na Jaworskiego napewno bym nie zagłosował IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.10, 16:38
                      tak trzymać oszustów do sądu
                  • Gość: platformers Re: PO sama się skreśliła w Chęcinach IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.10, 16:36
                    to prawda kiedyś byliśmy wkurzeni na Wrzałkę, bo otoczył się takimi ludźmi jak właśnie Pani R, ale jak się okazało jego konkurencji to dopiero klika
                    klika nauczycieli i kilku gości niedocenianych, bo za co ich doceniać?
                    niestety u nas większość ludzi to bez klasy wiejscy działacze, studia bylejakie pokończyli, nawet nie znają deklaracji ideowej PO
                    dzisiaj Wrzałka jawi się jako jedyny normalny człek byleby się znowu nie otoczył dawnymi ludźmi
                    tylko szkoda, że wielu fajnych działaczy odchodzi lub się usuwa, efekt - niepełne listy kandydatów, skreślanie przez władze wyższe normalnych ludzi, ostatecznym efektem mogą być przegrane wybory do samorządów niestety
                    • Gość: myk Re: PO sama się skreśliła w Chęcinach IP: *.chello.pl 21.10.10, 17:07
                      Taaaa, piszesz o prawdziwym intelektualiście:).
                      • Gość: gość Re: PO sama się skreśliła w Chęcinach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.10, 23:08
                        Miałem okazję rozmawiać z intelektualistką ze szczytów władzy i miałem okazję rozmawiać z Wrzałką i wierz mi prostoty Wrzałki nie zamieniłbym na zakłamanie i wyrafinowanie żelaznej intelektualistki,
                • Gość: myk Re: PO sama się skreśliła w Chęcinach IP: *.chello.pl 21.10.10, 17:05
                  Skoro z takim powodzeniem rozwijał własny biznes, dlaczego tak się przyssał do stanowisk państwowych? To jest jakaś sprzeczność, nie sądzisz?
        • Gość: blele Re: PO sama się skreśliła w Chęcinach IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.10, 18:30
          no właśnie to jest pytanie po której
          same miernoty albo postkomuniści
          poza tym nie lubię nauczycieli, są zawsze oderwani od rzeczywistości
          a nauczyciele we władzach to porażka
    • beretwpaski PO sama się skreśliła w Chęcinach 21.10.10, 17:50
      to nie wszystko. w Pierzchnicy PO nie wystawia nikogo! ludzie odchodzą z tej partii masowo!
      • Gość: bzyk Re: PO sama się skreśliła w Chęcinach IP: *.chello.pl 21.10.10, 18:02
        Jeśli było dwóch członków, jeden odszedł, to też jest masowe odejście i powód do rozgłaszania, że połowa partii jest w rozsypce?
        Przecież to Pierzchnica, a nie Warszawa, o jakiej masie rozmawiamy?
        • beretwpaski Re: PO sama się skreśliła w Chęcinach 21.10.10, 18:08
          Gość portalu: bzyk napisał(a):
          pewnie, że Pierzchnica to nie Warszawa! Ale Wam ludzie spieprzają i już. Skoro jeden z dwóch to 50% - to chyba dużo co nie?? Chyba że w PO ludzie są ważni dopiero jak ich jest co najmniej trzydziestu??
          > Jeśli było dwóch członków, jeden odszedł, to też jest masowe odejście i powód d
          > o rozgłaszania, że połowa partii jest w rozsypce?
          > Przecież to Pierzchnica, a nie Warszawa, o jakiej masie rozmawiamy?
          • Gość: gosc123 Re: PO sama się skreśliła w Chęcinach IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.10, 18:24
            kurde jak w Pierzchnicy ma być Platforma
            przecież tam same stare dziadki
            ale ale Pietrzyk przecież znalazł kolegę harcerza, zrobili koło i co
            nie mają kogo wystawić hehe
            a szef takiego zwycięskiego koła jest w ZARZĄDZIE partii
            widać jakich nieudaczników macie tam w tej po
            • beretwpaski Re: PO sama się skreśliła w Chęcinach 21.10.10, 18:36
              no to widocznie koło się stoczyło - bo zwycięzców nie widać na horyzoncie
        • beretwpaski Re: PO sama się skreśliła w Chęcinach 21.10.10, 18:14
          skoro nikogo nie wystawia do wyborów - to mówimy o całej masie :)
          Fakt - faktem członków PO wam ubywa - co byś nie pisał o różnicy między Pierzchnicą a Warszawą!
          • Gość: bzyk Re: PO sama się skreśliła w Chęcinach IP: *.chello.pl 21.10.10, 18:26
            Dlaczego mnie wyzywasz od członków? Co ja Ci zrobiłem? Żeby aż tak... Ehhhh...
            Trzeba teraz uważać w sieci...:P. Jarek będzie ścigał.
            Jeszcze jedno: mówimy o masie, masie krytycznej czy ciemnej masie? Bo różnica semantyczna jest ważna, żeby nadużyć nie było:D.
            • Gość: bleble Re: PO sama się skreśliła w Chęcinach IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.10, 18:32
              no pewnie że szara masa która daje się prowadzić jak barany
              tylko Palikot
            • beretwpaski Re: PO sama się skreśliła w Chęcinach 21.10.10, 18:38
              :) sorki - żadnych członków!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka