Dodaj do ulubionych

wizytówki

27.11.10, 23:52
Poszukuję firmy, która wydrukuje dla mnie wizytówki. Nie ukrywam, że chcę zrobić to niezbyt wysokim kosztem
Obserwuj wątek
    • Gość: drukarka Re: wizytówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.10, 00:21
      w Bazie Zbożowej agencja reklamowa jakas podobno robi tanio wizytówki ?
    • amarella11 Re: wizytówki 28.11.10, 19:55
      a nie łatwiej po prostu zamówić wydruk przez internet? Jest teraz wiele drukarni online, np ja zamawiam przez www.caffeprint.eu
    • Gość: gabi Re: wizytówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.10, 09:42
      allegro.pl/wizytowki-druk-105-szt-fvat-24h-opak-i1327246594.html
    • Gość: ah Re: wizytówki IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.03.11, 09:26
      Nie ryzykowałabym i nie zlecała tego drukarni online, bo mimo tego że jest to wygodne to nie masz pewności, że współpraca przebiegnie pomyślnie. Poszukała bym na Twoim miejscu jakiejś drukarni w swoim mieście i tam zleciła wydruk wizytówek, na pewno to nie będzie jakiś duży koszt.
    • Gość: ah Re: wizytówki IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.03.11, 09:27
      Nie ryzykowałabym i nie zlecała tego drukarni online, bo mimo tego że jest to wygodne to nie masz pewności, że współpraca przebiegnie pomyślnie. Poszukała bym na Twoim miejscu jakiejś drukarni w swoim mieście i tam zleciła wydruk wizytówek, na pewno to nie będzie jakiś duży koszt.

drukarnia wielkoformatowa
      • kurkuma123 Re: wizytówki 21.03.11, 12:12
        nie zgadzam się zwłaszcza że drukarnie online są szybkie w działaniu i zawsze można się z nimi dogadać na jakąś dawkę próbną żeby zobaczyć czy wszystko w porządku i można też zapłacić im po przesłaniu całego zamówienia i sprawdzeniu go (zwłaszcza że cena jest korzystna a jakość wysoka) ja korzystałem jakiś czas temu z www.amb.net.pl/wizytowki_katalog.php?basket_id=0&category_id=3 i byłem bardzo zadowolony
        • Gość: FEN Re: wizytówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 23:11
          Dokładnie drukarnia internetowa w dzisiejszych czasach jest o niebo lepsza od staroświeckich drukarni, które mają stałych klientów i naciągają ich cenowo.
    • Gość: ah Re: wizytówki IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.03.11, 10:52
      Masz do wyboru skorzystać z usług drukarni w Twoim mieście bądź z wydruku online ... z tego co zauważyłam to b. duża ilość osób korzysta z usług online firmy "Chroma", jakość maja na wysokim poziomie, ale nie trzymają się terminów... Ja osobiście nie mam zaufania do drukarni online i zdecydowanie wolałabym poszukać dobrej drukarni na miejscu.

drukarnia wielkoformatowa
    • Gość: d Re: wizytówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.11, 10:05
    • katherineq7 Re: wizytówki 06.12.16, 09:22
      Jeśli chodzi o okolice Kielc, mogę polecić "Studio 1013" w Skarżysku - Kamiennej. Wykonują wizytówki, ulotki, plakaty, szyldy do sklepów. Mają swoją stronę w internecie.
    • aleksandrakow Re: wizytówki 13.01.19, 15:45
      polecam Drukarnia Łomianki - druk wizytówek, ulotek, katalogów, gadżetów i wiele więcej. nie dość że tanio to jeszcze z darmową dostawą. www.drukarnia-łomianki.pl natomiast jeśli szukacie Państwo studia graficznego to jedynie DSN Studio Graficzne Warszawa www.dsnstudio.pl W kapiecie zawsze taniej. Pozdrawiam
    • liszok008 Re: wizytówki 14.01.19, 02:19
      Jeśli chcesz mieć profesjonalne wizytówki to popytaj w A3extra z Poznania. Przy większej ilości można się dogadać co do ceny
    • paluch686 Re: wizytówki 07.03.19, 12:02
      To możesz jeszcze zapytać w www.kseroa0.pl/
      Też dobra drukarnia i fajni ludzie
    • ddzierla00 Re: wizytówki 31.03.19, 20:45
      Miałam styczność z drukarnią A3extra z Poznania faktycznie wizytówki mają tanie i świetnie, przesyłka też szybka, czasem trudno było się tam dodzwonić ale od nich nadruki to najlepszy wykon jeśli chodzi o nadruki
      • as-zalogowany Re: wizytówki 06.04.19, 20:01
        spieprzaj spamerze
    • katekate1410 Re: wizytówki 29.04.19, 13:28
      Ja ostatnio zamawiałam www.drukreklamowy.com.pl tak że polecam
    • Gość: Kqazxc Re: wizytówki IP: 194.183.61.* 08.01.20, 23:16
      Tanio,szybko i tak jak chcemy to szczerze polecam www.diamond-druk.pl/. Nigdy się nie zawiodłam. Kilkakrotnie korzystałam już z ich usług. Do tego darmowa dostawa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka