Gość: BBB IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 15.04.04, 19:42 Wreszcie jakaś pozytywna informacja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
r_z Re: Drugi wicedyrektor w WUP 15.04.04, 20:46 Gość portalu: BBB napisał(a): > Wreszcie jakaś pozytywna informacja :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczusia Re: Drugi wicedyrektor w WUP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 21:15 To się facet napracuje, szczególnie, że ktoś już to za niego zrobił. Zgodnie z zapisami Sektorowy Program Operacyjny Rozwój Zasobów Ludzkich (rządowy dokument) WUPy w niektórych działaniach są wskazane jako Beneficjent Końcowy (czyli jednosta, która rozdaje kasę z Europejskiego Funduszu Społecznego). Jednym słowem skoro już "pozyskał" dla WUP kasę z funduszy europejskich, to stanowisko nowego wicedyrektora jest zbędne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Drugi wicedyrektor w WUP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 21:30 Ale stanowisko trzeba stworzyc. Urzednikow nigdy za malo;). Ciekawe tylko ... czyj on jest?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Czyj jest Saletra IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 15.04.04, 22:28 Nie wiem. Ale przypomniałem sobie innego Saletrę. Nauczyciela akademickiego z Kielc. Był posłem. Znalazł się na liście TW SB. Saletra Wojciech Jaroslaw ur. 26.09.1955 r., posel SLD, okreg nr 8 - Kielce. Zarejestrowany pod numerem 23813 w dniu 27 czerwca 1984 roku przez Wydz. III WUSW Kielce - jako TW pseudonim "Tadeusz". Z powodu zmiany miejsca pracy, w dniu 29 sierpnia 1989 roku zdjety z ewidencji. Material zlozono do archiwum pod numerem 3914/I. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Najarany Re: Drugi wicedyrektor w WUP IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.04, 22:47 No to jak się weźmie teraz Saletra z kopyta do roboty, to tylko patrzeć jak do pracy trzeba będzie ludzi brać z łapanki na gł. deptaku Kielc - tyle będzie tej pracy. Nawet Wojtkowi coś lekkiego i przyjemnego za trzy patole się trafi. Najważniejsze, że awansowali kogoś z PSL, bo wiadomo nie od dziś, że to najuczciwsi i najmądrzejsi politycy w naszym woj. Do kupy z SLD w tydzień dźwigną nas i nasz rejon kraju z zapaści, tylko trza im dać jeszcze jedną szansę. Na mój, rozum to zdecydowanie idzie na lepsze tylko trzeba jeszcze trochę cierpliwie zaczekać. Jeśli tylko jeszcze kilka kluczowych stanowisk uda się obsadzić ludźmi z PSL, to sukces murowany, a inwestorzy z UE stawią się tu w maju w takiej liczbie, że braknie miejsc w hotelach, a ludzi do pracy ciągnąc trzeba będzie ze Śląska i Małopolski. Przypomniałem sobie, że znam jednego Saletrę, doktora, co ożenił się z córką Bartosa i agromowy teść pomaga mu jak umie. Czy ten Saletra Jacek też jest od Bartosa czy to zupełny Jacek Przypadek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Może to Ten? IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 15.04.04, 23:48 Posłowie I kadencji 1991 - 1993 Wojciech Saletra Data i miejsce urodzenia: 1955-09-26 Kielce Stan cywilny: żonaty Wykształcenie: wyższe Ukończona szkoła: Wyższa Szkoła Pedagogiczna, Kielce, Nauki Humanistyczne Uniwersytet M.Kopernika, Toruń, 1988 Tytuł/stopień naukowy: doktor nauk humanistycznych Zawód/stanowisko: nauczyciel akademicki Znajomość języków: rosyjski, francuski Sojusz Lewicy Demokratycznej - Klub Parlamentarny Partia (wybory): Socjaldemokracja Rzeczypospolitej Polskiej Staż parlamentarny: bez stażu Lista: Sojusz Lewicy Demokratycznej Okręg wyborczy: 08 Kielce Brał udział między innymi w: „Podkomisja nadzwyczajna ds. rozpatrzenia senackiego projektu ustawy o ściganiu zbrodni stalinowskich, a także innych przestępstw przeciwko życiu, zdrowiu i wolności człowieka oraz wymiarowi sprawiedliwości nie ściganych z przyczyn politycznych w latach 1944-1989” Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Drugi wicedyrektor w WUP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 00:02 Przypadek???? W Kielcach??? Nie wierze.... Ale to nie znaczy, ze calkiem niewierzaca jestem:)))) Odpowiedz Link Zgłoś