Dodaj do ulubionych

Drugi wicedyrektor w WUP

IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 15.04.04, 19:42
Wreszcie jakaś pozytywna informacja
Obserwuj wątek
    • r_z Re: Drugi wicedyrektor w WUP 15.04.04, 20:46
      Gość portalu: BBB napisał(a):

> Wreszcie jakaś pozytywna informacja

:D
    • Gość: kaczusia Re: Drugi wicedyrektor w WUP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 21:15
      To się facet napracuje, szczególnie, że ktoś już to za niego zrobił. Zgodnie z
      zapisami Sektorowy Program Operacyjny Rozwój Zasobów Ludzkich (rządowy
      dokument) WUPy w niektórych działaniach są wskazane jako Beneficjent Końcowy
      (czyli jednosta, która rozdaje kasę z Europejskiego Funduszu Społecznego).
      Jednym słowem skoro już "pozyskał" dla WUP kasę z funduszy europejskich, to
      stanowisko nowego wicedyrektora jest zbędne.
      • Gość: Ania Re: Drugi wicedyrektor w WUP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 21:30
        Ale stanowisko trzeba stworzyc. Urzednikow nigdy za malo;). Ciekawe tylko ...
        czyj on jest??????
        • Gość: BBB Czyj jest Saletra IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 15.04.04, 22:28
          Nie wiem.
          Ale przypomniałem sobie innego Saletrę. Nauczyciela akademickiego z Kielc. Był
          posłem. Znalazł się na liście TW SB.

Saletra Wojciech Jaroslaw
          ur. 26.09.1955 r., posel SLD, okreg nr 8 - Kielce.
          Zarejestrowany pod numerem 23813 w dniu 27 czerwca 1984 roku przez Wydz. III
          WUSW Kielce - jako TW pseudonim "Tadeusz". Z powodu zmiany miejsca pracy, w
          dniu 29 sierpnia 1989 roku zdjety z ewidencji. Material zlozono do archiwum pod
          numerem 3914/I.
        • Gość: Najarany Re: Drugi wicedyrektor w WUP IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.04, 22:47
          No to jak się weźmie teraz Saletra z kopyta do roboty, to tylko patrzeć jak do
          pracy trzeba będzie ludzi brać z łapanki na gł. deptaku Kielc - tyle będzie
          tej pracy. Nawet Wojtkowi coś lekkiego i przyjemnego za trzy patole się trafi.
          Najważniejsze, że awansowali kogoś z PSL, bo wiadomo nie od dziś, że to
          najuczciwsi i najmądrzejsi politycy w naszym woj. Do kupy z SLD w tydzień
          dźwigną nas i nasz rejon kraju z zapaści, tylko trza im dać jeszcze jedną
          szansę. Na mój, rozum to zdecydowanie idzie na lepsze tylko trzeba jeszcze
          trochę cierpliwie zaczekać. Jeśli tylko jeszcze kilka kluczowych stanowisk uda
          się obsadzić ludźmi z PSL, to sukces murowany, a inwestorzy z UE stawią się tu
          w maju w takiej liczbie, że braknie miejsc w hotelach, a ludzi do pracy ciągnąc
          trzeba będzie ze Śląska i Małopolski.
          Przypomniałem sobie, że znam jednego Saletrę, doktora, co ożenił się z córką
          Bartosa i agromowy teść pomaga mu jak umie. Czy ten Saletra Jacek też jest od
          Bartosa czy to zupełny Jacek Przypadek?
          • Gość: BBB Może to Ten? IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 15.04.04, 23:48
            Posłowie I kadencji 1991 - 1993
            Wojciech Saletra
            Data i miejsce urodzenia: 1955-09-26 Kielce
            Stan cywilny: żonaty
            Wykształcenie: wyższe
            Ukończona szkoła: Wyższa Szkoła Pedagogiczna, Kielce, Nauki Humanistyczne
            Uniwersytet M.Kopernika, Toruń, 1988
            Tytuł/stopień naukowy: doktor nauk humanistycznych
            Zawód/stanowisko: nauczyciel akademicki
            Znajomość języków: rosyjski, francuski
            Sojusz Lewicy Demokratycznej - Klub Parlamentarny
            Partia (wybory): Socjaldemokracja Rzeczypospolitej Polskiej
            Staż parlamentarny: bez stażu
            Lista: Sojusz Lewicy Demokratycznej
            Okręg wyborczy: 08 Kielce

Brał udział między innymi w:
            „Podkomisja nadzwyczajna ds. rozpatrzenia senackiego projektu ustawy o ściganiu
            zbrodni stalinowskich, a także innych przestępstw przeciwko życiu, zdrowiu i
            wolności człowieka oraz wymiarowi sprawiedliwości nie ściganych z przyczyn
            politycznych w latach 1944-1989”
          • Gość: Ania Re: Drugi wicedyrektor w WUP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 00:02
            Przypadek???? W Kielcach??? Nie wierze.... Ale to nie znaczy, ze calkiem
            niewierzaca jestem:))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka