ala.l 02.07.07, 17:33 poromansuje.. chcialbym aby jakis poeta napisal wierszyk dla mnie.. prosze.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: verner Re: kto ze mna IP: *.n.INTELINK.pl 02.07.07, 17:42 pewnie,Konrado nie zawracaj sobie glowy, ona podpuszcza;) Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: kto ze mna 02.07.07, 17:45 Gość portalu: verner napisał(a): > pewnie,Konrado nie zawracaj sobie glowy, > ona podpuszcza;) Verner do radla.. sie nie puszcza pod. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verner Re: kto ze mna IP: *.n.INTELINK.pl 02.07.07, 17:46 ala,na twoim forum wierszy nie piszą? to je zamknij...:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: kto ze mna 02.07.07, 17:48 Gość portalu: verner napisał(a): > ala,na twoim forum wierszy nie piszą? > to je zamknij...:DDDD nie pisza.. tutaj jest ponoc romantycznie..to przyszlam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verner Re: kto ze mna IP: *.n.INTELINK.pl 02.07.07, 17:49 nic ci nie napiszę bo nie przepadam za tobą;DD Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: kto ze mna 02.07.07, 18:06 Gość portalu: verner napisał(a): > nic ci nie napiszę bo nie > przepadam za tobą;DD psii to sadaj:)=) Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: kto ze mna 02.07.07, 17:44 konrado80 napisał: > a bez wiersza sie nie obedzie?? nie..poprosze o wierszyk.. Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: kto ze mna 02.07.07, 17:48 no coz, musisz poszukac gdzie indziej ja wole dzialac niz tylko mowic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verner Re: kto ze mna IP: *.n.INTELINK.pl 02.07.07, 17:50 pewnie Konrado,lepiej piwo wypic jak zabawiac alę;) Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: kto ze mna 02.07.07, 18:05 konrado80 napisał: > no coz, musisz poszukac gdzie indziej > ja wole dzialac niz tylko mowic... Ty to juz powinienes sie ustatkowac Konmradzei:) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: kto ze mna 02.07.07, 18:15 ala.l napisała: > Ty to juz powinienes sie ustatkowac Konmradzei:) a dlaczego tak uwazasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: kto ze mna 02.07.07, 18:37 konrado80 napisał: > ala.l napisała: > > > Ty to juz powinienes sie ustatkowac Konmradzei:) > a dlaczego tak uwazasz?? zartowalam sobie troszku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verner Re: kto ze mna IP: *.n.INTELINK.pl 02.07.07, 17:41 oo jakie wymagania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verner Ala IP: *.n.INTELINK.pl 02.07.07, 17:57 pozostaje Ci się napić,moze sama co sobie wymyslisz. Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: Ala 02.07.07, 18:06 Gość portalu: verner napisał(a): > pozostaje Ci się napić,moze sama co > sobie wymyslisz. niby czego mam sie napic? Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: Ala 02.07.07, 18:08 Gość portalu: verner napisał(a): > etylowego.;)) co to takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verner Re: Ala IP: *.n.INTELINK.pl 02.07.07, 18:08 a gdzie jestes,za odrą czy tutaj? Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: Ala 02.07.07, 18:09 Gość portalu: verner napisał(a): > a gdzie jestes,za odrą czy tutaj? za oceanem spokojnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verner Re: Ala IP: *.n.INTELINK.pl 02.07.07, 18:10 C2H5OH. to jest etylowy Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: Ala 02.07.07, 18:12 Gość portalu: verner napisał(a): > C2H5OH. to jest etylowy ales sie musial naszukac..trza bylo powiedziec ze cie interesuje to bym meza spytala:)) byloby szybciej.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verner Re: Ala IP: *.n.INTELINK.pl 02.07.07, 18:14 ja wiem sam, nie muszę sie nikim podpierac. w szkole uwazalem na lekcjach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verner Re: Ala IP: *.n.INTELINK.pl 02.07.07, 18:11 a w Londynie jak ci randka wyszła? poderwałas cos? Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: Ala 02.07.07, 18:13 Gość portalu: verner napisał(a): > a w Londynie jak ci randka wyszła? > poderwałas cos? poderwalam kilka razy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verner Re: Ala IP: *.n.INTELINK.pl 02.07.07, 18:16 tak tez myslalem, bo nieraz na forach tak się sliniłas do facetów i ustawialas spotkania w Londynie...;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oki ala.... Re: Ala IP: *.n.INTELINK.pl 02.07.07, 18:18 tak jak powiedział Linda... " k....nie chce mi się z tobą rozmawiac" a na koniec rada...w twoim wieku juz za wiersze nalezy płacic....DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: Ala 02.07.07, 18:38 moge zaplacivc a co mi tam..ale najsampierw wiersz.. nie emocjonuj sie tak,bo pomysle ze ci na mnie zalezy:))) czytasz moje posty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verner Re: Ala IP: *.n.INTELINK.pl 02.07.07, 21:13 najsampierw i trochu....a wiec pochodziszz rejonu Otwocka;. heh... Skadze, mam alergię na twoim punkcie.I pkt 3 moje umiejętnosci nie są na sprzedaz. Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: Ala 02.07.07, 21:15 Gość portalu: verner napisał(a): > najsampierw i trochu....a wiec pochodziszz > rejonu Otwocka;. heh... Skadze, mam alergię > na twoim punkcie.I pkt 3 moje umiejętnosci > nie są na sprzedaz. nie z rejonu.. a czemu ja masz? moze inni beda sie chcieli sprzedac.. zreszta prtopozycja nieaktualna.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verner Re: Ala IP: *.n.INTELINK.pl 02.07.07, 21:20 ooo Otwock, miasto prawie stoleczne;((( mam bo mam, i mogę miec;DDD nie musisz sie wycofywac ja to zrobilem wczesniej. Zresztą kto by wiekowej mezatce wiersze pisywał, chyba niewodomy. Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: Ala 02.07.07, 21:30 Gość portalu: verner napisał(a): > ooo Otwock, miasto prawie stoleczne;((( > mam bo mam, i mogę miec;DDD > nie musisz sie wycofywac ja to zrobilem wczesniej. > Zresztą kto by wiekowej mezatce wiersze pisywał, > chyba niewodomy. chyba masz racje.. no coz musze z tym zyc.. Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: Ala 02.07.07, 21:40 Gość portalu: verner napisał(a): > homo homini to byl taki zespol.. ja z moim pierwszym sw.pamieci balowalismy przy tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verner Re: Ala IP: *.n.INTELINK.pl 02.07.07, 21:42 zespol to rzecz trzecia. a pierwszy niech odpoczywa w spokoju.Swoje przeszedł. Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: Ala 02.07.07, 21:44 Gość portalu: verner napisał(a): > zespol to rzecz trzecia. a pierwszy niech > odpoczywa w spokoju.Swoje przeszedł. nooo..najbardziej mu te grzybki daly czadu,nie przezyl biedak.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verner Re: Ala IP: *.n.INTELINK.pl 02.07.07, 21:47 nie przezył,ale uwolnil sie od ciebie. to tez sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: Ala 02.07.07, 21:52 Gość portalu: verner napisał(a): > nie przezył,ale uwolnil sie od ciebie. > to tez sukces. wyczuwam ze mu zazdroscisz,bo sam tego nie umiesz zrobic.. oh jakze mi smutno.. ale jak bede k.Bydgoszczy to pojde na grzyby i zrobie Ci z nich potrawke.. dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verner Re: Ala IP: *.n.INTELINK.pl 02.07.07, 21:59 nie wiem o cyzm mowisz.. Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: Ala 02.07.07, 22:02 Gość portalu: verner napisał(a): > nie wiem o cyzm mowisz.. zdarzy sie.. aby mnie zrozumiec trzeba posiadac pare cech.. ale to nic nie szodzi jesli ich nie masz.. pomimo wszystko peace mniedzy nami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verner Re: Ala IP: *.n.INTELINK.pl 02.07.07, 21:42 zespol to rzecz trzecia. a pierwszy niech odpoczywa w spokoju.Swoje przeszedł. Odpowiedz Link Zgłoś