Dodaj do ulubionych

Jak gwiazdy nagrywały kolędy na św. Krzyżu

21.12.10, 23:14
moj boze , jak wzruszajaca historia. innymi słowy kazdy ma takie wydarzenia kulturalne na jakie zasłuzył. kultura masowa, wyswiechtane gwiazdy, zobaczccie co inne miasta proponują mieszkancom, turystom, jest w kielcach tetar tanca a w polsce nikt o nim nie slyszal a to błąd promocyjny. w telewizji sniadaniowej bylo juz prezentowane kazde miasto, a nawet niektore wsie, to prostackie miec 100 tys, i wydac na kilka wejsc antenowych miedzy 6 a 7 rano co to za pomysl na promocje, i to zimą ,nikt w zimie nie wygra boj o turyste z górami, dla mnie takie akcje sa pokaz i uzytek lokalny ot zbijanie kapitalu wyborczego na przyszlosc.
tvp 2 do pseudo kultura nawet na stronach krajowych GW mozna o tym przeczytac jak ich dzienikarze krytykują.
Obserwuj wątek
    • Gość: ? Re: Jak gwiazdy nagrywały kolędy na św. Krzyżu IP: *.dynamic.chello.pl 22.12.10, 08:30
      No i ta emisja programu w czasie "największej" oglądalności kiedy normalny człowiek jest w pracy.
      • Gość: typajacu Re: Jak gwiazdy nagrywały kolędy na św. Krzyżu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.10, 12:55
        To ty zaliczasz się raczej do tych nienormalnych. Wszyscy pozostali 25 grudnia spędzają pierwszy dzień Świąt, który jest ustawowo wolny od pracy.

• Gość: Pan Telewizor Re: Jak gwiazdy nagrywały kolędy na św. Krzyżu IP: *.kielce.vectranet.pl 25.12.10, 17:47
        Oglądałem. Nie pracowałem. I sączyłem chłodnego Lecha. Potem poprawiłem naleweczką ze Św. Krzyża. Było super. Ach te artystki, och te cyganeczki !
        • Gość: ? Re: Jak gwiazdy nagrywały kolędy na św. Krzyżu IP: *.dynamic.chello.pl 25.12.10, 21:18
          Ja też nie pracowałem. Sorry, nie zauważyłem, że terminy emisji to święta. Szkoda, że zaraz ktoś mnie wyzwał od pajaców i nienormalnych. Kiedy jednak włączyłem telewizor w pierwszym dniu świąt i wśród tak zwanej publiczności zobaczyłem buźki kieleckich urzędników wyłączyłem odbiornik. Oni powinni być w swoich urzędach, a nie byczyć się na Świętym Krzyżu !
          • Gość: ja Re: Jak gwiazdy nagrywały kolędy na św. Krzyżu IP: *.adsl.inetia.pl 25.12.10, 21:25
            Kieleckie "elity" poświęciły się dla promocji Regionu Świętokrzyskiego. Skusił ich chyba wypasiony bankiet po nagraniu programu. Jak czują się komuniści i ateiści w klasztorze na Świętym Krzyżu? Przecież to miejsce dla ciemnogrodu i moherów, a nie dla jaśnie oświeconych "elit i śmietanki intelektualnej".
    • Gość: kiju Re: Jak gwiazdy nagrywały kolędy na św. Krzyżu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.10, 09:06
      Tu 400 tysięcy, tam 100 tysięcy, a pożytku z tego żadnego !! ijak sie to nie trzyma kupy- zasadności wydatków !
      Tak się szasta piebniędzmi za rzadów Jarubasa i Kowalczyka !! BYle plebejska impreza i bankiet !
      Za komuny juz mówiono - tosty i pijaństwa wznosi proletariat ustami swych przywódców...Teraz - urzędasów przy korycie i przeróznych przydupasów tzw pseudo kultury...
      • Gość: donek myśliciel Re: Jak gwiazdy nagrywały kolędy na św. Krzyżu IP: *.adsl.inetia.pl 25.12.10, 19:32
        Szkoda, że gwiazdeczki nie mają odrobiny gustu i szacunku do miejsca, w którym odbył się koncert. Panienka w kusej sukience czy też gwiazdor z Oblęgora o odmiennej orientacji i niezbyt przychylnym stosunku do Kościoła i do Krzyża Świętego. Coś tu przedobrzono. Co na to ojcowie oblaci, kustosze relikwi Świętego Krzyża? Święty Krzyż jest miejscem świętym i od ludzi kulturalnych wymaga szacunku. To miejsce kultu o ponad tysiącletniej historii, a nie miejsce dyskotek ,miejsce spotkań kochających inaczej czy ludzi na bakier z nauką Kościoła.
    • Gość: kasjer 400 tysięcy szlak trafił ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.10, 00:37
      Na bankiet i gratyfikacje 400 tys.za bezdurne grajkowanie.Można było porównac poziom, scenogafię scenariuszriusz koncertu Polsatu i tego ze Sw.Krzyza.Załosna impreza p.Kumana.
      I znów urzędasy - Jarubas i Kowalczyk ( ten pierwszy nie potrzebnie został wybrany marszałkiem, a drugi dobrze.iż nie został prezydentem), wyłożyli 400 tysięcy na kiepski koncert , który nie był promocja regionu!Ludzie w kraju nie wiedzieli w ogóle,ze to ze swietokrzyskiego !!
      A tak powaznie, to klasztor jest na górze ...no urzedasy i Ty Kowalczyk dopisz poprawnie !!
      • Gość: luby to oszust Re: 400 tysięcy szlak trafił ! IP: 46.112.251.* 26.12.10, 12:14
        najlepszy był Gos, ależ rozpromieniony i rozśpiewany,
        szkoda,że te uje nie słyszą co lidzie o nich mówią
        Gos rozłożył służbę zdrowia na czarnowie ale czuje się oki, wiadomo uj z Łopuszna
        • Gość: kiedys to... czasy pariasów IP: *.146.127.159.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.12.10, 12:46
          przed wojną wladza/elita/arystokracja uczęszczaly do opery, teatru, polowania. dzis w demokratycznym społeczenstwie wybrani przez lud wiejscy synowie tegoż ludu chadzają na biesiady , jarmarczne występy.ale społeczenstwo jest małowymagające i wielbi taką porcję kultury. hehehe
          • Gość: jodełka świętokrzy czasy popkultury.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.10, 18:52
            W Świecie odeszły już do lamusa; wysmiane,druzgocąco oblane, sponiewierane egzaminem wspólczesności, humanizmu .
            Myslę, że Święty Krzyż przetrwa wszystko i stanie się na powrót miejscem emanacji kultury duchowej, tolerancji i otwartości , ale także miejscem "odsiewu" ziaren od plewy.
            • Gość: ? Re: czasy popkultury.. IP: *.dynamic.chello.pl 26.12.10, 19:36
              Ale pieprzysz! Nie trzeba było tyle pić w czasie świąt !
    • Gość: Pinokio Re: Jak gwiazdy nagrywały kolędy na św. Krzyżu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.10, 09:55
      Wystartuj w następnych wyborach z super propozycjami dla wyborców i Ty będziesz decydował co dobre dla ziomków. Proste ?!
      • Gość: buc biez sie do roboty ciulu IP: *.146.127.140.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.12.10, 10:39
        w pracy jestes na panstwowym, nikt ci nie placi za pisanie na forum w godzinach sluzbowych
        • Gość: obserwator Jak bankietowali za nasze .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.10, 14:58
          C zy redakcja może opisać jak bankietowali urzędnicy marszałkowscy i inni ,po koncercie ?Przeciez to były podatników pieniadze ....
    • Gość: joanna Panie Kowalczyk i Panie Jarubas ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.10, 14:54
      Proszę podac, jakimi elementami podczas koncertu odpłacono się za 400 tys. wyrzucone w pseudo artystyczny koncert ?!
      Jaka była umowa producencka i reklamowa dla regionu ? Dlaczego w kościele nie znalazło się plansza, tablica "Sponsor koncertu Województwo Swietokrzyskie" ?
      • Gość: hokista Pejzarz Horyzontalny IP: *.182.177.232.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.12.10, 17:54
        Panie i Panowie nie ma co sie pieklic choc rzeczywista jest o co. Mozna byc niezadowolonym ale co z tego wynika. nic zupelnie nic. zero konsekwencji. lokalna prasa takich tematow nie podejmuje bo ten czy inny samorzad to powazny reklamodawca i tyle. walczymy tylko w duzych sprawach. ot pietnowania takich imprez jest koalicjant w sejmiku czyli PO, czemu platforma nie punktuje psl tak samo jak pawlak z kolegami wypina sie czasami na rząd?
        zresztą pobłazania i przymykania oka jest wiecej . np. w pacanowie to skandal ze wydano tyle pieniedzy na cos co funkcjonuje ja GOK a nie wpływa w zaden sposob na rozwój wiejskiej gminy. tam sie uwaza ze im ta kasa sie nalezala i tyle. bez konswekwencji, takie 30 milionow wzielaby kazda gmina w polsce a dostalo siwtokrzyskie i taki jest stosunek do wszystkiego co nie jest zwiqazane z infrastrukturą . w regionie najlepeij wychodza inwestycje w drogi , kanalizacje etc. jesli chodzi o kulture to niekoniecznie. jak wyglada strona www . gminy pacanow szumnie nazwanej europejsk astolicą kultury, informacje pseudostowazyszenie, zapowiedzi ludowych wystepow w ecb, i kronika wypadkow, tam po prostu nie czuje sie turystyki bo to klopot, otwarcie na obcych, na nowe, to starsznie niebezpieczne dla wojta z psl
        • Gość: Apfelbaum Re: Pejzarz Horyzontalny IP: *.adsl.inetia.pl 29.12.10, 14:44
          Żenada i kompromitacja. Widzowie TV tak samo byli zorientowani o tym, kto jest organizatorem koncertu jak "rodowici" Kielczanie pomnikiem Sienkiewicza. Szkoda wyrzuconych w błoto aż takich pieniędzy na bankiet dla kieleckich "elyt", nie zawsze potrafiących zachować się na terenie klasztoru czy kościoła.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka