Dodaj do ulubionych

Koncert z okazji 50-lecia pracy artystycznej Vi...

15.02.11, 20:50
Podły to naród , który nie szanuje wybitnych ludzi. Wielki wstyd i zaniedbanie wybitnej Jednostki !!! W naszym kraju nie ma miejsca dla utalentowanych i umiejętnych. Natomiast hołduje się tzw. swoich. W myśl zasady : może być głupi byle swój !!! Jaki wstyd ?! Prócz pięknych słów niestety brak widocznej opieki !!!
Obserwuj wątek
    • pajak6011 Pani Violo ! 100 wiecej koncertów 15.02.11, 21:19
      Skrzeczace bezsłuchowe gwiazdeczki bierzcie przykład z charyzmy i potęgi Pani Violetty.
      To refleksja po eliminacjach do koncertu Eurowizji.
    • Gość: miki Re: Koncert z okazji 50-lecia pracy artystycznej IP: *.kielce.vectranet.pl 15.02.11, 21:20
      Co Ty człowieku bredzisz ? Chociaż gwiazda nieco kontrowersyjna, to jednak wybitna, nie wiem kto jej nie szanuje, zorganizowano jej koncert, dostała mnóstwo kwiatów, nagród za swoją wieloletnią pracę, ma zapewne emeryturę, o co Ci człowieku chodzi, jakies brednie o jakichś niezidentyfikowanych "swoich", dawno takiego bełkotu nie czytałem.
      • Gość: acconcagua@wp.pl acconcagua@wp.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.11, 22:22
        "Chociaż gwiazda nieco kontrowersyjna, to jednak wybitna, nie wiem kto jej nie szanuje, zorganizowano jej koncert,"

gdybym zapłacił WuDeKowi odpowiednią kwotę to i mi by zorganizowali koncert chociaż pojęcia o śpiewaniu nie mam / nie wdk to w kck by zorganizowali / to się nie rządzi takimi prawami czy ktoś umie spiewac czy nie umie spiewać ale wazne jest to czy ktos da kase za wynajem sali...

druga kwestia
        violetta villas - gwiazda, osoba wybitna, jedna z najbardziej wybitnych i utalentowanych - bardzo niedoceniona i niszczona w komunistycznej polsce

teraz sie show business rządzi innymi prawami; talent to połowa sukcesu...
        • Gość: acconcagua@wp.pl acconcagua@wp.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.11, 22:23
          "Podły to naród , który nie szanuje wybitnych ludzi. Wielki wstyd i zaniedbanie wybitnej Jednostki !!! W naszym kraju nie ma miejsca dla utalentowanych i umiejętnych. Natomiast hołduje się tzw. swoich. W myśl zasady : może być głupi byle swój !!! Jaki wstyd ?! Prócz pięknych słów niestety brak widocznej opieki !!!"

zgadzam się - podły naród polactwo
      • Gość: napiszdomnie: napiszdomnie: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.11, 22:33
        Co Ty człowieku bredzisz ? Chociaż gwiazda nieco kontrowersyjna, to jednak wybitna, nie wiem kto jej nie szanuje, zorganizowano jej koncert, dostała mnóstwo kwiatów, nagród za swoją wieloletnią pracę, ma zapewne emeryturę, o co Ci człowieku chodzi, jakies brednie o jakichś niezidentyfikowanych "swoich", dawno takiego bełkotu nie czytałem.

napiszdomnie: acconcagua@wp.pl
    • Gość: Filip Re:...Ameryka cie wciaz pamieta, slucha i wielbi IP: *.dsl.bell.ca 16.02.11, 07:03

....takie tam pierdoly ludzie wypisuja.....co mysla...co im slina na jezyk.;...

Willas byla doceniana w PRLu...ale to tylko dzieki pewnej sztuczce jaka los ja obdarzyl....wyjechala na turne po srodowiskach polonijnych....wpasowujac sie doskonale w potrzebe polonii, ...potrzeba ta bylo posiadanie polskiej gwiazdeczki ....w shoow bissnesie...
      Wkrodce zostala zona multimilionera Kowalczyka.....
      W zyciu niezwykle uczciwa....kochajaca Polske....niezwykly talent a i uroda idealnie pasujaca Amerykanom....nasza polska Merlin Monroe....pragnienie bycia Amerykom....
      ...ale wracajac do jej sukcesu ...skoro tam w Las Vegas zaistniala....to jakze mogla nie zaistniec w Polsce....kazdy zdrowy chlop rodem ze wsi .....marzyl o wstapieniu do PZPR... i o Willas.
      I tu musimy zapomniec jaka Polske reprezentowala....wazne ze robila to dobrze...ze gdy wychodzila na scene, gdy pojawiala sie w telewizji amerykanskiej ...sila rzeczy....mowiono o niej to Polka....jaka ladna i jak fantastycznie sobie radzi na scenie...- sprzedaje marzenia....

...badzmy z niej wciaz dumni, bo to byl ktos z nas Polakow nieprzecietnej klasy...jeszcze dzis spiewa dla starego pokolenia Amerykanow....jej wykonanie nadaje wiele amerykanskich stacji radiowych....zwlaszcza w godzinach nocnych......gdy spiewa Willas zamieram w bezruchu....zamieniam sie w sluch....i wraca sen o dobrej szczesliwej Ameryce....to nie rzeczywistosc to bajka.....

...Droga pani Willas - czynilas czlowieka i jego zycie szlachetnym i za to ci Ameryka dziekuje.
    • Gość: Obserwer Re: Żenada! IP: 78.9.162.* 16.02.11, 11:49
      GŁĄBIE! to jak wyglądała to wina zasranych reżyserów tego widowiska,oni liczyli tylko kasę!
      • Gość: głab Re: Żenada! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.11, 09:04
        Acha
      • Gość: Łaganowska Koncert Violetty był super! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.11, 13:04
        Gość portalu: Obserwer napisał(a):
        > GŁĄBIE! to jak wyglądała to wina zasranych reżyserów tego widowiska,oni liczyli
        > tylko kasę!

To zbuduj swoją "salę koncertową" i organizuj własne imprezy z lepszą scenografią i reżyserią. Nikt Ci tego mądralo nie zabrania. Koncert Violetty był super!
      • Gość: mad Re: Żenada! IP: *.kielce.vectranet.pl 27.02.11, 22:26
        to jak wyglądała to wina jej opiekunów

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka