Gość: Marek IP: *.atl.ec.equifax.com / 172.18.118.* 13.05.02, 13:14 www.thecarconnection.com/index.asp?article=4895&sid=184&n=157 Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Marek Re: Mini Cooper S IP: *.atl.ec.equifax.com / 172.18.118.* 13.05.02, 18:59 A jak trudno kupic... Niby ma kosztowac $19 tys., ale jak pojdziesz do delaer'a to i $30 tys. chca zlodzieje. Trzeba przeczekac to - VW Beattle tez na poczatku sie spod lady kupowalo... Link Zgłoś
Gość: martynka Re: Mini Cooper S IP: *.lukowa7.waw.pl 13.05.02, 20:34 Chciałbys takiego??? Ciekawe czy kiedys dotrą do POLSKI...:((( Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Mini Cooper S IP: *.atl.ec.equifax.com / 172.18.118.* 13.05.02, 20:55 Oczywiscie ze bym chcial - genialna zabawka na dojazdy do pracy! A do Polski dotra predzej niz przypuszczasz :)))) Link Zgłoś
Gość: martynka Re: Mini Cooper S IP: *.lukowa7.waw.pl 13.05.02, 22:49 Uwielbiam Twoje kategorie klasyfikacji autek :))) zabawka na dojazd do pracy! W mojej klasyfikacji byłby to samochód zakupiony za oszczędności życia+kredyt, na conajmniej 10 lat do ciągłej eksploatacji!! Pzdr.m Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Mini Cooper S IP: *.atlanta-05-10rs.ga.dial-access.att.net 13.05.02, 22:53 A gdzie bys w tym malenstwie upchnela rodzine + zakupy? Ten samochod jest zaprojektowany dla facetow nie majacych co robic z kasa. Nie wyobrazam sobie tego jako podstawowego srodka lokomocji. Trzeba miec conajmniej jeden dodatkowy, "normalny" samochod jak sie chce miec tego Mini. P.S. A u mnie pod praca jeszcze zaden nie stoi co uwazam za duze zaniedbanie - Beattle Turbo i PT Cruiser pojawily sie tydzien po premierze, BMW 745 tez jakos tak, Porshe 911 tez niedlugo. Cos ci moi managerowie sie spozniaja... Link Zgłoś
Gość: martynka Re: Mini Cooper S IP: *.lukowa7.waw.pl 13.05.02, 23:00 No wiesz kiedyś podstawowym rodzinnym samochodem był maluszek.....a gdzie ty pracujesz , Marek?? p.s. pt cruiser - mniam!!! Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Mini Cooper S IP: *.atlanta-01-02rs.ga.dial-access.att.net 14.05.02, 00:01 Czasy sie zmieniaja :) A pracuje tu: www.equifax.com P.S. PT Cruiser wzbudza we mnie ambiwalentne uczucia - z jednej strony jest to bardzo ladny i funkcjonalny samochod kompaktowy. Z drugiej strony jest to samochod kompaktowy za ponad $20 tys... Porownywalny rozmiarami Focus kosztuje znacznie mniej, a sylwetka jest tez ladna. A swoja droga to taki PT Cruiser bylby wspanialym samochodem do Polski - pojemny, nieduzy i zgrabny. Jakby go jeszcze w Polsce produkowali... Link Zgłoś
Gość: martynka Re: Mini Cooper S IP: *.lukowa7.waw.pl 14.05.02, 00:24 MARTYNKA jest pod wrażeniem :O!!! w Polsce Pt kosztuje coś koło 90 tys. - i kilka ich po Wawce jeździ , a jeden nawet parkuej niedaleko mnie , więc mogę wzrok nasycić... Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Mini Cooper S IP: *.atl.ec.equifax.com / 172.18.118.* 14.05.02, 13:02 PT Criuser w USA tez kosztuje od $16 tys do $21-22 tys. Ale sprzedaje sie ostatnio na tyle slabo ze daja na niego upust... Link Zgłoś
dlugopis Re: Mini Cooper S 14.05.02, 13:39 Mini to fajne autko i bardzo dobrze sie sprzedaje. W zwiazku z nim przypomniala mi sie reklama Porsche : Produkujemy auta, ktorych tak naprawde nikt nie potrzebuje, ale wszyscy chca miec. :-) Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Mini Cooper S IP: *.atl.ec.equifax.com / 172.18.118.* 14.05.02, 13:40 Masz racje - ta reklama idealnie pasuje do Mini. A to oznacza ze ludzie maja kase i chca ja wydac = ekonomia sie poprawia :) Link Zgłoś