Dodaj do ulubionych

Mini Cooper S

IP: *.atl.ec.equifax.com / 172.18.118.* 13.05.02, 13:14
www.thecarconnection.com/index.asp?article=4895&sid=184&n=157
Obserwuj wątek
    • Gość: martynka Re: Mini Cooper S IP: *.lukowa7.waw.pl 13.05.02, 17:40
      Fajny.....
      • Gość: Marek Re: Mini Cooper S IP: *.atl.ec.equifax.com / 172.18.118.* 13.05.02, 18:59
        A jak trudno kupic... Niby ma kosztowac $19 tys., ale jak pojdziesz do delaer'a
        to i $30 tys. chca zlodzieje. Trzeba przeczekac to - VW Beattle tez na poczatku
        sie spod lady kupowalo...
        • Gość: martynka Re: Mini Cooper S IP: *.lukowa7.waw.pl 13.05.02, 20:34
          Chciałbys takiego??? Ciekawe czy kiedys dotrą do POLSKI...:(((
          • Gość: Marek Re: Mini Cooper S IP: *.atl.ec.equifax.com / 172.18.118.* 13.05.02, 20:55
            Oczywiscie ze bym chcial - genialna zabawka na dojazdy do pracy! A do Polski
            dotra predzej niz przypuszczasz :))))
            • Gość: martynka Re: Mini Cooper S IP: *.lukowa7.waw.pl 13.05.02, 22:49
              Uwielbiam Twoje kategorie klasyfikacji autek :))) zabawka na dojazd do pracy!
              W mojej klasyfikacji byłby to samochód zakupiony za oszczędności życia+kredyt,
              na conajmniej 10 lat do ciągłej eksploatacji!! Pzdr.m
              • Gość: Marek Re: Mini Cooper S IP: *.atlanta-05-10rs.ga.dial-access.att.net 13.05.02, 22:53
                A gdzie bys w tym malenstwie upchnela rodzine + zakupy? Ten samochod jest
                zaprojektowany dla facetow nie majacych co robic z kasa. Nie wyobrazam sobie
                tego jako podstawowego srodka lokomocji. Trzeba miec conajmniej jeden
                dodatkowy, "normalny" samochod jak sie chce miec tego Mini.

P.S. A u mnie pod praca jeszcze zaden nie stoi co uwazam za duze zaniedbanie -
                Beattle Turbo i PT Cruiser pojawily sie tydzien po premierze, BMW 745 tez
                jakos tak, Porshe 911 tez niedlugo. Cos ci moi managerowie sie spozniaja...
                • Gość: martynka Re: Mini Cooper S IP: *.lukowa7.waw.pl 13.05.02, 23:00
                  No wiesz kiedyś podstawowym rodzinnym samochodem był maluszek.....a gdzie ty
                  pracujesz , Marek??

p.s. pt cruiser - mniam!!!
                  • Gość: Marek Re: Mini Cooper S IP: *.atlanta-01-02rs.ga.dial-access.att.net 14.05.02, 00:01
                    Czasy sie zmieniaja :) A pracuje tu:
                    www.equifax.com

P.S. PT Cruiser wzbudza we mnie ambiwalentne uczucia - z jednej strony jest to
                    bardzo ladny i funkcjonalny samochod kompaktowy. Z drugiej strony jest to
                    samochod kompaktowy za ponad $20 tys... Porownywalny rozmiarami Focus kosztuje
                    znacznie mniej, a sylwetka jest tez ladna. A swoja droga to taki PT Cruiser
                    bylby wspanialym samochodem do Polski - pojemny, nieduzy i zgrabny. Jakby go
                    jeszcze w Polsce produkowali...
                    • Gość: martynka Re: Mini Cooper S IP: *.lukowa7.waw.pl 14.05.02, 00:24
                      MARTYNKA jest pod wrażeniem :O!!!

w Polsce Pt kosztuje coś koło 90 tys. - i kilka ich po Wawce jeździ , a jeden
                      nawet parkuej niedaleko mnie , więc mogę wzrok nasycić...
                      • Gość: Marek Re: Mini Cooper S IP: *.atl.ec.equifax.com / 172.18.118.* 14.05.02, 13:02
                        PT Criuser w USA tez kosztuje od $16 tys do $21-22 tys. Ale sprzedaje sie
                        ostatnio na tyle slabo ze daja na niego upust...
                        • dlugopis Re: Mini Cooper S 14.05.02, 13:39
                          Mini to fajne autko i bardzo dobrze sie sprzedaje.
                          W zwiazku z nim przypomniala mi sie reklama Porsche :
                          Produkujemy auta, ktorych tak naprawde nikt nie potrzebuje, ale wszyscy chca
                          miec.
                          :-)
                          • Gość: Marek Re: Mini Cooper S IP: *.atl.ec.equifax.com / 172.18.118.* 14.05.02, 13:40
                            Masz racje - ta reklama idealnie pasuje do Mini. A to oznacza ze ludzie maja
                            kase i chca ja wydac = ekonomia sie poprawia :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka