Dodaj do ulubionych

Poród w Sandomierzu-ocena

23.02.11, 15:55
Witam!
Pytam o ocenę porodu, który odbył się u którejś z Was w Sandomierzu na przełomie minionego roku. Pytam dlatego, że posty już dalece przeterminowane a i konkretów brak.
Jestem przed decyzją, cały czas się zastanawiam gdzie chciałabym rodzić.
Wasze relacje będą bezcenne i jak najbardziej pomocne.
Jeśli ktoś zechciałby podzielić się opinią na temat opieki podczas porodu będę wdzięczna za wszelkie opinie.
Serdecznie pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • katarinabeauty Re: Poród w Sandomierzu-ocena 24.02.11, 16:24
      Nikt nie rodził w Sandomierzu?
      • magdazaw Re: Poród w Sandomierzu-ocena 11.03.11, 10:30
        Hej!! Ja miałam cesarkę w Sandomierzu w październiku 2010. Powiem tak: jeśli chodzi o opiekę i lekarską i położnych to nie mam żadnych zastrzeżeń, biegały dookoła mnie jak leżałam, jedyne co budzi zastrzeżenia to sam oddział, jest jedna łazienka (2 prysznice) na cały taki oddział, WC też jeno, dwa kible w środku, w łazience i WC zimno, co prawda czysto, ale obskurnie. Wiadomo, że po porodzie, zarówno naturalnym jak i po cesarce, higiena jest bardzo ważna, a tu po prostu sam wygląda łazienek zniechęca do mycia się...
        podsumowując - lekarze i położne - ok, tak samo pielęgniarki na noworodkach, ale sam oddział masakra
    • mamacz84 Re: Poród w Sandomierzu-ocena 27.03.11, 12:50
      witam,
      ja rodziłam w grudniu, poród sn. Nasłuchałam się różnych opinii o sandomierskim szpitalu ale powiem, że byłam mile zaskoczona. Lekarze, położne i pielęgniarki w porządku. Bardzo pomocni, o wszystko można zapytać. Z tymi łazienkami to prawda ale da się przeżyć :). Ja polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka