Gość: N@FCIARZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 21:35 PO KIEGO WAŁA TO BIADOLENIE NASZA WISEŁKA I TAK WYGRA I TAK BO JEST PO PROSTU LEPSZA OD WSZYSTKICH!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Vries Re: Mecz o złoto. Wisła Płock - Vive Kielce, sobo IP: *.zapora / 212.160.172.* 07.05.04, 10:49 W górę serca WISŁA WYGRA MECZ !!! Role sie odwróciły i to Wisełka w tym roku będzie się cieszyc z MISTRZA POLSKI MISTRZ MISTRZ ZKS !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic vive Re: Mecz o złoto. Wisła Płock - Vive Kielce, sobo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 13:46 vive mistrzem polski.dawno juz wiselka nie przegrala u siebie z kielcami. jutro to wszystko sie zmieni.wiesniaki z plocka zobacza jak sie robi atmosfere na meczu nawet w 100 osob.i nic im nie pomoze wylaczenie bieleckiego bo jutro wygra druzyna tak jak rok temu. a po meczu bedzie bal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vries Re: Mecz o złoto. Wisła Płock - Vive Kielce, sobo IP: *.zapora / 212.160.172.* 07.05.04, 14:49 Widać jakimi pałami i parówami są kibice kielecccy.Wyzywanie kogoś od wieśniaków jak samemu jest się burasem i chłopem z pola zakrawa na kpinę. Atmosferę to sobie możecie robić w autobusie jak będziecie walić klocki pod siebie ze strachu :) Wyłaczenie Bieleckiego dało juz 3 zwyciestwa w tym sezonie , bo w tamtym tylko dzięki niemu wygraliście finał.Bez niego mozecie statystować na boisku i przygladać sie jak Wisełka zdobywa MISTRZA POLSKI A po meczu bedzie rzeczywiście bal - na czść płockiej WISEŁKI , MISTRZA 2004 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyvive Re: Mecz o złoto. Wisła Płock - Vive Kielce, sobo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 15:24 w polsacie sport liga mistrzow kazdy widzial ta "super" atmosfere szkoda gadac i wy sie proboujcie rownac z plockim fanatykami- haha dobre kompleksiarze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: veilchen Re: Mecz o złoto. Wisła Płock - Vive Kielce, sobo IP: 81.210.54.* 07.05.04, 15:38 no i po co te inwektywy... jeden drugiego nie przegada a i tak po meczu niezaleznie od tego kto bedzie mistrzem bedzie burdel na forum.. mam nadzieje, ze Vive wygra i zamknie usta tym cwaniaczkom z Plocka, co wyzej sraja niz dupe maja... chociaz sytuacja odmowy relacji na zywo w polsacie sport przez wladze Wisly daje jasno do myslenia, ze mecz moze byc sprzedany i tylko, zeby cala Polska tego nie widziala... stary, ale skuteczny chwyt... oby im sie nie udalo... Vive na mistrza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buu Re: Mecz o złoto. Wisła Płock - Vive Kielce, sobo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 11:26 ej palo niemyta !! ale kto niby ma sprzedac ten mecz ???????????? wszedzie kazdy gada ze niebedzie meczu w TV bo mecz jest sprzedany.. .ale przez kogo ?? przez Wisle?? przez kielce czy moze przez sedziow ???? jakbys niewiedzial to wisla niema kasy na transfery a co tu mowic o kupowaniu meczy i to decydujacych o mistrzostwie Polski... wiec jesli ktos kupil mecz to ta twoja zasrana kielecka druzyna... i to chyba lepiej dla was jesli tego niepokaza w TV bo bedzie siara na cala Polske... 3maj sie ramy to sie nieposramy ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scin Re: Mecz o złoto. Wisła Płock - Vive Kielce, sobo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 12:21 "cwaniaczki z Plocka" eheehhehehe, a Was to jak nazwac? ja to sie po prostu dziwie, bo macie taaaakie gwiazdy u siebie, a takie cioty z nich sa ze to juz czwarta nasza wygrana bedzie. Wydaje mi sie ze jesli ktos chcialby kupic mecz to tylko Vive, bo nam to po co? dostaniecie taki wpierd** ze niechetnie bedziecie juz tu przyjezdzali i co roku bedzie sie artykul pojawial w gazecie: Vive juz 5 lat nie wygralo w Plocku, Vive juz 6 lat..., Vive 7 lat juz, Vive 30 lat temu ostatni raz pokonalo w Plocku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krach3 Spokojnie :)) IP: *.aster.pl / *.acn.pl 08.05.04, 13:37 Witam. Tez cos na skrobie sobie :). Po pierwsze dziwi mnie pewien fakt ktory zakrawa na miano fenomenu :). Jezeli mecz jest w Kielcach to kieleccy kibice pisza na plockim forum, jezeli jest odwrotnie to widzimy co sie dzieje :). Po drugie nie mam zamiaru z nikim wchodzic w jakas ustna potyczke bo mi sie nie chce. Po trzecie Scin ==> qrwa czlowieku, jakie gwiazdy?? Od tamtego sezonu nam sie sklad nie zmienil, a rok temu to w Plocku byly gwiazdy a nie w Kielcach, wiec idac tym tokiem, to przez rok nagle zrobily sie "taaaakie gwiazdy"? Czlowieku nie przesadzaj :). Po czwarte: Calym sercem i nie tylko jestem za Vive, jednakze w tym sezonie jak w zadnym innym nalezy sie mistrzostwo Wisle. Jezeli to Vive wygraloby 3 razy z Wisla i na koniec stracilo mistrza, to chyba bym sie powiesil (nie lapac mnie pozniej za slowa :)). Wiec jezeli Wisla nie zdobedzie mistrza, to bedzie mi ich (kibicow z Plocka) tak zal, ze chyba sie poplacze, a jezeli Vive nie zdobedzie mistrza - coz, wiekszosc z nas, (nie oszukujmy sie) tego sie wlasnie spodziewa. Zawsze jest nadzieja, zawsze trzeba wierzyc, grac, kibicowac, i wspierac druzyne az do ostatniej syreny, ale fakty mowia i znacza bardzo wiele. Sercem jest z Vive. Trzymam kciuki i zycze wyrwania mistrza z hali naszego pogromcy. Pozdroofka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Spokojnie :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 16:06 krach3 jestem z plocka i jestem za wisla to normalne ale chcialem powiedziec tylko ze jestes rowny gosc a nie jakis matął a wygra lepszy...ZKS WISŁA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CK WYGRA ISKRA KIELCE!!!! IP: 213.199.225.* 08.05.04, 17:07 Pokarzcie tym wieśniakom z płocka jak grają najlepsi w kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CK Re: WYGRA ISKRA KIELCE!!!! IP: 213.199.225.* 08.05.04, 17:48 Właśnie słucham relacji w Radiu Kielce - nasi kibice powinni zaspiewać SĘDZIA TY CWELU NO POWIEDZ ILE WZIĄŁEŚ TY KURWO MENELU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CK Re: WYGRA ISKRA KIELCE!!!! IP: 213.199.225.* 08.05.04, 18:32 Co tu dużo pisać, mają więcej kasy to podkupili sędziów. Jak Iskra mogła wyjść na prowadzenie to sędziowie albo gwizdali faul w ataku albo nie uznawali bramki. Dobrze podsumował spotkanie redaktor Rezner z Radia Kielce"Dobrze grało Vive ale dzisiaj nie mogło wygrać bo sędziowie byli za płockiem" - no coment p.s. dobrze że wyjebali tego Waszkiewicza, od razu widać że z Malinowskim grają lepiej. ISKRA KIELCE - MISTRZ POLSKI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ciach_spaw_benz Re: WYGRA ISKRA KIELCE!!!! 08.05.04, 19:05 Gość portalu: CK napisał(a): > Co tu dużo pisać, mają więcej kasy to podkupili sędziów. Zgadza się jak i to, że w Klewkach wylądował bin Laden . > Dobrze podsumował spotkanie redaktor Rezner z Radia Kielce"Dobrze grało > Vive ale dzisiaj nie mogło wygrać bo sędziowie byli za płockiem" - no coment no coment - współczuc "profesjonalizmu" redaktorka. Szybko na antenie RMFFM go nie usłyszycie, buehehehe > ISKRA KIELCE - MISTRZ POLSKI!!! pokonany, buehehehhehehehehehhehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MikiFans Re: WYGRA ISKRA KIELCE!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 19:25 Słuchaj stary, ja z braku miejsc (J***c miasto, sponsora i klub ktore od dziesiatek lat obiecuje nam wybudowac nowa hale, przez co regularnie brakuje mniejsc na wazne mecze, coz...rok temu ogladalem, dzisiaj nie...ale za rok znow bede ogladal, a jakis frajer sluchal radia :))) ) tez sluchal relacji w radio, ba, nawet w dwoch plockich stacjach tak z emocji :))) i generalnie obaj nasi komentatorzy mowili mniej wiecej to samo, co Twoj redaktor Rezner, zreszta, chocby czerwona kartka dla szczuckiego za nic jest zywym efektem tego, ze sedziowie chyba az tak bardzo Wisly nie faworyzowali.... Mysle, ze wiesz, emocje te sprawy, poza tym, kazdy jest za swoimi i powstaja takie wlasnie spiskowe teorie dziejów ze sedzia sprzedal, kupil i nie zlupil... Wy mieliscie mistrza rok temu, my mamy w tym, a za rok - chcialbym powtorki z rozrywki, ale zobaczymy jak bedzie... :)) Tymczasem przestan pieprzyć, ciesz się z wicemistrzostwa i modl, zeby Wam zespolu nie rozmontowalo, bo jak Kliszczyk z Bieleckim odejdą to za rok będzie supremacja jednej druzyny bez zadnej rywalizacji,a tego to nawet ja bym nie chciał :))) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś