Dodaj do ulubionych

Mecz o złoto. Wisła Płock - Vive Kielce, sobota...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 21:35
PO KIEGO WAŁA TO BIADOLENIE NASZA WISEŁKA I TAK WYGRA I TAK BO JEST PO PROSTU
LEPSZA OD WSZYSTKICH!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Vries Re: Mecz o złoto. Wisła Płock - Vive Kielce, sobo IP: *.zapora / 212.160.172.* 07.05.04, 10:49
      W górę serca WISŁA WYGRA MECZ !!!
      Role sie odwróciły i to Wisełka w tym roku będzie się cieszyc z MISTRZA POLSKI
      MISTRZ MISTRZ ZKS !!!
    • Gość: kibic vive Re: Mecz o złoto. Wisła Płock - Vive Kielce, sobo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 13:46
      vive mistrzem polski.dawno juz wiselka nie przegrala u siebie z kielcami. jutro
      to wszystko sie zmieni.wiesniaki z plocka zobacza jak sie robi atmosfere na
      meczu nawet w 100 osob.i nic im nie pomoze wylaczenie bieleckiego bo jutro
      wygra druzyna tak jak rok temu. a po meczu bedzie bal.
      • Gość: vries Re: Mecz o złoto. Wisła Płock - Vive Kielce, sobo IP: *.zapora / 212.160.172.* 07.05.04, 14:49
        Widać jakimi pałami i parówami są kibice kielecccy.Wyzywanie kogoś od
        wieśniaków jak samemu jest się burasem i chłopem z pola zakrawa na kpinę.
        Atmosferę to sobie możecie robić w autobusie jak będziecie walić klocki pod
        siebie ze strachu :)
        Wyłaczenie Bieleckiego dało juz 3 zwyciestwa w tym sezonie , bo w tamtym tylko
        dzięki niemu wygraliście finał.Bez niego mozecie statystować na boisku i
        przygladać sie jak Wisełka zdobywa MISTRZA POLSKI
        A po meczu bedzie rzeczywiście bal - na czść płockiej WISEŁKI , MISTRZA 2004
        • Gość: antyvive Re: Mecz o złoto. Wisła Płock - Vive Kielce, sobo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 15:24
          w polsacie sport liga mistrzow kazdy widzial ta "super" atmosfere szkoda gadac
          i wy sie proboujcie rownac z plockim fanatykami- haha dobre kompleksiarze
          • Gość: veilchen Re: Mecz o złoto. Wisła Płock - Vive Kielce, sobo IP: 81.210.54.* 07.05.04, 15:38
            no i po co te inwektywy... jeden drugiego nie przegada a i tak po meczu
            niezaleznie od tego kto bedzie mistrzem bedzie burdel na forum.. mam nadzieje,
            ze Vive wygra i zamknie usta tym cwaniaczkom z Plocka, co wyzej sraja niz dupe
            maja... chociaz sytuacja odmowy relacji na zywo w polsacie sport przez wladze
            Wisly daje jasno do myslenia, ze mecz moze byc sprzedany i tylko, zeby cala
            Polska tego nie widziala... stary, ale skuteczny chwyt... oby im sie nie
            udalo... Vive na mistrza...
            • Gość: buu Re: Mecz o złoto. Wisła Płock - Vive Kielce, sobo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 11:26
              ej palo niemyta !! ale kto niby ma sprzedac ten mecz ???????????? wszedzie
              kazdy gada ze niebedzie meczu w TV bo mecz jest sprzedany.. .ale przez kogo ??
              przez Wisle?? przez kielce czy moze przez sedziow ???? jakbys niewiedzial to
              wisla niema kasy na transfery a co tu mowic o kupowaniu meczy i to decydujacych
              o mistrzostwie Polski... wiec jesli ktos kupil mecz to ta twoja zasrana
              kielecka druzyna... i to chyba lepiej dla was jesli tego niepokaza w TV bo
              bedzie siara na cala Polske... 3maj sie ramy to sie nieposramy ;]
            • Gość: Scin Re: Mecz o złoto. Wisła Płock - Vive Kielce, sobo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 12:21
              "cwaniaczki z Plocka" eheehhehehe, a Was to jak nazwac? ja to sie po prostu
              dziwie, bo macie taaaakie gwiazdy u siebie, a takie cioty z nich sa ze to juz
              czwarta nasza wygrana bedzie. Wydaje mi sie ze jesli ktos chcialby kupic mecz
              to tylko Vive, bo nam to po co? dostaniecie taki wpierd** ze niechetnie
              bedziecie juz tu przyjezdzali i co roku bedzie sie artykul pojawial w gazecie:
              Vive juz 5 lat nie wygralo w Plocku, Vive juz 6 lat..., Vive 7 lat juz, Vive 30
              lat temu ostatni raz pokonalo w Plocku...
              • Gość: krach3 Spokojnie :)) IP: *.aster.pl / *.acn.pl 08.05.04, 13:37
                Witam. Tez cos na skrobie sobie :). Po pierwsze dziwi mnie pewien fakt ktory
                zakrawa na miano fenomenu :). Jezeli mecz jest w Kielcach to kieleccy kibice
                pisza na plockim forum, jezeli jest odwrotnie to widzimy co sie dzieje :). Po
                drugie nie mam zamiaru z nikim wchodzic w jakas ustna potyczke bo mi sie nie
                chce. Po trzecie Scin ==> qrwa czlowieku, jakie gwiazdy?? Od tamtego sezonu nam
                sie sklad nie zmienil, a rok temu to w Plocku byly gwiazdy a nie w Kielcach,
                wiec idac tym tokiem, to przez rok nagle zrobily sie "taaaakie gwiazdy"?
                Czlowieku nie przesadzaj :). Po czwarte: Calym sercem i nie tylko jestem za
                Vive, jednakze w tym sezonie jak w zadnym innym nalezy sie mistrzostwo Wisle.
                Jezeli to Vive wygraloby 3 razy z Wisla i na koniec stracilo mistrza, to chyba
                bym sie powiesil (nie lapac mnie pozniej za slowa :)). Wiec jezeli Wisla nie
                zdobedzie mistrza, to bedzie mi ich (kibicow z Plocka) tak zal, ze chyba sie
                poplacze, a jezeli Vive nie zdobedzie mistrza - coz, wiekszosc z nas, (nie
                oszukujmy sie) tego sie wlasnie spodziewa. Zawsze jest nadzieja, zawsze trzeba
                wierzyc, grac, kibicowac, i wspierac druzyne az do ostatniej syreny, ale fakty
                mowia i znacza bardzo wiele. Sercem jest z Vive. Trzymam kciuki i zycze
                wyrwania mistrza z hali naszego pogromcy. Pozdroofka.
                • Gość: marcin Re: Spokojnie :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 16:06
                  krach3 jestem z plocka i jestem za wisla to normalne ale chcialem powiedziec
                  tylko ze jestes rowny gosc a nie jakis matął a wygra lepszy...ZKS WISŁA
                • ciach_spaw_benz szacuneczek dla krach3 (N/T) 08.05.04, 19:07
    • Gość: CK WYGRA ISKRA KIELCE!!!! IP: 213.199.225.* 08.05.04, 17:07
      Pokarzcie tym wieśniakom z płocka jak grają najlepsi w kraju.
      • Gość: CK Re: WYGRA ISKRA KIELCE!!!! IP: 213.199.225.* 08.05.04, 17:48
        Właśnie słucham relacji w Radiu Kielce - nasi kibice powinni zaspiewać
        SĘDZIA TY CWELU NO POWIEDZ
        ILE WZIĄŁEŚ TY KURWO MENELU!!!
        • Gość: CK Re: WYGRA ISKRA KIELCE!!!! IP: 213.199.225.* 08.05.04, 18:32
          Co tu dużo pisać, mają więcej kasy to podkupili sędziów. Jak Iskra mogła wyjść
          na prowadzenie to sędziowie albo gwizdali faul w ataku albo nie uznawali
          bramki. Dobrze podsumował spotkanie redaktor Rezner z Radia Kielce"Dobrze grało
          Vive ale dzisiaj nie mogło wygrać bo sędziowie byli za płockiem" - no coment

p.s. dobrze że wyjebali tego Waszkiewicza, od razu widać że z Malinowskim grają
          lepiej.

ISKRA KIELCE - MISTRZ POLSKI!!!
          • ciach_spaw_benz Re: WYGRA ISKRA KIELCE!!!! 08.05.04, 19:05
            Gość portalu: CK napisał(a):

> Co tu dużo pisać, mają więcej kasy to podkupili sędziów.

Zgadza się jak i to, że w Klewkach wylądował bin Laden .

> Dobrze podsumował spotkanie redaktor Rezner z Radia Kielce"Dobrze grało
            > Vive ale dzisiaj nie mogło wygrać bo sędziowie byli za płockiem" - no coment

no coment - współczuc "profesjonalizmu" redaktorka. Szybko na antenie RMFFM go
            nie usłyszycie, buehehehe

> ISKRA KIELCE - MISTRZ POLSKI!!!

pokonany, buehehehhehehehehehhehehe
          • Gość: MikiFans Re: WYGRA ISKRA KIELCE!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 19:25
            Słuchaj stary, ja z braku miejsc (J***c miasto, sponsora i klub ktore od
            dziesiatek lat obiecuje nam wybudowac nowa hale, przez co regularnie brakuje
            mniejsc na wazne mecze, coz...rok temu ogladalem, dzisiaj nie...ale za rok znow
            bede ogladal, a jakis frajer sluchal radia :))) ) tez sluchal relacji w radio,
            ba, nawet w dwoch plockich stacjach tak z emocji :))) i generalnie obaj nasi
            komentatorzy mowili mniej wiecej to samo, co Twoj redaktor Rezner, zreszta,
            chocby czerwona kartka dla szczuckiego za nic jest zywym efektem tego, ze
            sedziowie chyba az tak bardzo Wisly nie faworyzowali....

Mysle, ze wiesz, emocje te sprawy, poza tym, kazdy jest za swoimi i powstaja
            takie wlasnie spiskowe teorie dziejów ze sedzia sprzedal, kupil i nie zlupil...

Wy mieliscie mistrza rok temu, my mamy w tym, a za rok - chcialbym powtorki z
            rozrywki, ale zobaczymy jak bedzie... :))
            Tymczasem przestan pieprzyć, ciesz się z wicemistrzostwa i modl, zeby Wam
            zespolu nie rozmontowalo, bo jak Kliszczyk z Bieleckim odejdą to za rok będzie
            supremacja jednej druzyny bez zadnej rywalizacji,a tego to nawet ja bym nie
            chciał :)))

Pozdrawiam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka