IP: *.236.60.178.Dial1.NewYork1.Level3.net 07.05.04, 15:44
Jak jeno dostane bilet na wesoly autobus do Londynu (a nielatwo) to zaraz
wyjezdzam objac dobrze platnom robote. Juz tam czekajom z otwartemi rencami i
nogami na mnie. A ze jezdem bardzo przystojny to zamowien na robote bedzie
bardzo duzo.Po powrocie kupie pare kamienic (koniecnie pastelowych),
najlepiej w rynku i bede se zyc wygodnie a nawet bardzo.
Oh, narescie nastaly dobre , unijne casy, ze nie trza juz ruszc glowa jeno
insa cescia ciala. Ta druga cescia mozna wyrusac duzo wiecy niz glowa.
Ino sie nie pchajta do tego autobusa bo wsyckich i tak nie zabierze.. Kto byl
pierwsy to juz odklada na te kamienice, kto jesce mysli to juz nic nie wymysli
Biletow juz ni ma na trzy tygodnie. Konkurencyja w Londynie nie mniejsza niz
w Kielcowie za spac przydzie gdzie pod mostem. Cy Vi Si cy nie to i tak
wyjezdzom.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: Wyjezdzam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 19:14
      Troche ciezko Ci bedzie z Nowego Jorku do Londynu dostac sie autobusem. Ale
      zdolny widac jestes, wiec probuj:))))
      • Gość: Cy Vi Si Re: Wyjezdzam IP: *.236.60.115.Dial1.NewYork1.Level3.net 07.05.04, 19:26
        Aniutek, ty nie slyszales ze tera pod woda nie tylko cable sklane klada ale i
        autobusy do Londynu zasuwaja???Mas opoznienia w rozwoju i zastoj w technice.
        Nic na to nie poradze, zostal ci tylko marsz na piechote ( najlepiej z jaka
        pielgrzymka) przez Niemce i Francyje a potem siup przez Kanal Lamanche do
        samego Londyna.Tylko uwazajta i nie rozdeptajta niejakiej krolowej bo zara
        deportuja z powrotem.Cy Vi Si cy nie to i tak wyjade.
        • Gość: Ania Re: Wyjezdzam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 15:45
          Ja akurat nigdzie sie nie wybieram, bo jestem zadowolona ze swojego zycia w
          Polsce. Zwlaszcza teraz, gdy sie dowiedzialam, ze Ty gdzies w N.Y. zmywasz,
          sprzatasz lub budujesz;))). Moze w Polsce sie jeszcze poprawi:))).Na Twoim
          miejscu nie ujawnialabym jednak walorow intelektualnych, ktorymi popisales sie
          w swoich postach... Bo moze sie okazac, ze nawet w Ameryce komus sie nie
          spodoba Twoj powalajacy umysl:P. I nie udawaj gwary, bo nie potrafisz:)))
          • Gość: Cy Vi Si Re: Wyjezdzam IP: *.236.51.148.Dial1.NewYork1.Level3.net 08.05.04, 19:05
            Nie udaje zadnej gwary, ja tak gadam od pocatku.Tak mnie w PRL-u naucyli. Tys
            Aniutek kuncyl uniwersyteta pewno za Walesy to godosz jak i un.Jak sie w
            Ameryce nie spodoba moj powalalacy umysl NO TO CO??To se pojade do Londynu
            prezentowac inne wdzieki,pozaumyslowe.Tobie dobrze w Polsce to siedz, mnie
            dobrze tutaj.Jak mi nie bedzie dobrze tutaj to se pojade do Miami pozeglowac
            pomiedzy wysepkami, nie nogami, ty stara zbereznico.Wysle ci zeglarskiego posta
            z Miami.No to byc zadowolona ze swego zywota.Cy Vi Si,cy nie to nie twoja
            sprawa.
            • Gość: Ania Re: Wyjezdzam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 20:09
              To Ty seplenisz po prostu:))). Bylo tak od razu gadac!:)))A pozeglowac to sobie
              na pewno mozesz, ale pewnie na lodce Bols. I to Twoj problem jest:))). I tylko
              pomiedzy wysepkami mozesz sie poszwedac... a moze wysypkami? Bo jak wiesz,
              Twoja gwara niezrozumiala dosyc jest, wiec nie rozumiem Cie dokladnie. O moich
              nogach zas mozesz tylko pomarzyc. O czym innym to nawet nie mysl, bo jeszcze tu
              wrocisz i ja bede musiala wyjechac;)))
    • Gość: Ewcia36: Re: Wyjezdzam IP: *.telia.com 08.05.04, 10:16
      :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    • Gość: kielcok Re: Wyjezdzam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 11:46
      to wyjezdzoj
      gupoli tu nie potrzebujomy
      • Gość: Cy Vi Si Re: Wyjezdzam IP: *.236.51.148.Dial1.NewYork1.Level3.net 08.05.04, 19:09
        My tyz glupoli nie potrzebujemy. Dlatego ci nie daja wizy, nawet jakbys bardzo
        chciol. Cy Vi Si,cy nie to nie twoja sprawa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka